Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~. niezalogowany
8 września 2017r. o 12:58
święta czy nie świeta pamieć. popapraniec zawsze będzie popaprańcem, nie ważąc jaką miał przeszłość.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
8 września 2017r. o 12:58
~~San Escobar napisał(a):
~~. napisał(a): http://img.sadistic.pl/pics/8136c1cfadc1.gif

Jakby ktoś przez zaślepione oczy zapomniał o kulturze popaprańców

Obrażanie śp. prof. Władysława Bartoszewskiego m.in żołnierza AK, uczestnika powstania i więźnia Auschwitz świadczy że tacy jak ty to niestety dno i głupizna.
Gratuluję !

profesora??? hehe... i walczył niby w powstaniu, ale nikt nie w którym oddziale... z Oświęcimia wyszedł ze względu na stan zdrowia, choć wiadomo że jedyna droga to była przez komin... idź pan w pi.zdu z takimi POwskimi autorytetami...
~~Do: San Escobara - "dno i glupizna" niezalogowany
8 września 2017r. o 13:02
Pan Bartoszewski n i e byl
profesorem.
Matury tez nie miał /tu nie jestem całkowicie pewien/.
Lubił Niemców i branie od nich ojro.
Byl od pewnego czasu polakozerca i tego jestem pewien.
~~San Escobar niezalogowany
8 września 2017r. o 13:17
Dla mnie Pan Bartoszewski jest i będzie autorytetem a jego życiorysu nie ma co kwestionować. To wam brak wszystkiego nawet szacunku do zmarłego i m.in. dlatego całe środowisko pisu przynosi wstyd Polsce. Przyjdzie kryska na matyska - jak tak dalej będziecie "rządzić" sami zaczniecie uciekać przez komin.
~~. niezalogowany
8 września 2017r. o 13:22
za te lata męki rządów twoich ,,autorytetów" to ty powinieneś już byś tam gdzie twój dziad bartoszewski...
wincyj ku...
~~POLA niezalogowany
8 września 2017r. o 13:25
Czytam te forum i ogarnia mnie strach ,W jakim ja miescie zyje,wyzwiska ,ublizanie ludziom ktorzy juz dawno odeszli z tego swiata ludzi zywych,Po ile maja lat ci co tu pisza,?Sympatyzujcie z kim chcecie ale nie ublizajcie nikomu,I dziwie sie tylko panom Redaktorom ze wogole puszczaja takie obelgi,Milego dnia Boleslawianie,Wiecej szacunku do innego czlowieka,
~~San Escobar niezalogowany
8 września 2017r. o 13:25
~~. napisał(a): za te lata męki rządów twoich ,,autorytetów" to ty powinieneś już byś tam gdzie twój dziad bartoszewski...
wincyj ku...

brawo! co jeszcze mądrego napiszesz?
Twoim autorytetem jest Judasz !
~~ niezalogowany
8 września 2017r. o 13:35
~~San Escobar napisał(a):
~~. napisał(a): za te lata męki rządów twoich ,,autorytetów" to ty powinieneś już byś tam gdzie twój dziad bartoszewski...
wincyj ku...

brawo! co jeszcze mądrego napiszesz?
Twoim autorytetem jest Judasz !

WINCYJ KU....
Z kaczyńskiego się śmiejecie, bo uderzył w mównice, a twój autorytet co reprezentował? i co reprezentuje jego koledzy z partii? nic tylko wincej i wyncej. gnoje się obudziły, bo odciągniete od koryta zostały. do pierdla za sam iloraz ich inteligencji powinni wsadzać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.