Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

D.Trump. Głębsza ocena.

2900
#falco nieaktywny
12 lipca 2017r. o 18:32
odosobnione?
a Czesi ?
a Słowacy ?
Czesi wyraznie powiedzieli ''nie'' dla pomysłów pisowskich więc nie jestem aż taki odosobniony
''trójmorze '' to mrzonka
bierzmy przykład z Czech a nie ślepo wierzmy w to co plecie Tramp
TO NIEOBLICZALNY TYP KTÓRY NIE ZAWACHA SIĘ PRZED NICZYM ZWŁASZCZA JAK BĘDZIE TO DOTYCZYĆ CZEGOS ODLEGŁEGO OD GRANIC USA

może uda mi się coś odszukać i posłuchasz tego co mówi ktoś mądrzejszy ode mnie
nie operuj schematami które ktoś ci wtłoczył do głowy tylko myśl samodzielnie ...
trójmorze , dywersyfikacja ...czytaj i myśl

dlaczego Trump wyśmiał pakiet klimatyczny?
dlaczego tak go boli potęga atomowa Korei?
dlaczego potępia brak poszanowania praw człowieka w Korei a nie widzi problemu KKK czy White Power u siebie ...
Tramp nie uszanuje nikogo jeśli tylko poczuje zysk
wiesz czym było Lend -Lease?
na tym zbudowała się min.potęga jankesów

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~a był taki Hamerykansky niezalogowany
12 lipca 2017r. o 18:38
Jeśli wina nie będzie budzić wątpliwości, to politykowi Partii Republikańskiej nie zadrży ręka, by zagłosować za usunięciem Trumpa z urzędu . "The New York Times" opublikował serię e-maili, z których wynika, że syn prezydenta brał udział w spotkaniu z rosyjskim przedstawicielem. Ten miał przekazać mu kompromitujące Hillary Clinton materiały.
10114
#alter nieaktywny
12 lipca 2017r. o 18:39
Ale o czym ty tu piszesz? wrzucasz tyle do jednego garka groch z kapustą :)
Podaj chociaż jedno źródło swoich rewelacji. O ile mi wiadomo na spotkaniu z Trumpem byli reprezentanci wszystkich krajów tzw. Międzymorza?!

Uporządkuj swoją wiedzę, bo ja tu widzę u ciebie totalny bałagan.

I jeszcze, przy okazji... nie posądzaj wszystkie tyldy, które są ci przeciwne, że są alterem. Kolejny raz oświadczam, że nie wypowiadam się, jako tylda. I mam nadzieję, że ty też.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
12 lipca 2017r. o 18:55
alter napisał(a): Ale o czym ty tu piszesz? wrzucasz tyle do jednego garka groch z kapustą :)
Podaj chociaż jedno źródło swoich rewelacji. O ile mi wiadomo na spotkaniu z Trumpem byli reprezentanci wszystkich krajów tzw. Międzymorza?!

Uporządkuj swoją wiedzę, bo ja tu widzę u ciebie totalny bałagan.

I jeszcze, przy okazji... nie posądzaj wszystkie tyldy, które są ci przeciwne, że są alterem. Kolejny raz oświadczam, że nie wypowiadam się, jako tylda. I mam nadzieję, że ty też.

co z tego że byli ?
ważne jest tutaj to że nie wszyscy się zgodzili ...
na G-20 też wszyscy byli ..czy wszyscy się zgodzili?
jedno zródło info?... chociażby film na YT ''szalony świat donalda trumpa ''
a więcej filmów ,więcej odpowiednich stron sam poszukaj bo ja swoich zródeł nie będę tu podawał ze względu na pewne umowy ...

''bałagan''?
ten jak to określasz ''groch z kapustą '' składa się na logiczną całość tylko nie chcesz tego zauważyć ...
:D bo jak by to było gdyby alter przyznał na forum rację jakiemuś tam falco :D

nie piszesz spod tyldy?
przestań ...styl pisania jest jak odcisk palca ... :D

10114
#alter nieaktywny
12 lipca 2017r. o 19:00
falco napisał(a):
co z tego że byli ?
ważne jest tutaj to że nie wszyscy się zgodzili ...

''bałagan''?
ten jak to określasz ''groch z kapustą '' składa się na logiczną całość tylko nie chcesz tego zauważyć ...
:D bo jak by to było gdyby alter przyznał na forum rację jakiemuś tam falco :D

nie piszesz spod tyldy?
przestań ...styl pisania jest jak odcisk palca ... :D

Kto si e nie zgodził? źródło tej informacji.

Masz totalny bałagan w myśleniu. Operujesz pustymi plotami.

Nie dociera do ciebie? Nie piszę jako tylda. Styl pisania? Pierwszą lepszą tyldę w ogóle bez stylu atakujesz sugerując, że to alter. Weź się zastanów nad sobą. Wiesz, jak to się nzywa "hejt".

2900
#falco nieaktywny
12 lipca 2017r. o 19:01
widzisz to powyżej ? :D
ale masz tu fragment tego filmu ...

to co chciałem odnalezć jest problemem ale w całym filmie -a każda minuta jest w nim ważna -odnajdziesz odpowiedz dlaczego ktoś juz zarezerwował sobie lot na Islandię ...
bardzo wymowna wypowiedz ...
jest ona pod koniec filmu więc bądz cierpliwy ...

10114
#alter nieaktywny
12 lipca 2017r. o 19:08
Ale co wkleiłeś? 25sekund? Oczywiście masz świadomość gry politycznej w USA? Gdzie każda krytyka jest motywowana. Ponadto Trump ma prawo kształtować politykę migracyjną w USA? Tak jak my w Polsce. Może chcesz aby w Polsce było jak teraz we Francji, Niemczech, a nawet Szwecji? Aby mieć coś do powiedzenia, to najpierw trzeba mieć własne poglądy, swój azymut, swoje wartości. Ty masz z tym kłopot. Jedyny twój azymut to kopnąć i opluć PIS i Kościół, i jak piszesz często katoli. To za mało, aby mieć coś do powiedzenia, aby mieć własne poglądy.

~~Do: Pana Falco i Pana Altera niezalogowany
12 lipca 2017r. o 19:10
Pan falco trafia w sedno sprawy jak Gajowy Marucha j... w sosne.
To po pierwsze.
Po drugie, posiłkuje się Faktem, TVN i portalami finansowanymi przez obca agenture. Tam jest tyle prawdy co kot naplakal.
Po trzecie, robi błędy.
Po czwarte jest ignorantem.
Dlatego tez pozwólmy się temu Panu dalej kompromitowac.

Odnośnie Pana Altera.
Przesylam pozdrowienia.
Tak trzymać!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza