~~Kp napisał(a): Brawo Policja.Przypomnę ci, że to jest SŁUŻBA, a nie praca. Wybierając tę robotę wiesz na co się godzisz. Nie zapłaciłbym ani grosza takiemu policjantowi. Nie potrafisz nic, idziesz do policji. Nie jęcz tylko masz mi służyć, bo za to, ja ci płacę pęsję.
Jakie wynagrodzenie i traktowanie to i takie wykrywanie. Naród nie zasłużył na poświęcenie. Tak więc polecam robić zgodnie z kodeksem pracy. Skoro 80% za L4, to po 8godzinach pracy do domu. I wyje... E na obywateli. Jestem za kodeksem pracy w Policji. Dodatkowo płatne nocki, niedziele i dni wolne ustawowo od pracy. A porządku niech pilnują ci którzy tak bardzo wyppminają przywileje w Policji. Nagą spróbować każdy ma otwartą drogę do przywilejów
~~miss napisał(a):pensję,sorry pomyłka~~Kp napisał(a): Brawo Policja.Przypomnę ci, że to jest SŁUŻBA, a nie praca. Wybierając tę robotę wiesz na co się godzisz. Nie zapłaciłbym ani grosza takiemu policjantowi. Nie potrafisz nic, idziesz do policji. Nie jęcz tylko masz mi służyć, bo za to, ja ci płacę pęsję.
Jakie wynagrodzenie i traktowanie to i takie wykrywanie. Naród nie zasłużył na poświęcenie. Tak więc polecam robić zgodnie z kodeksem pracy. Skoro 80% za L4, to po 8godzinach pracy do domu. I wyje... E na obywateli. Jestem za kodeksem pracy w Policji. Dodatkowo płatne nocki, niedziele i dni wolne ustawowo od pracy. A porządku niech pilnują ci którzy tak bardzo wyppminają przywileje w Policji. Nagą spróbować każdy ma otwartą drogę do przywilejów
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~ napisał(a): Cwaniacy z krec ani za krec iście kogoś oceniać jak się nie zna postawcie się na miejscu takiej osoby może faktycznie nie mógł się zatrzymać z tego co wiadomo to było dwie osoby chwila zastanowienia a potem obelgi