Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Portal: niezalezna.pl niezalogowany
1 września 2017r. o 20:24
Kompromitacja Siemoniaka.
Wydał ceremoniał i ... szuka winnego.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~San Escobar niezalogowany
1 września 2017r. o 21:20
https://wiadomosci.wp.pl/pawel-kukiz-wstydzi-sie-szefa-mon-to-juz-przegiecie-panie-macierewicz-6161555874527361a

ja też się wstydzę
~~ niezalogowany
1 września 2017r. o 21:30
Gdybym był tobą też bym się wstydził.
1 września 2017r. o 21:54
https://opinie.wp.pl/antoni-macierewicz-jak-internetowy-troll-powiela-zmyslona-wypowiedz-by-przylozyc-niemcom-i-ue-6161483453253761a

arcy-szkodliwe działania pisu

przeczytajcie uważnie !
~~Z boku patrząc niezalogowany
1 września 2017r. o 22:10
San gów..nojad idz do lekarza, powiedz ze masz obsesje..
1 września 2017r. o 22:27
~~Z boku patrząc napisał(a): San gów..nojad idz do lekarza, powiedz ze masz obsesje..

To nie obsesja to starania o lepsze jutro.
Tak życzył bym sobie dobra dla Polski a nie szkodliwych antypolskich działań pisowców
~~-- niezalogowany
1 września 2017r. o 22:42
Szkodliwych ? A co takiego sie nam dzieje ? Przed czym ty mnie chcesz bronic ? Ten kraj przy zmianie rządów byl i jest w gorszej kondycji niz grecja. nauczyciel zarabia 600 euro i mowisz ze coś jeszcze traci?
1 września 2017r. o 22:42
Już powoli cię namierzyłem ,mieszkasz na Karola Miarki ,tak podaje mi twoje ID komputera ,jeszcze troszeczkę i będę pewny jaki numer klatki schodowej i mieszkania ,zbliżam się powolutku do celu bój się San Escobarze he he he ,będą śmiechy Z POpieracza PO-wskich nieuków .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza