Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

D.Trump. Głębsza ocena.

~~ niezalogowany
12 lipca 2017r. o 17:45
~~zbyszek89 napisał(a):
~~Do: Pana Zbyszka89 napisał(a): Pan Kownacki zdecydowanie temu zaprzeczył i występuje na drogę sądowa.
To Pan jako Polak nie wie?!, że jest to specjalne uderzanie w tych co reprezentują polskie interesy a nam wrogie - niemieckie, zwłaszcza gdy podpisywane są umowy na zakup sprzętu do obrony.
Fakt przeczy faktom.
Każdy patriota o tym wie.
Bardzo proszę sprawdzić skąd im wyrastają nogi, jak mówi Pan Marian Kowalski m.in. na portalu: idzpodprad you toube.

Jasne,a prokurator Piotrowicz to w stanie wojennym wyciągał opozycjonistów z więzień.
A Ojciec Rydzyk uratował Stocznię Gdańską.
Antoni Macierewicz do końca 2016 r dostarczy 3 helikoptery dla wojsk specjalnych a do połowy 2017, 15 dla pozostałych.
Tak było,nie zaprzeczysz ciemny ludku, prawda?

Oczywiscie lepsze bylo to, ze PO chciala zaplacic za helikoptery francuskie dwa razy wiecej niz inne panstwa placa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
12 lipca 2017r. o 17:49
falco napisał(a): czyżbym coś pisał do ciebie?
poczułeś się urażony?...dlaczego ? :D
przecież nie raz w ten sam sposób pisałeś do ludzi o odmiennych tobie poglądach ...
cytacik?
:D

no co tam u Trampa?
dalej jesteś nim zafascynowany?
dlaczego więc sami amerykanie na swoich domach malują napisy ''Trump jest durniem ''
dlaczego mówią ''człowiek tak niezrównoważony nie może mieć w zasięgu ręki czerwonego guzika ''?
myślę że ja wiem dlatego podobnie myślę o Antku ''dronie ''M.

Nie sami amerykanie, ale czesc amerykanow. Podobnie jak u nas, ci ktorzy przegrali wybory maluja podobne napisy.
2900
#falco nieaktywny
12 lipca 2017r. o 17:51
więc po cholerę mnie ''tykasz ''?
nie masz nic do powiedzenia w temacie który sam założyłeś i teraz umykasz jak zając ... :D
ja mam wyrobione zdanie o Trampie ...o jego wyzysku nielegalnych imigrantów ,o jego zachowaniu względem Ivanki , jego zachowaniu względem pewnej reporterki i pewnego szkockiego farmera ...
chcesz więcej ?...może jak wyśmiewał sie publicznie z niepełnosprawnego?
facet ....więcej czytaj ,więcej poddawaj własnej analizie bo jesteś sterowalny jak mało kto ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
12 lipca 2017r. o 17:53
Cały czas człowieku bredzisz nie na temat. Nie potrafisz normalnie prowadzić rozmowy?

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
12 lipca 2017r. o 18:00
~~ napisał(a):
falco napisał(a): Podobnie jak u nas, ci ktorzy przegrali wybory maluja podobne napisy.

tu masz rację
zawsze tak było i zawsze tak będzie bez względu czy wygra republikanin czy demokrata
czy wygra pisowiec czy peowiec

dlatego ja się bawię polityką bo już nawet mnie nie brzydzi ...
przywykłem :D

Dopisane 12.07.2017r. o godz. 18:00:

alter napisał(a): Cały czas człowieku bredzisz nie na temat. Nie potrafisz normalnie prowadzić rozmowy?

''D.Tramp.Głębsza ocena ''

więc co tu robię?
piszę o Gąsce Balbince?
piszę jak oceniam Donka

wiesz że przy budowie Tramp Tower zatrudniał nielegalnie Polaków ?
amerykanin z ''bożej łaski ''
ojciec niemiecki imigrant ,matka Szkotka ... :D

''my naród'' :D

10114
#alter nieaktywny
12 lipca 2017r. o 18:03
Temat dotyczy wizyty Trumpa w Polsce, oraz politycznych i gospodarczych efektów jego wizyty, a nie PLOT w twoim stylu.

2900
#falco nieaktywny
12 lipca 2017r. o 18:12
no to jeszcze raz bo widzę że dalej nie kumasz ...
głębsza analiza polega nie na patrzeniu na to co było (wizyta) tylko to co będzie -w przyszłości
a świat widzi w Trampie podżegacza wojennego ,gościa przesiąkniętego ''mową nienawiści ''
to akurat wiesz co znaczy więc przynajmniej tego nie muszę tłumaczyć ...
w meksykanach widzi Tramp) morderców i gwałcicieli w muzułmanach terrorystów ...

jak widzi europejczyków ?
ano teraz chce kłótni z Niemcami bo osłabienie Europy to zysk zarówno polityczny jak gospodarczy dla Stanów
czyżbym się mylił ?
jeśli tak to wyprowadz mnie z błędu ...

10114
#alter nieaktywny
12 lipca 2017r. o 18:17
Generalnie jesteś w błędzie :) Wsparcie dla Polski i Międzymorza ma swoje cele, oparte na wartościach fundamentalnych. Niemcy wcale nie powinny narzucać swojej hegemonii w Europie, a urzędasy z UE oderwane są już od realiów. Trump to wyraził. Wyraził swoje wsparcie Polsce, gdzie te wartości teraz są ważne. Twoje opinie, jeżeli już łaskawie próbujesz je wyrazić po ludzku, są bardzo odosobnione.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza