Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~WEŹ SIĘ USPOKOJ niezalogowany
8 września 2017r. o 9:33
Weź ty się uspokój dziwny człowieku. rozluźnij odbyt, daj koledzę i wejdź sobie na lewicowe portale.
kurcze bolec.info jest lewicowy. zapomniałem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hujowe państwo pis niezalogowany
8 września 2017r. o 9:43
~~Wysyp płatnych trolli! napisał(a): Panie Marczewski, ponawiam apel: - mowa nienawiści, manipulacji, kłamstw i wulgaryzmów - a Pan i Pański syn nadal będziecie się tłumaczyć, że jest ok.?

Nie wiem kto wg ciebie jest płatnym trolem ? Wg mnie
sam jesteś trolem manipulatorem i to takim wstrętnym pisowskim
który próbuje przeinaczyć rzeczywistość i nie zna i nie rozumie
podstawowych wartości i niszczy to co dobre i Polskie!.
Mi nikt nie płaci za pisanie prawdy. Piszę i mówię to co myślę i spora większość myślę że myśli podobnie ! A jak spytasz na ulicy kto jest za pisem to nikt się nie przyznaje !
~~. niezalogowany
8 września 2017r. o 9:52
Prawdy? chyba twojej zakłamanej prawdy co się uroiła w twoim strusim móżdżku? chodz na piwo to pogadamy o prawdzie
~~Juhas niezalogowany
8 września 2017r. o 10:49
San Escobar PO-wski " TROLU!!!!" ,Stuhr w TVN24 świętej stacji zakłamanej opozycji ,marudził coś pod nosem o odpolitycznieniu
kultury i sztuki ,lecz jak redaktor przypomniała mu ze to rząd dotuje z budżetu kulturę i sztukę , jąkał się jak porażony prądem ,
czemu nie, ten pseudo kulturalny obywatel Stuhr sam powinien się finansować z tatusiem i nikt go nie tyknie ,
a inne miernoty udające wielkich aktorów nieprzyjazne obecnemu rządowi łącznie z nim .
Celebryci światowi aktorzy hihihihi, wymień choć jednego naszego aktora na poziomie De Niro ,świeczka z wielkim knotem nie wystarczy hihihi . Łupią was te miernoty aktorskie serialami-tasiemcami po kieszeni a używasz ich za wzór ,pytam czego????
~~brawo niezalogowany
8 września 2017r. o 10:53
BRAWO !!! Jeden z nielicznych myślących. Brawo !!!
~~Hehe niezalogowany
8 września 2017r. o 10:55
Oni im nie płacą, oni im dają possać ku..sa. Hehe a to co z niego wyssają to później wylewają na forum. Widac to po wypowiedziach np. San Escobar'a
Nie mówiąc juz o profesjonalizmie nadwornego.... falco
~~Bolec.info - nie... niezalogowany
8 września 2017r. o 11:20
Bolec.nie dostarcza najlepszych usług.

Dlatego tez na portalu:
Niezalezna.pl
"Prezes NIK i posel PSL - akt oskarżenia za naduzycia".

"Sprawienie sady".

"Nord Stream - łapówki, rosyjska bezpieka i niemiecki parasol ochronny".

"Wystarczyło przeflancowac babę z NRD, agentke STASI do CDU, wypromować ja na kanzlerin i tak oto kacapy przejęły kontrolę nad Niemcami" - internauta anonim.
~~biało-czerwony niezalogowany
8 września 2017r. o 11:42
Prawda jest taka że pis wykończy i Polskę i siebie bo to najgorsza zmiana jaką mogliśmy trafić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza