Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~ niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 15:11
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Mam pytanie do wyznawców PIS czy Polka która została wielokrotnie zgwałcona przez 4 zboczeńców w razie ciąży powinna urodzić to dziecko,??????????????????????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~San Escobar niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 15:14
Trwa posiedzenie komisji weryfikaycjnej w sprawie nieruchomości przy Poznańskiej 14. Jak wynika z zeznań świadków, mieszkańcy byli zastraszani przez nowych właścicieli po reprywatyzacji i zbyciu kamienicy.

Na środowe posiedzienie komisji weryfikacyjnej stawili się mieszkańcy nieruchomości przy Poznańskiej 14. Jest to pierwszy taki przypadek, gdy zeznawać będą lokatorzy, których dotknęła reprywatyzacja. Jednym z pierwszych świadków był Robert Migros, mieszkaniec Poznańskiej.

Migros opowiadał przed komisją weryfikacyjną o licznych groźbach i szykanach, jakie spotkały lokatorów zreprywatyzowanej kamienicy. - Rozmawiałem z moim sąsiadem, powstańcem warszawskim, który pytał mnie, czy "damy radę". Starszy człowiek, który walczył o Polskę, bał się eksmisji. Wykładał matematykę na Uniwersytecie Warszawskim - opowiada mężczyzna.

- W stosunku do powstańca warszawskiego nie mieli zahamowań. Zadzwoniono do niego i powiedziano, że jest w takim wieku, ze przysługuje mu lokal socjalny - dodaje Migros.

Co więcej, nowy właściciel miał umieścić w kamienicy grupę ukraińksich robotników, którzy grozili pozostałym mieszkańcom Poznańskiej 14. - Byli bardzo uciążliwi (robotnicy - przyp. red.). Był to okres, gdy w kinach grano film "Wołyń". Gdy zwróciłem im uwagę, to powiedzieli, ze mogą nam zrobić "Wołyń" – zeznał Migros.
~~ niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 15:17
~~ napisał(a):
~~anty systemowy napisał(a): Włosi nie mogą złapać kilku murzynów w siatkę.
A czy wg pisowców dziecko z incydentu we Włoszech musi się urodzić ?

Twoja urodzila jak ja zasialem Jeleniu.
co jatrzysz buraku cos co cie nie dotyczy by tylko zaisniec.

O czym ty pieprzysz ,jak by krowy chodziły w majtkach to nie widział byś jak wygląda cipka.
~~normalna niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 15:20
Zastanów się nad tym co jej zrobiono -PiS już bierze sprawę w swoje ręce i na pewno nie będzie się kierować poprawnością polityczną żeby ukarać tych bandziorów -teraz trzeba się modlić za tą biedną kobietę żeby wyszła z tego i mogła dalej normalnie żyć. A co Ciebie obchodzi jaką decyzję podejmie??????????????????
~~ niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 15:28
normalna
Ty byś urodziła?
co na to Twój ewentualny mąż ?
czy może modliłby się o parkę ?
taki dodatkowy tysiączek bez odrobiny wysiłku ;)
~~ niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 15:30
~~normalna napisał(a): Zastanów się nad tym co jej zrobiono -PiS już bierze sprawę w swoje ręce i na pewno nie będzie się kierować poprawnością polityczną żeby ukarać tych bandziorów -teraz trzeba się modlić za tą biedną kobietę żeby wyszła z tego i mogła dalej normalnie żyć. A co Ciebie obchodzi jaką decyzję podejmie??????????????????

Chyba sobie stroisz żarty PIS już zajmował się tą nieszczęsną kobietą która zginęła w Egipcie rodzina zmarłej twierdzi ,że nic konkretnego nie dowiedzieli się od Polskich prokuratorów, są zniesmaczeni ,Mnie kompletnie nie interesuje co kobiety robią w razie niechcianej ciąży.
~~ niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 15:31
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~anty systemowy napisał(a): Włosi nie mogą złapać kilku murzynów w siatkę.
A czy wg pisowców dziecko z incydentu we Włoszech musi się urodzić ?

Twoja urodzila jak ja zasialem Jeleniu.
co jatrzysz buraku cos co cie nie dotyczy by tylko zaisniec.

O czym ty pieprzysz ,jak by krowy chodziły w majtkach to nie widział byś jak wygląda cipka.

Jelonek jesien nadchodzi rykowisko czeka
~~San Escobar niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 15:32
Gorąco na środowym posiedzeniu komisji weryfikacyjnej. Pełnomocnicy zostali wykluczeni z obrad przez Patryka Jakiego. Powód? Ostra wymiana zdań, która nawiązała się między ministrem, a mecenasami podczas przesłuchania mieszkanki kamienicy przy Poznańskiej 14.

Trwa pierwsze posiedzenie komisji weryfikacyjnej, na której obecni są lokatorzy zreprywatyzowanych nieruchomości. Kolejnym świadkiem była Anna Thomas mieszkanka kamienicy przy Poznańskiej 14.

Kobieta opowiadała o nieprawidłowościach, które miały mieć miejsce przy postępowaniu spadkowym, w efekcie którego kamienica trafiła do Aleksandra Włodawera, a potem do mecenasów Roberta N. i Janusza Piecyka. Dodatkowo kobieta twierdzi, że lokatorzy byli nagabywani przez właścicieli oraz sugerowano im wyprowadzkę. Ponadto Thomas zeznała, że w kamienicy po reprywatyzacji dochodziło do licznych incydentów, które miały utrudniać życie mieszkańcom.

- Dzisiaj nie ma wody w kamienicy. Remonty jakie są prowadzone, zagrażają mojemu życiu. Parę razy pytano mnie, kiedy się wreszcie wyprowadzę, było podpalenie - opowiadała Anna Thomas.

Pytania do świadka zadawała nie tylko komisja, lecz również reprezentanci stołecznego ratusza. Mecenas Zofia Gajewska pytała Annę Thomas o to, czy miała zaległości finansowe w momencie, kiedy to miasto było właścicielem kamienicy. - - Pani zalegała wielokrotnie z czynszem, były nakazy eksmisji. Składała wniosek o zawarcie umowy najmu na ten sam lokal. Miasto chciało z panią zawrzeć nową umowę, ale pani Thomas nie przekładała potrzebnych do tego dokumentów, choć była wzywana do tego pięć razy - punktowała Gajewska.

Thomas przyznała się do zlaegłości, ale dodała, że zostałe one spłacone. - Tak, miałam zaległość i uregulowałam ją. Była spowodowana tym, że moje dziecko miało przeszczep nerki i wszystkie środki musieliśmy przekazać na ten cel - tłumaczyła się przed komisją. W końcu nie wytrzymała. - Dwa razy spłacałam do was należność. Jeszcze chcecie? - zapytała poirytowana.

W końcu zareagował przewodniczący komisji weryfikacyjnej, który wykluczył pełnomocników ratusza z obrad. Stało się to po krótkiej, ale burzliwej wymianie zdań.- Słyszycie, co świadkowie przeszli, a teraz próbujecie po raz drugi przeczołgać tych ludzi - powiedział wówczas Patryk Jaki do jednego z mecenasów. Dodał, że na to nie pozwoli.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo