Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~ania niezalogowany
10 września 2017r. o 15:15
Polska przeżyła Stalina, Breżniewa , Jaruzelskiego I innych oprawców to co tam tacy nedzni urzędnicy eurokołchozu typu Juncker ,Timmermans,Tusk , Bieńkowska itp.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
10 września 2017r. o 15:32
zapomniałaś dopisać jarusia ,antonia ,zbynia ,krychę i becię

dlatego ja uzupełniłem :)
a to nie wszyscy przecież ...

Dopisane 10.09.2017r. o godz. 15:32:

'' Trzeba nastawić się, że nie będzie łatwo i przejść przez to z zaciśniętymi zębami. Co tu dużo mówić, dziesiątego mamy przes…ne – powiedział policjant, z którym rozmawiała Wirtualna Polska.

Funkcjonariusz zdradził, że po każdej miesięcznicy do komendy wpływają też skargi personalne, do konkretnych funkcjonariuszy, że w jakiś sposób nadużyli swojej władzy, co jego zdaniem jest kompletnym nieporozumieniem, bo jak zapewnił, interweniują tylko wtedy, kiedy ktoś zakłóca porządek. – Najczęściej krzyczą do mnie „Historia was rozliczy!”. Patrzę na nich wtedy i nie robię nic. Nawet jeśli jest taka sytuacja, że mogę, to wolę się wstrzymać – przyznał.

Zdaniem policjanta, „to jest tak samo chore po obu stronach”. – Za barierkami są ludzie, którzy bardzo chętnie wykrzykują hasła o demokracji i wolności, ale nie pozwalają Kaczyńskiemu organizować miesięcznic smoleńskich – ocenił. – Nie jestem za PiSem, nie jestem za KODem, nie jestem za PO. Jestem za zupełnie inną partią. Za dużo się napatrzyłem. Co mnie jeszcze wkurza? Że państwo tyle za to płaci – dodał. ''

''państwo''? ;)

a dlaczego nie partyjka prezesiny?

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
10 września 2017r. o 15:44
~~ania napisał(a): Polska przeżyła Stalina, Breżniewa , Jaruzelskiego I innych oprawców to co tam tacy nedzni urzędnicy eurokołchozu typu Juncker ,Timmermans,Tusk , Bieńkowska itp.

Racja!!Przeżylismy najazd szwedzki i radziecki, przeżyjemy i pisdziecki!:)
~~ania niezalogowany
10 września 2017r. o 16:04
falco napisał(a): zapomniałaś dopisać jarusia ,antonia ,zbynia ,krychę i becię

dlatego ja uzupełniłem :)
a to nie wszyscy przecież ...Dopisane 10.09.2017r. o godz. 15:32:'' Trzeba nastawić się, że nie będzie łatwo i przejść przez to z zaciśniętymi zębami. Co tu dużo mówić, dziesiątego mamy przes…ne – powiedział policjant, z którym rozmawiała Wirtualna Polska.

Funkcjonariusz zdradził, że po każdej miesięcznicy do komendy wpływają też skargi personalne, do konkretnych funkcjonariuszy, że w jakiś sposób nadużyli swojej władzy, co jego zdaniem jest kompletnym nieporozumieniem, bo jak zapewnił, interweniują tylko wtedy, kiedy ktoś zakłóca porządek. – Najczęściej krzyczą do mnie „Historia was rozliczy!”. Patrzę na nich wtedy i nie robię nic. Nawet jeśli jest taka sytuacja, że mogę, to wolę się wstrzymać – przyznał.

Zdaniem policjanta, „to jest tak samo chore po obu stronach”. – Za barierkami są ludzie, którzy bardzo chętnie wykrzykują hasła o demokracji i wolności, ale nie pozwalają Kaczyńskiemu organizować miesięcznic smoleńskich – ocenił. – Nie jestem za PiSem, nie jestem za KODem, nie jestem za PO. Jestem za zupełnie inną partią. Za dużo się napatrzyłem. Co mnie jeszcze wkurza? Że państwo tyle za to płaci – dodał. ''

''państwo''? ;)

a dlaczego nie partyjka prezesiny?
?? co chcesz przez te wypociny nam POwiedziec flaconie ?

jak zwykle bredzisz, fake news i belkot psychologiczny na najnizszym poziomie flacon ... POdaj jakies fakty, plany opozycji,czy co kolwiek ... co PO same wymysli£o i co Polsce wysz£o na dobre ... czekamy POwcu ... moze zatrudnij psa ... bedzie màdrzejszy moze niz ty ... :) POzdrawiam totalnà,sflustrowanà,przygnebionà, umierajàcà oPOzycje ... :)
~~Ania niezalogowany
10 września 2017r. o 16:09
Lepiej usiądźcie… Tak politycy PO kompromitowali Polskę na świecie [FOTO]

http://wsedno24.pl/index.php/2017/09/05/lepiej-usiadzcie-politycy-kompromitowali-polske-swiecie-foto/
~~Żmija i Mustang niezalogowany
10 września 2017r. o 16:10
http://www.konflikty.pl/aktualnosci/relacje/mspo-zmija-mustang-lpu-4-wirus-dino/

#MuremZaMacierewiczem
~~ania niezalogowany
10 września 2017r. o 16:12
Elżbieta Bieńkowska uznała Polskę za największe zagrożenie dla Unii Europejskiej. Kraje eurosceptyczne są gorsze od Brexitu

http://polskaracja.com/elzbieta-bienkowska-uznala-polske-za-najwieksze-zagrozenie-dla-unii-europejskiej-kraje-eurosceptyczne-sa-gorsze-od-brexitu/?utm_source=onesignal
~~My folksdojcze niezalogowany
10 września 2017r. o 16:17
my folksdoicze , kapusie, donosiciele zorganizowani w przestepczej organizacji PO- PSL - NOWOCZESNA I KOD nie uznajemy Polski .
Naszym celem jest ca£kowite podporzàdkowanie niemcom i UE .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.