~~dżordżo kapuczino napisał(a): sukces wielki bez dwóch zdań, szkoda tylko że nawet podczas transmisji Kubota nazywano lubinianinem , wrocławianinem, a nawet prażaninem o Bolesławcu nikt nie wspomina.....
Podczas transmisji Bolesławiec był wspomniany co najmniej dwa razy :)
Dopisane 16.07.2017r. o godz. 11:54:
falco napisał(a): a płacicie abonament?
to płaćcie dalej ....hahaha
Polak w finale jednego z najważniejszych wydarzeń tenisowych a Jacuś woli disco polo ...
płacić dalej i nie narzekać ....hahahaha
Ja płacę. Będę płacił dalej :) 22,70zł ! Czy warto o taką sumę robić aferę?
Wiesz o tym, że to przez tych co nie płacą nie ma takich transmisji?
Kiedy abonament był płacony masowo, w publicznej telewizji były transmisje ze wszystkich znaczących imprez sportowych. Od kiedy Tusk w Sejmie powiedział, że nie trzeba płacić, zbiórka spadła do 12%. teraz to około 30%.
Falco discopolo też jest dla ludzi. Czujesz się kimś lepszym, bo słuchasz PinkFloyd? czy Oldfielda? Z tym twoim słuchaniem też przecież sam wiesz najlepiej, jak jest :D
To zadam ci pytanie, masz wszystkie pełne płyty Pink Floyd i Oldfielda? Czy tylko korzystasz z you tube? Ja mam :)
I teraz wracając do abonamentu. gdyby płacili wszyscy, którzy powinni.... abonament wynosiłby 10zł. Słyszałem, że wraca pomysł ściągania abonamentu przez US, a wtedy nikt się nie wywinie :D Dzięki temu TVP będzie wykupywać prawa do większości imprez sportowych, co w pełni popieram :)
Dopisane 16.07.2017r. o godz. 12:06:
ps. oczywiście z wielką radością gratuluję Łukaszowi Kubotowi wspaniałego zwycięstwa :) gratulacje, i powodzenia na przyszłość... za miesiąc US open! :)