~~ja napisał(a): Pani soltys umie tylko sie bawic pod altanom.A tobie mieszkańcy Kraszowic zafundują słownik języka polskiego bo gdzie tylko pojawia się temu podobny temat pojawiasz się i ty. Tyle, że albo polskiego zapomniałeś albo się nigdy poprawnej pisowni nie nauczyłeś.
~~ napisał(a):~~ja napisał(a): Pani soltys umie tylko sie bawic pod altanom.A tobie mieszkańcy Kraszowic zafundują słownik języka polskiego bo gdzie tylko pojawia się temu podobny temat pojawiasz się i ty. Tyle, że albo polskiego zapomniałeś albo się nigdy poprawnej pisowni nie nauczyłeś.
~~Z boku patrzac napisał(a): Powinno sie zobowiazac wlasciciela posesji aby uprzatnal te smieci. Nie rozumiem dlaczego to tak dlugo trwa. Przeciez w Gminie wiedza do kogo nalezy teren. Faktycznie miesiac minal i nic.
~~bolecnauta napisał(a):Zgadza sie. Dziwi mnie dlatego dlaczego jesli jest takie zagrozenie nikt tego nie uprzatnal. Jesli faktycznie jest problem bo wlasciciel jest za granica to moze jest jakis fundusz w Gminie zeby z niego skorzystac. Przeciez tu chodzi o zdrowie ludzi.~~Z boku patrzac napisał(a): Powinno sie zobowiazac wlasciciela posesji aby uprzatnal te smieci. Nie rozumiem dlaczego to tak dlugo trwa. Przeciez w Gminie wiedza do kogo nalezy teren. Faktycznie miesiac minal i nic.
Jest gorzej niż było, opony spalone widać na zdjęciu. To bomba ekologiczna.