falco napisał(a): mataczysz :D
tyle razy ci pisałem nie pisz w temacie o którym nie masz bladego pojęcia
ale z drugiej strony jestem zadowolony że nadal to robisz ...
to pokazuje jakim i gdzie jesteś ignorantem ...
''Nasza chęć uniezależnienia się od Rosji może być łakomym kąskiem dla innych eksporterów gazu, którzy chętnie nam swój surowiec sprzedadzą. Dziś Amerykanie nie są wstanie i tak zapewnić nam niezależności od Gazpromu, bo większość mocy przesyłowych została już wcześniej zarezerwowana. ''
czytaj i ucz się chłopcze
:D
Bredzisz. Dywersyfikacja to nie tylko kwestia uniezależnienia się od jednego dostawcy. Łykaj te swoje fejkowe kostki. hehehe Zabawny człowieczek.
dobra ...idę spać bo jutro ''betoniara'' a w sumie to czekałem na odpowiedz dla antyaltera ...
jak widzę facet nie tylko bez wiedzy....
kiedyś mu pisałem że nosi ''wydmuszki '' :D
alter napisał(a): Panna twój autorytet? A może już nie? :)
Zwróć uwagę na kontekst od 1m i35s, na wywód że Polska ma szansę :)
Panna, jak Michałkiewicza posłuchasz, Cejrowskiego też, to napisz co o tym myślisz :)
Dopisane 11.07.2017r. o godz. 23:30:
falco napisał(a): dobra ...idę spać bo jutro ''betoniara'' a w sumie to czekałem na odpowiedz dla antyaltera ...
jak widzę facet nie tylko bez wiedzy....
kiedyś mu pisałem że nosi ''wydmuszki '' :D
A tobie prosty człowieku życzę poszukaj swojej godności.
Ten akapit jest warty uwagi :)
"Po obu stronach Atlantyku, nasi obywatele stawiają czoło jeszcze jednemu zagrożeniu, ale takiemu, które możemy ściśle kontrolować. To zagrożenie jest dla niektórych niewidoczne, ale Polakom bardzo dobrze znane. To pełzająca rządowa biurokracja, która pozbawia naród żywotności i bogactwa. Zachód stał się wielki nie dzięki papierkowej robocie i regulacjom, ale dlatego, że ludzie mieli swobodę podążania za swoimi marzeniami i przeznaczeniem – powiedział Donald Trump."
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.