~~CBR napisał(a): Widząc komentarze a złych motocyklistach mogę tylko powiedzieć CEBULANDIA witamy w Polsce. Jeżeli życzysz motocykliście ,człowiekowi połamania karku to masz rozum ? Jesteś katolikiem ? Pewnie w niedziele w pierwszej ławce siedzisz w kościele. . Szanujcie innego człowieka . Jeden kocha motocykle a drugi wali w klawiaturę ,bo tylko tyle umie . Pozdrawiam
Sorry, nie mam nic przeciwko motocyklom, ale ich kierowcy są sami sobie winni, że mają taką opinię w społeczeństwie. 90% z nich nie ma wyobraźni. Inaczej byś mówił jakbyś mieszkał na 1000lecia i przed 12 godzinną nocką próbował chociaż na 15 minut przysnąć. Jak widzę idącą ulicą matkę z dzieckiem w wózku i motocyklistę obok, który musi zaszpanować i wrzucić takie obroty, że szyby w oknach latają i dziecko zrywa się z płaczem to sam mam ochotę strzelić takiego w ten pusty....
CEBULANDIA to niestety (z nielicznymi wyjątkami) motocykliści zachowujący się poza wszelką krytyką i piszący tutaj o pasji i wolności... A tak na marginesie to tłumiki powinny być sprawdzane na przeglądzie i powinni zabierać dowody rejestracyjne dla tych które nie spełniają norm. Ulice w mieście to nie tor wyścigowy. A ulicy 1000 lecia i motocyklistami powinna się przyjrzeć dokładniej policja.
Dobra mój pierwszy i ostatni post w tym temacie. Takie moje zdanie nie obrażając nikogo, mam nadzieję, że choć paru z tych "pasjonatów" zastanowi się nad swoją jazdą i nad tym, że nie całe miasto musi wiedzieć, że sobie jeden z drugim motocykl kupił.