Szkodliwych ? A co takiego sie nam dzieje ? Przed czym ty mnie chcesz bronic ? Ten kraj przy zmianie rządów byl i jest w gorszej kondycji niz grecja. nauczyciel zarabia 600 euro i mowisz ze coś jeszcze traci?
~~San Escobar niezalogowany 1 września 2017r. o 22:42
Już powoli cię namierzyłem ,mieszkasz na Karola Miarki ,tak podaje mi twoje ID komputera ,jeszcze troszeczkę i będę pewny jaki numer klatki schodowej i mieszkania ,zbliżam się powolutku do celu bój się San Escobarze he he he ,będą śmiechy Z POpieracza PO-wskich nieuków .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.