~~Patriota czy ......... napisał(a): Niemcy ,Rosja Żydzi teraz Libijczycy i Syryjczyczy
Lubicie mieć wrogów bo na przyjaciół was nie stać
Wmówiono wam bzdury o narodzie wybranym a ja was widzę jako przegrany bo najgorszego , bo własnego wroga nie widzicie udusi was ta nienawiść
Ale zrozumiały jest też wasz strach bo państwo w takiej postaci , tak słabe ,z takimi ludźmi jak kuchcinski czy Macierewicz nie zagwarantuje wam nic
Mądrzejsi rządzą we Francji czy w Niemczech i też sobie nie radzą więc czego można oczekiwać po tym co widzimy w Polsce ?
Dzieciaki z Niemiec podczas wycieczki do Oświęcimia były poniżane ,opluwane przy bezradności i przyzwoleniu policji
Oby na wasze dzieciaki będące za granicą nie pluto
~~ napisał(a):~~Patriota czy ......... napisał(a): Niemcy ,Rosja Żydzi teraz Libijczycy i Syryjczyczy
Lubicie mieć wrogów bo na przyjaciół was nie stać
Wmówiono wam bzdury o narodzie wybranym a ja was widzę jako przegrany bo najgorszego , bo własnego wroga nie widzicie udusi was ta nienawiść
Ale zrozumiały jest też wasz strach bo państwo w takiej postaci , tak słabe ,z takimi ludźmi jak kuchcinski czy Macierewicz nie zagwarantuje wam nic
Mądrzejsi rządzą we Francji czy w Niemczech i też sobie nie radzą więc czego można oczekiwać po tym co widzimy w Polsce ?
Dzieciaki z Niemiec podczas wycieczki do Oświęcimia były poniżane ,opluwane przy bezradności i przyzwoleniu policji
Oby na wasze dzieciaki będące za granicą nie pluto
Mądrzejsi we Francji?
A to dobre :) chyba dawno tam nie byłeś, policjanci/ wojsko z długą bronią chodzą po ulicach, jak podczas stanu wojennego.
To jest naprawdę "mOndrość" lewacka :D
Chociaż Pis to nie moja bajka, to cieszę się że rzutem na taśmę udało się obronić Polskę ....
~~Wydało się to co było dawno wiadomo!! napisał(a): "Zmądrzeli we Francji i Niemczech"?
Raczej zdurnieli ze szczętem i przestali się ukrywać ze swoją durnotą i podłością.
Jawnie przyznali się, do prawdziwego celu UE czyli Eurokołchozu!
Otóż dokument programowy UE stworzył włoski skrajny komunista, a bolszewicka eurobiurokracja już się do tego jawnie przyznaje!!!