~~ napisał(a): Panie burmistrzu wypisuje pan bzdury i zastrasza pan jak nie redakcje to wetowców a dla czego nie dostałem do domu informacji o zmianie warunków gospodarki śmieciami. Tylko rzuca mi się jak psu worki i co jam z tym zrobić ? gdzie je ustawić ? jak do nich wrzucać. Zachowujecie się jak banda chamów i ignorantów utrzymywanych z moich pieniędzy w żadnym stopniu nie reprezentujących moich interesów.Jest informacja na stronie urzędu, są informacje na tablicach informacyjnych w każdej wsi oraz rozdawane były ulotki informujące. Jak by Ci Burmistrz jeszcze wysłał informację pocztą to byś narzekał, że to są niepotrzebne wydatki z wydawane z twoich pieniędzy.
~~ napisał(a): Regulamin obowiązuje od 1 lipca.W dniu 25 maja 2017 roku na stronie urzędu pojawiła się informacja o zmianach zasad selektywnej zbiórki odpadów komunalnych . Rozumiem, a ty rozumiesz ? ;)
Informacja na stronie opublikowana 25 lipca.
Czy rozumiesz różnicę między tymi dwiema datami?
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Regulamin obowiązuje od 1 lipca.W dniu 25 maja 2017 roku na stronie urzędu pojawiła się informacja o zmianach zasad selektywnej zbiórki odpadów komunalnych . Rozumiem, a ty rozumiesz ? ;)
~~ napisał(a):Dopiero miałeś pretensje, że informacja się pojawiła za późno a teraz piszesz, że 99% ludzi w gminie to są ludzie starsi którzy nie mają internetu. Masakra jakaś. To po co były te pretensje, że informacja pojawiła się za późno skoro nikt tego nie czyta. A ani w Bośnii ani na Ukrainie nie byłem nigdy.~~ napisał(a):~~ napisał(a): Regulamin obowiązuje od 1 lipca.W dniu 25 maja 2017 roku na stronie urzędu pojawiła się informacja o zmianach zasad selektywnej zbiórki odpadów komunalnych . Rozumiem, a ty rozumiesz ? ;)
A czy ty rozumiesz ,że 99% mieszkańców nie czyta tej strony internetowej ponieważ wiele osób jest starszych i nawet nie mają internetu.Więcej wydawajcie na wycieczki do Bośni i na Ukrainę a mieszkańcy im mnij wiedzą tym dla was lepiej.
~~ napisał(a):Dopiero miałeś pretensje, że informacja się pojawiła za późno a teraz piszesz, że 99% ludzi w gminie to są ludzie starsi którzy nie mają internetu. Masakra jakaś. To po co były te pretensje, że informacja pojawiła się za późno skoro nikt tego nie czyta. A ani w Bośnii ani na Ukrainie nie byłem nigdy.~~ napisał(a):~~ napisał(a): Regulamin obowiązuje od 1 lipca.W dniu 25 maja 2017 roku na stronie urzędu pojawiła się informacja o zmianach zasad selektywnej zbiórki odpadów komunalnych . Rozumiem, a ty rozumiesz ? ;)
A czy ty rozumiesz ,że 99% mieszkańców nie czyta tej strony internetowej ponieważ wiele osób jest starszych i nawet nie mają internetu.Więcej wydawajcie na wycieczki do Bośni i na Ukrainę a mieszkańcy im mnij wiedzą tym dla was lepiej.