~~zbyszek89 napisał(a):~~Do: Pana Zbyszka89 napisał(a): Pan Kownacki zdecydowanie temu zaprzeczył i występuje na drogę sądowa.
To Pan jako Polak nie wie?!, że jest to specjalne uderzanie w tych co reprezentują polskie interesy a nam wrogie - niemieckie, zwłaszcza gdy podpisywane są umowy na zakup sprzętu do obrony.
Fakt przeczy faktom.
Każdy patriota o tym wie.
Bardzo proszę sprawdzić skąd im wyrastają nogi, jak mówi Pan Marian Kowalski m.in. na portalu: idzpodprad you toube.
Jasne,a prokurator Piotrowicz to w stanie wojennym wyciągał opozycjonistów z więzień.
A Ojciec Rydzyk uratował Stocznię Gdańską.
Antoni Macierewicz do końca 2016 r dostarczy 3 helikoptery dla wojsk specjalnych a do połowy 2017, 15 dla pozostałych.
Tak było,nie zaprzeczysz ciemny ludku, prawda?
falco napisał(a): czyżbym coś pisał do ciebie?
poczułeś się urażony?...dlaczego ? :D
przecież nie raz w ten sam sposób pisałeś do ludzi o odmiennych tobie poglądach ...
cytacik?
:D
no co tam u Trampa?
dalej jesteś nim zafascynowany?
dlaczego więc sami amerykanie na swoich domach malują napisy ''Trump jest durniem ''
dlaczego mówią ''człowiek tak niezrównoważony nie może mieć w zasięgu ręki czerwonego guzika ''?
myślę że ja wiem dlatego podobnie myślę o Antku ''dronie ''M.
~~ napisał(a):falco napisał(a): Podobnie jak u nas, ci ktorzy przegrali wybory maluja podobne napisy.
tu masz rację
zawsze tak było i zawsze tak będzie bez względu czy wygra republikanin czy demokrata
czy wygra pisowiec czy peowiec
dlatego ja się bawię polityką bo już nawet mnie nie brzydzi ...
przywykłem :D
Dopisane 12.07.2017r. o godz. 18:00:alter napisał(a): Cały czas człowieku bredzisz nie na temat. Nie potrafisz normalnie prowadzić rozmowy?
''D.Tramp.Głębsza ocena ''
więc co tu robię?
piszę o Gąsce Balbince?
piszę jak oceniam Donka
wiesz że przy budowie Tramp Tower zatrudniał nielegalnie Polaków ?
amerykanin z ''bożej łaski ''
ojciec niemiecki imigrant ,matka Szkotka ... :D
''my naród'' :D