A jakbys Ty kogos zaczepil i sprowokowal i w nastepstwie odniosl bys wieksze obrazenia niz Twoj przeciwnik to tez bys poszedl zlozyc zawiadomienie na policje? Bo podejrzewam ze w tym przypadku moglo tak wlasnie byc...
~~Obserwator nie hejter napisał(a): Tak , bardzo rozsądnym jest zaczepiać grupę dwukrotnie liczniejsza . A nuż nie skopią mnie w czterech , tylko trzech.
Witam właśnie poszła petycja o rozwiazanie klubu pod którą podpisało się ponad 800 mieszkańców dziękujemy wszystkim i mamy nadzieję, że więcej nie będą już han-bili miasta i się z niego wyniosą. Bandyci nie chcemy was tu...
~~Połykaczka kijanek niezalogowany 13 lipca 2017r. o 7:29
Szkoda tylko tych ludzi którzy z okien muszą tego słuchać i to oglądać.
Normalnych ludzi nie interesuje że się pijusy chcą pozabijać tylko interesuje ich cisza.
Rozwiązać to powinno się spelunę a nie klub. Speluna ma mieć ochronę która dba o porządek i nie ma liczyć że pijus będzie jadł bułkę przez bibułkę.
Nie wiem dlaczego policja interweniuje do takich rzeczy. Powinni ich zagonić do speluny i niech właściciel ich sobie uspokaja :)
Dlaczego mam płacić za interwencję policji? Właściciel im polewa to niech sobie ich uspokaja albo niech płaci za interwencję gotówką.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.