~~ napisał(a):falco napisał(a): ani moim ....
nie jest nim nawet dla ''kłamczyńskiego ''
jego zadaniem jest podpisanie tyko tego co mu jarunio przez swoich gońców podeśle na biurko ...
to samo potrafi zapewne jakiś konserwator z pałacu :D
To czy nasz Prezydent jest tylko notariuszem, czy po prostu w pełni się zgadza z koncepcją PiS na działanie naszego państwa to kwestia dyskusyjna.
Ważne jest to że po krzesłach nie skacze, nie upija się. Jak coś powie to nikt nie musi potem tłumaczyć co autor miał na myśli jak to było z Wałęsą. Potrafi się znaleźć w każdej sytuacji. Jak dla mnie właściwy człowiek na właściwym miejscu.
~~Do: Pana emema napisał(a): Co znaczą Pana słowa, że Pan będzie reagował na wulgaryzmy i chamskie, ordynarne wpisy?
Jest Pan niewiarygodny.
~~Pucz napisał(a): Żeby Polska była super trzeba zdradziecką powycieraną mordę kaczynskiego kopnąć w dupę
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1516140248504912&id=100003268545901
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): pomimo tego jednak jestem Polakiem ,mam dowód na poparcie tego że tak jest ... ;)
emem napisał(a): Jesli mowa o nadzwyczajnych kastach to z pewnoscia z nia gornicy z licznymi przywilejami z PRL - w czasach, kiedy wydobycie wegla jest po prostu nieoplacalne.Pańskie informacje o nieopłacalności wydobycia węgla są z czasów Państwa Teoretycznego . Mało Panu napuszczania i dzielenia społeczeństwa ? . Jakie to prostactwo realizować program PO , krytyka wszystkiego i władza za wszelką cenę .
emem napisał(a): Nie zastanawia Was dlaczego nie chca zrobic czystek w gornictwie? Mogliby wprowadzic ustawe na mocy, ktorej zwalniaja wszystkcih gornikow poza tymi ktorzych wskaze minister energii. I problem nadmierniego zatrudnienia w gornictwie, przywilejow, czternastek i pietnastel tez. Nadzwyczajna kasta stworzona w PRL zostalaby zlikwidowana.Tyle bzdetów i demagogii , porównanie godne mistrza propagandy i pogardy dla ciężkiej pracy górników .
Dlaczego pis nie chce zlikwidowac tej kasty!:)