Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
1
emem
23 lipca 2017r. o 10:50
Informuje, ze wszystkoe posty ktore zawieraja obrazliwe zworty: np. ubecja, idioci, zdradzieckie mordy, ...y itd zostana usuniete.
W parlamencie moga tolerowac chamstwo, ale tutaj bedziemy wycinac.

Zastosowana autokorekta

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~alf niezalogowany
23 lipca 2017r. o 11:01
~~To ja napisał(a): Spokojnie. Każdy ma prawo do manifestowania (jeszcze ma). Zwolennicy PIS-u też mogą popierać w ten sposób swojego guru.Czemu tego nie robią? Pewnie się wstydzą. Łatwiej napluć z domowego zacisza siedząc nad klawiaturą. Nie chcemy likwidować 500+, nie chcemy imigrantów zarobkowych z krajów arabskich, chcemy mądrej kontroli poczynań sędziów- ale nie chcemy szalonego z nienawiści dyktatora i jego akolitòw.Chcemy wolnych mediów, laickiego państwa,chcemy pozostać w Unii Europejskiej w dobrych relacjach z innymi krajami-nie tylko z dyktatorem Orbanem. Wolność kochamy i rozumiemy.

Sam nie wiesz co piszesz:
- to PO pałowała i strzelała gumowymi kulami do demonstrantów
- to wy się wstydźcie za swoich, którzy przyklaskują Angeli w tworzeniu IV Rzeszy
- to układy z zachodem doprowadziły do tego, że 80% mediów nie jest polskich.
- to niestety wy szalejecie z nienawiści mając w głębokim poważaniu demokratyczny wybór
- wolne media w stylu nalotu na demaskujących nagrania u Sowy to również PO
I mam wrażenie, że słowo wolność i demokracja w głowach radykałów PO mocno ewoluowało a w głowach ich zwolenników zalegają zwały betonu.
~~Misio niezalogowany
23 lipca 2017r. o 11:04
Zatem inwektywy rodzaju "zdradzieckie mordy" należy opatrzyć w cudzysłòw i przywołać klasyka-autora Jego Niskość -Jarosława Kaczyńskiego
~~Vol niezalogowany
23 lipca 2017r. o 11:06
PiS wszystkie prawa pozabieraja.pozbawieni będziemy wszystko to co możliwe.A,nasze dzieci które będą dorosłe to mam nawołują w twarz.I powiedzą czemu nie wyszliśmy na miasto walczyć o swoje prawa.
~~To ja niezalogowany
23 lipca 2017r. o 11:11
Poszedłeś po bandzie, Alf. Zwróć uwagę na tzw.proporcje. To, co zarzucasz poprzednim rządom, to pikuś w porównaniu z obecnymi działaniami PIS-u. Poza tym, to czemu wtedy nie protestowałeś, jeśli to tak bolało? Absolutnie nie było poczucia, że ktoś zabiera nam wolność a teraz owszem, zabiera. No pasaran!
~~alf niezalogowany
23 lipca 2017r. o 11:12
Misiu ja już dawno bym w jeszcze gorszy sposób odpowiedział . Podziwiam Jarosława, że potrafi w imię dobra wspólnego wytrzymać te obrazy i zniewagi i zdusić swą godność i honor. Oczywiście wiesz co to godność i honor???
~~ul niezalogowany
23 lipca 2017r. o 11:13
Szanowni manifestujący, będzie wam wstyd, jak się okaże, że na końcu tego puczu stoi Soros. Jaki pomysł na Polskę ma opozycja oprócz obalenia PiS? Chcecie tego co było?
~~alf niezalogowany
23 lipca 2017r. o 11:19
~~To ja napisał(a): Poszedłeś po bandzie, Alf. Zwróć uwagę na tzw.proporcje. To, co zarzucasz poprzednim rządom, to pikuś w porównaniu z obecnymi działaniami PIS-u. Poza tym, to czemu wtedy nie protestowałeś, jeśli to tak bolało? Absolutnie nie było poczucia, że ktoś zabiera nam wolność a teraz owszem, zabiera. No pasaran!

Ja w przeciwieństwie do wielu szanuję demokrację . Nie było poczucia bo TV pokazywała niewiele i to było właśnie manipulacją.
Nie ważne co politycy myśleli o Polsce i polakach, najważniejsze dlaczego jakiś kelner śmiał to nagrać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.