Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

D.Trump. Głębsza ocena.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 lipca 2017r. o 21:57
falco napisał(a): ... paliwo paliwem ale jankesi już zacierają łapy bo znowu ''polaczków'' kupili za kilka niewiele wartych słówek ...
za to dużo zarobią na gazie za który przyjdzie Polsce zapłacić zapewne więcej niż Rosji ale co tam ... żaden pisowski oszołom tego nie przyzna głośno licząc na to że ''ciemny lud to kupi '' :D

... i jakiś ministerialny urzędas dostanie " prowizję " za sprzedaż hamerykańskiego gazu. Nie mówiąc o górskich , atomowych łodziach podwodnych w resorcie Antka od jarmułki.
Zawód komiwojażera jest równie słynny , jak zawód cór Koryntu . Otwartym pozostaje pytanie , kto da wiarę słowom qurwy , Trumpa ... kocham cię Polsko ?

Odpowiedź jest prosta ... tylko lemingi.

Drodzy Państwo , propaganda nie jedno ma imię , to takie cielę , co wiele matek ssie .
Przez długie lata moje pokolenie zap ... ierdalało na ruską żydokomunę . Dzisiaj następne pokolenia Polaków i Polek mają zap... ierdalać na hamerykańską żydokomunę ?

Coś tu jest chyba nie teges z tym światem :|

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
11 lipca 2017r. o 22:24
ja jeśli czegoś nie wiem to nie pierdzielę głupot tylko sprawdzam ,czytam ...
w ten sposób się czegoś uczę i dowiaduję
i teraz wiem dlaczego ten gaz będzie droższy a ten ''chwilowo wylogowany'' może sobie tylko popierdzielić...
''ekonomista'' z koziej ...wólki
:D

Dopisane 11.07.2017r. o godz. 22:24:

(...)''Stany Zjednoczone chętnie nam swój surowiec sprzedadzą, bo jak wskazują analizy już dziś kraj ma jego nadwyżkę, a przecież wydobycie gazu łupkowego wciąż rośnie. Do 2020 r. tylko z Teksasu wypłynie blisko 60 mld m sześc. gazu. Większość z tego wolumenu Amerykanie będą chcieli ulokować w Europie. Polska jest więc idealnym krajem by umieścić nadwyżkę surowca. (...)

jakis tam stateczek z marną ilością przypłynął a ci cieszą się jak ''diabeł blaszką ''
rakietki do 2022 ,gaz nie wiadomo za ile ...
ot 'prawdziwe 'gruchy na wierzbie'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
11 lipca 2017r. o 22:28
falco napisał(a): ja jeśli czegoś nie wiem to nie pierdzielę głupot tylko sprawdzam ,czytam ...
w ten sposób się czegoś uczę i dowiaduję
i teraz wiem dlaczego ten gaz będzie droższy a ten ''chwilowo wylogowany'' może sobie tylko popierdzielić...
''ekonomista'' z koziej ...wólki
:D Dopisane 11.07.2017r. o godz. 22:24: (...)''Stany Zjednoczone chętnie nam swój surowiec sprzedadzą, bo jak wskazują analizy już dziś kraj ma jego nadwyżkę, a przecież wydobycie gazu łupkowego wciąż rośnie. Do 2020 r. tylko z Teksasu wypłynie blisko 60 mld m sześc. gazu. Większość z tego wolumenu Amerykanie będą chcieli ulokować w Europie. Polska jest więc idealnym krajem by umieścić nadwyżkę surowca. (...)

jakis tam stateczek z marną ilością przypłynął a ci cieszą się jak ''diabeł blaszką ''
rakietki do 2022 ,gaz nie wiadomo za ile ...
ot 'prawdziwe 'gruchy na wierzbie'' :D

Sprzedaje sie to co sie ma w nadmiarze. Cala filozofia biznesu.
10114
#alter nieaktywny
11 lipca 2017r. o 22:37
A ten dalej bredzi bez sensu :) Nie masz pojęcia co to jest dywersyfikacja, i czemu służy? Na co wpływa?

Ty czytasz i się uczysz? Przez lata tego nie widać. Co najwyżej w manipulacji i fałszu jesteś lepszy. Ale zgubiłeś przez te krętactwa godność biedaku. . :D

Dopisane 11.07.2017r. o godz. 22:37:

:)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~~ANTYALTER niezalogowany
11 lipca 2017r. o 22:51
Nagle się zalogowałeś?
No jak tam ?
Nadal szukasz tożsamości?
Może zapytaj mnie bezpośrednio bo przecież tak będzie prosciej
2900
#falco nieaktywny
11 lipca 2017r. o 22:59
dywersyfikacja?
to jedyne co potrafisz napisać?
jeśli tak to zamilcz ''ekonomisto '' :D
co jest tańsze?
przesył rurociągiem czy transport gazowcem ?
wiesz czym jest regazyfikacja?
wiesz o czym pisze ?
bo ja w przeciwieństwie do ciebie wiem :D

10114
#alter nieaktywny
11 lipca 2017r. o 23:03
Panna twój autorytet? A może już nie? :)
Zwróć uwagę na kontekst od 1m i35s, na wywód że Polska ma szansę :)

Dopisane 11.07.2017r. o godz. 23:02:

falco napisał(a): dywersyfikacja?
to jedyne co potrafisz napisać?
jeśli tak to zamilcz ''ekonomisto '' :D
co jest tańsze?
przesył rurociągiem czy transport gazowcem ?
wiesz czym jest regazyfikacja?
wiesz o czym pisze ?
bo ja w przeciwieństwie do ciebie wiem :D

Jak zwykle nie wiele rozumiesz, a ja cie nie mam zamiaru uświadamiać. Nie masz najmniejszego pojęcia o rynku i ekonomii.

Dopisane 11.07.2017r. o godz. 23:03:

Opowiedz nam coś o betoniarze :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
11 lipca 2017r. o 23:08
mataczysz :D
tyle razy ci pisałem nie pisz w temacie o którym nie masz bladego pojęcia
ale z drugiej strony jestem zadowolony że nadal to robisz ...
to pokazuje jakim i gdzie jesteś ignorantem ...

''Nasza chęć uniezależnienia się od Rosji może być łakomym kąskiem dla innych eksporterów gazu, którzy chętnie nam swój surowiec sprzedadzą. Dziś Amerykanie nie są wstanie i tak zapewnić nam niezależności od Gazpromu, bo większość mocy przesyłowych została już wcześniej zarezerwowana. ''

czytaj i ucz się chłopcze
:D

Dopisane 11.07.2017r. o godz. 23:08:

~~ napisał(a):
falco napisał(a):
Sprzedaje sie to co sie ma w nadmiarze. Cala filozofia biznesu.

a najlepiej sprzedać frajerowi :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo