Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

D.Trump. Głębsza ocena.

2900
#falco nieaktywny
10 lipca 2017r. o 21:19
no tak ...
bardzo ''wyraziście '' to''objaśniłeś ''
ale nie liczyłem na więcej
ucz się od połykaczki kijanek bo on w przeciwieństwie do ciebie wie co pisze i potrafi wyjaśniać a nie ''fanzolić ''

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
10 lipca 2017r. o 21:27
więc tłumacz
nie jestem takim ekonomistą jak ty więc mam prawo nie zrozumieć

mam jeszcze z piętnaście minut więc powinno ci wystarczyć :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~mir.ko niezalogowany
10 lipca 2017r. o 21:46
To jest mocne

http://www.tvn24.pl/r/artykul/putin-ktorego-nie-bylo-zwolennicy-kremla-nabrali-sie-na-falszywe-zdjecie,755699.html
~~ANTYALTER niezalogowany
10 lipca 2017r. o 23:13
Zamiast tu pieprzyć te swoje hymny pochwalne o Trampie włącz sobie telewizje na dwójce a zobaczysz ta demokrację i równość po "amerykańsku"
Tego samego chcesz tutaj w Polsce dlatego rozumiem i popieram Falco a ty go nienawidzisz bo pisze prawdę o narodowcach i takich jak ty
~~ANTYALTER niezalogowany
10 lipca 2017r. o 23:25
Widzisz ... co cię naprawdę męczy?
Ja tak jak dzisiaj mam druga zmianę a ty tu nadal widzisz Falco :)

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
11 lipca 2017r. o 1:09
~~"Bronimy cywilizacji" niezalogowany
11 lipca 2017r. o 6:44
"...Polscy, nie tylko ci obecni na placu Krasińskich, przyjęli przemówienie Trumpa bardzo ciepło, bo pod jego słowami wszyscy pewnie byśmy się podpisali. Nie mamy wątpliwości, że Europa, świat chrześcijański są zagrożone, głównie przez agresywny islam, ale również przez ateizacje, neopoganstwo. Donald Trump mówił o tym otwarcie, na co nie stać większości polityków europejskich, uległych politycznej poprawności i pasywnych wobec muzułmanów. To pokazuje, kto ma jeszcze ducha walki o chrześcijańska wiarę i cywilizacje".
Fragment komentarza Pana Krzysztofa Losza z Naszego Dziennika nr 155 z 7.07.br.
~~ niezalogowany
11 lipca 2017r. o 8:30
alter napisał(a): blablabla pusty bezwartościowy mental, nie zaśmiecaj tematu :D Dopisane 11.07.2017r. o godz. 00:38:Nie podaję tej wypowiedzi do moderacji, i proszę redakcję aby jej nie moderowała ponieważ postanowiłem poznać tożsamość tego tchórza antyaltera :)

Dalej Alter ze śmi......i walczysz? Olej ich i tyle...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo