Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~San Escobar niezalogowany
2 września 2017r. o 17:01
Ja zbadałem twoje IQ - zero do nimus ...a !

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Robson niezalogowany
2 września 2017r. o 17:08
Pewnie ten san escobar byl ubekiem lub sbekiem ze tak go pis boli... Zabiorą emeryturke za gnebienie ludzi, to zaboli jeszcze bardziej..
~~kola niezalogowany
2 września 2017r. o 17:13
PiS to polityczna ZARAZA gorsza od dżumy i cholery razem !!!
~~ niezalogowany
2 września 2017r. o 17:18
o! jest ubecja, a już myślałem że w końcu wymarli
~~xyz niezalogowany
2 września 2017r. o 17:22
Platforma i jej zwolennicy aby zaatakować PiS gotowi gołą ręką złapać za brzytwę a jak się skaleczą to wina PiS i Kaczyńskiego . Przykład krótkiej pamięci Siemoniaka i spółki -

Jeżeli w uroczystości bierze udział wojskowa asysta honorowa, apel pamięci lub apel poległych powinien być odczytywany przez oficera z jednostki wystawiającej asystę – zapisano w Ceremoniale Wojskowym, wprowadzonym w 2014 r. przez ówczesnego szefa MON Tomasza Siemoniaka. Tymczasem nie tylko Siemoniak, ale i inni politycy Platformy Obywatelskiej zaatakowali bezpardonowo Antoniego Macierewicza w związku z tym, że apel odczytał żołnierz, a nie harcerz .
~~Do: Pana Kazimierza Marczewskiego niezalogowany
2 września 2017r. o 20:45
Nadal toleruje Pan wulgaryzmy i mowę nienawisci.
Na nic zdają się Pana tłumaczenia, że jest tego tak dużo i czasem coś przeleci.
Mam nieodparte wrażenie, że tu jest jednak wszystko pod kontrolą.
~~ niezalogowany
2 września 2017r. o 20:48
~~ napisał(a): o! jest ubecja, a już myślałem że w końcu wymarli

a to pisowska ''mowa miłości ''

:)

spadaj pisowski oszołomie a uwagę to swoim zwracaj
~~Łada niezalogowany
2 września 2017r. o 20:54
Sorry ale gorszych oszołomów jak zwolenników Patologi Obywatelskiej to nie ma....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza