~~100% napisał(a):~~hujowe państwo pis napisał(a): Alik nie obronił się sam.
135 tyś miesięcznie. Tyle podatników kosztuje ochrona Jarosława Kaczyńskiego.
To 1,5 miliona w skali roku.
Jak bedzie wiecej takich pomazancow jak ty tylko podpuszczacie na drugich i zlo siejecie to ochrona bedzie jeszcze drozsza, a "frajerzyny" twego pokroju
i tak tego nie zrozumieja .
~~ napisał(a):~~100% napisał(a):~~hujowe państwo pis napisał(a): Alik nie obronił się sam.
Jak bedzie wiecej takich pomazancow jak ty tylko podpuszczacie na drugich i zlo siejecie to ochrona bedzie jeszcze drozsza, a "frajerzyny" twego pokroju
glupi jetses czy tylko udajesz glupiego?
zacznij myslec. oni twoje pieniadze traca na ochrone zwyklego tchorza kaczynskiego. a ty temu przyklaskujesz? chyba nie zauwazyles ze z twojego portfela tez na to ida pieniadze :) czy ci kupili 500+ czy ty poprostu wierzysz w te wszystkie bradnie pisowskich klamcow?
Zwyklym tchorzem jestes sam ,ja juz jestem w wieku gdzie nie dostane 500+ dzieci sa dorosle ,a ty bredzisz i wypisujesz co ci slina na jezyk przyniesie ,
inteligencja tez nie grzeszysz widac po twoich wpisach,
"masz jedna faldke wiecej od kury domowej w mozgu i nie ...s..z w domu"
Zastosowana autokorekta
~~100% napisał(a):~~ napisał(a):~~100% napisał(a):~~hujowe państwo pis napisał(a): Alik nie obronił się sam.
glupi jetses czy tylko udajesz glupiego?
zacznij myslec. oni twoje pieniadze traca na ochrone zwyklego tchorza kaczynskiego. a ty temu przyklaskujesz? chyba nie zauwazyles ze z twojego portfela tez na to ida pieniadze :) czy ci kupili 500+ czy ty poprostu wierzysz w te wszystkie bradnie pisowskich klamcow?
Zwyklym tchorzem jestes sam ,ja juz jestem w wieku gdzie nie dostane 500+ dzieci sa dorosle ,a ty bredzisz i wypisujesz co ci slina na jezyk przyniesie ,
inteligencja tez nie grzeszysz widac po twoich wpisach,
"masz jedna faldke wiecej od kury domowej w mozgu i nie kupczys..z w domu"
~~ napisał(a): PiS będzie miał poparcie, bo sporo ludzi widzi co nam szykuje UE.
Chociażby teraz we Francji prezydent Makaron wprowadza pomysły Orwella w życie:
http://www.pch24.pl/wladza-bedzie-dyktowac-co-wolno-myslec--oto-moralnosc-w-lewackim-wydaniu,53493,i.html
Światowa lewica robi tak wszędzie. Szczyty głupoty bite są w Kanadzie. Polecam na YouTube Jordana B. Petersona.
PiS, chociaż to socjaliści, takich głupot nie proponuje. Mam nadzieję, że nie tylko w tej chwili.
Zwolennicy PO - patrzcie i czytajcie co UE szykuje. Poczytajcie Orwella "Rok 1984" i "Folwark zwierzęcy". Dokładnie to nam szykują.