Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 8:42
~~Chr napisał(a):

Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.

Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.

iedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem.
Nie byłem przecież socjaldemokratą.

Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.

Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 8:44
falco napisał(a):
~~krolinternetow napisał(a):
falco napisał(a): niekiedy zastanawiam się czy nie założyć sobie fejsika

zapomniałes ze juz masz? internet nie zapomina!

https://www.facebook.com/janusz.toja?fref=ts

:D
dobrze że mi przypomniałeś ;)
a skoro nie zapomniałeś i ''internet nie zapomina '' to jeszcze przypomnij mi hasło :D
skoro z ciebie taki ''król internetu'' to może zrób jakiś zrzut i pokaz mi wszystkich znajomych i moją ''aktywność '' :D
jak długo trwała no i ostatni wpis ...hahahaha

a tak przy okazji -pozdrawiam jedyną ''fejsbukową znajomą '' muzycznego ''cukiereczka'' ;)
reszty nie pamiętam ze względu na ich ''mnogość '' :D

falco, znowu napisales nie to co myslales. Oczywiscie kazdy moze sie mylic tysiace razy.
~~łysy niezalogowany
23 lipca 2017r. o 9:05
Cytat~~
~~łysy napisał(a): Te bolesławieckie LEMINGI nie wiedzą o co protestują i czego chcą ani kogo bronią.
Pozujcie ze świeczkami do zdjęć a kiedyś będziecie się wstydzić i ktoś was rozliczy !

Wiedzą, bo wolność jest zagrożona. Sam anonimie już straszysz tych, którzy walczą o niezawistność sadów.koniec cytatu
LEMINGU co to jest niezawistniść sądów ?
Stoi przed tobą łysy który na własnej skórze przekonał się co to jest niezawistny sąd bolesławiecki.
2900
#falco nieaktywny
23 lipca 2017r. o 9:06
każdy?
nie ty ... :D ty jesteś zawsze nieomylny :D
nawet pieprzenie głupot uznajesz za mądrość tylko że ona jest twoja ,tylko twoja
to twoja domena którą powinieneś umieścić sobie w ''stopce ''
a o ''moje'' konto na fejsiku zapytaj ''u zródla '' czyli kogoś kto je zakładał a może resztę okoliczności jego założenia ci wyjaśni

będę oczekiwał niecierpliwie na jakiegoś screen'a :D a ty się jaraj swoją ''wiedzą '' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~He niezalogowany
23 lipca 2017r. o 9:08
Lysy zmień fryzurę, bedzies miał lżej w życiu
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 9:13
falco napisał(a): każdy?
nie ty ... :D ty jesteś zawsze nieomylny :D
nawet pieprzenie głupot uznajesz za mądrość tylko że ona jest twoja ,tylko twoja
to twoja domena którą powinieneś umieścić sobie w ''stopce ''
a o ''moje'' konto na fejsiku zapytaj ''u zródla '' czyli kogoś kto je zakładał a może resztę okoliczności jego założenia ci wyjaśni

będę oczekiwał niecierpliwie na jakiegoś screen'a :D a ty się jaraj swoją ''wiedzą '' :D

Przylapany na klamstwie niepotrzebnie sie denerwujesz. Do zrodla siegaj sam. Jestem omylny, ale nie tlumacze tego faktem, ze napisalem to czego nie chcialem, bo nie to mialem na mysli.
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 9:18
weż jeszcze zrób mi laske :>
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 9:28
~~ napisał(a): weż jeszcze zrób mi laske :>

Alter ,dzisiaj jest niedziela. Uszanuj to.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza