Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ponad 200 osób protestowało pod sądem
~~precz z PIS niezalogowany
20 lipca 2017r. o 22:59
Bolesławiec politycznie jest czarną pupą tu nigdy nie było Patriotów bo to zbieranina ludzi z byłej Jugosławi i Ukrainy i nie interesuje was WOLNOŚĆ ,RÓWNOŚĆ,DEMOKRACJA !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ZIKO niezalogowany
20 lipca 2017r. o 23:02
KWI !!! KWI !!! KWI !!! I TYLE W TEMACIE.
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 23:05
~~ZIKO napisał(a): KWI !!! KWI !!! KWI !!! I TYLE W TEMACIE.

nie płacz ziko :) jutro też jest dzień. kwilisz jak jarka kot po nocy :) ciebie też ktoś ciachnął od pleców :) ?
~~To ja niezalogowany
20 lipca 2017r. o 23:06
PIS skutecznie sklócił naród. Wszystkie elity są podejrzane, wrogie,złodziejskie. Taka retoryka trafia do niezadowolonych, którzy nie mogą znieść nierówności- typowych dla kapitalizmu. Zaczyna się szczucie-jak za faszyzmu. Żydami mają być elity. Tępy lud to kupuje. Lecz ludzi dobrej woli jest więcej! No pasaran!
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 23:12
~~ napisał(a):
~~OLO napisał(a): SZACUNEK?DLA KODZIARZY ?PARADNE .PAMIETACIE CO MÓWILIŚCIE O 500+.POPRZEDNI RZAD SKUPIAŁ SIĘRACZEJ NA ZABIERANIU OFE.NORMALNIE Z...... MI KASE

za to jarek ci da...no góry kasy...

Jestem za dobrowolnym oddaniem do Unii kasy, która nam dają.jestem za dobrowolnym wyjściem Polski z UE niech wrócą paszporty na komendzie.

Obadamy czy rolnicy będą za rządem jarka :) ciekawe czy te przystankowe koksiarze będą zadowoleni jak będą po przepustkę na mecz do Lubina musieli iść do komendy a młody, nienapakowany szczyl z legitymacją pisu im tej zgody nie wyda :)

Wrócą do domu, podniosą dla sprawności mięśni wiadro z cementem, dziabną babie w koka z liścia i odpalą tvpis, żeby obadać czy już jest dość :)
Jestem za dobrowolnym oddaniem wszelkich swobód obywatelskich i wtedy pogadamy panowie z przystanku :) czy się wam taka Polska podoba...

Coś ty palił człowieku, że tak bredzisz.
~~Chr niezalogowany
20 lipca 2017r. o 23:13
Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem.
Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.

~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 23:13
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~OLO napisał(a): SZACUNEK?DLA KODZIARZY ?PARADNE .PAMIETACIE CO MÓWILIŚCIE O 500+.POPRZEDNI RZAD SKUPIAŁ SIĘRACZEJ NA ZABIERANIU OFE.NORMALNIE Z...... MI KASE

za to jarek ci da...no góry kasy...

Jestem za dobrowolnym oddaniem do Unii kasy, która nam dają.jestem za dobrowolnym wyjściem Polski z UE niech wrócą paszporty na komendzie.

Obadamy czy rolnicy będą za rządem jarka :) ciekawe czy te przystankowe koksiarze będą zadowoleni jak będą po przepustkę na mecz do Lubina musieli iść do komendy a młody, nienapakowany szczyl z legitymacją pisu im tej zgody nie wyda :)

Wrócą do domu, podniosą dla sprawności mięśni wiadro z cementem, dziabną babie w koka z liścia i odpalą tvpis, żeby obadać czy już jest dość :)
Jestem za dobrowolnym oddaniem wszelkich swobód obywatelskich i wtedy pogadamy panowie z przystanku :) czy się wam taka Polska podoba...

Coś ty palił człowieku, że tak bredzisz.

nic ja nie potrzebuję wspomagaczy do normalnego myślenia :) jak odstawisz to zrozumiesz, że jest życie poza hajem...
~~olo niezalogowany
20 lipca 2017r. o 23:14
popatrz na elity bolesławieckie ja sie zmieniaja stołkami.koles który nie ma pojecia o transporcie zostaje prezesem pks-u.Wymieniac dalej.tak jest w całym kraju.ryski,układy,itp.DOBRANOC
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo