Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Z komputera burmistrza obrażono radnego
~~zwierciadło niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 20:53
Ja mam pytanie czy ten co to świństwo napisał ma w domu lusterko .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ccc niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 21:00
A co maja się odnosić i do czego? Czy Pan Zbyszek zaprzeczy że wypisywal anonimowo tutaj komentarze?
Bawicie sie tu w kilka osób i widac jak na siłę się staracie wypromować.
~~ niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 21:07
~~ccc napisał(a): A co maja się odnosić i do czego? Czy Pan Zbyszek zaprzeczy że wypisywal anonimowo tutaj komentarze?
Bawicie sie tu w kilka osób i widac jak na siłę się staracie wypromować.

Jeżeli tak uważasz to zgłoś do prokuratury a poza tym ty się podpisałeś zakamuflowany ccc .
~~ccc niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 21:11
Co mam zgłaszać. Że jedni z drugimi się czubią na forum.

Proste pytanie czy Pan Zbyszek zaprzeczy jakoby kiedykolwiek wpisywał na forum swoje przemyślenia?
~~ niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 21:25
~~ccc napisał(a): Co mam zgłaszać. Że jedni z drugimi się czubią na forum.

Proste pytanie czy Pan Zbyszek zaprzeczy jakoby kiedykolwiek wpisywał na forum swoje przemyślenia?

Już znalazł się adwokat pana RR i rozmydla temat. Sąd zdecyduje co dalej.
~~N niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 21:34
Żenująca ta obrona.
~~ niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 21:40
~~ccc napisał(a): Co mam zgłaszać. Że jedni z drugimi się czubią na forum.

Człowieczku zadajesz idiotyczne pytania ,tu jest tysiące wpisów różnych osób głównie anonimowych, to są ich przemyślenia ,bo żeby coś napisać to trzeba najpierw pomyśleć .
~~ccc niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 21:54
Uważam że prowadzona jest nagonka na Relicha i tyle.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.