Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czterech złodziei ukradło motocykl. WIDEO z kradzieży - pomóżcie i udostępniajcie!
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 21:38
Mija prawie rok, a jak się określa bolec info że jest nr 1 w powiecie i piszą o kradzieży która nastąpiła prawie rok temu. To teraz można zadać sobie pytanie ??? Gdzie są służby i za co im płacą ??? Jeżeli na bolec info poszukują złodzieju sprzed roku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowoczerwony Jaśminowiec niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 21:54
~~Kupiłem nick napisał(a): Mija prawie rok, a jak się określa bolec info że jest nr 1 w powiecie i piszą o kradzieży która nastąpiła prawie rok temu. To teraz można zadać sobie pytanie ??? Gdzie są służby i za co im płacą ??? Jeżeli na bolec info poszukują złodzieju sprzed roku.

....przypadkowo czytajac ten artykuł zadałem pytanie o motorek czy sie odnalazł i to wszystko, nie odświeżał tego tematu nikt z redakcji nie przesadzajcie juz z tym,ze ten portal taki kiepski bo czytam coraz częściej, a to z innego miasta dotyczy artykuł a to cos innego.... nie chwalę i nie 'jade po rajtuzach pracownikom ,po prostu bylem ciakawy i tyle ktos powinien sie w jezyk teraz ugrysc i przeprosic jak jest ' normalnm człowiekiem
pozdrawiam
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 22:53
~~Kasztanowoczerwony Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Mija prawie rok, a jak się określa bolec info że jest nr 1 w powiecie i piszą o kradzieży która nastąpiła prawie rok temu. To teraz można zadać sobie pytanie ??? Gdzie są służby i za co im płacą ??? Jeżeli na bolec info poszukują złodzieju sprzed roku.

....przypadkowo czytajac ten artykuł zadałem pytanie o motorek czy sie odnalazł i to wszystko, nie odświeżał tego tematu nikt z redakcji nie przesadzajcie juz z tym,ze ten portal taki kiepski bo czytam coraz częściej, a to z innego miasta dotyczy artykuł a to cos innego.... nie chwalę i nie 'jade po rajtuzach pracownikom ,po prostu bylem ciakawy i tyle ktos powinien sie w jezyk teraz ugrysc i przeprosic jak jest ' normalnm człowiekiem
pozdrawiam

To mam do ciebie pytanie ??
Czy dziennikarstwo polega na zasadzie kopiuj / wklej z innych stron które nawet nie dotyczą powiatu Bolesławieckiego. Co kogo obchodzi, że złapali złodzieja w Legnicy,albo udaremnili przemyt kokainy w Olszynie?? I większość spraw policyjnych ściągana jest ze stron policyjnych!!! I ty to uważasz za rzetelne dziennikarstwo? Lub komentarze które nie są po ich stronie to kasują.
~~Kasztanowoczerwony Jaśminowiec niezalogowany
20 stycznia 2025r. o 0:36
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kasztanowoczerwony Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Mija prawie rok, a jak się określa bolec info że jest nr 1 w powiecie i piszą o kradzieży która nastąpiła prawie rok temu. To teraz można zadać sobie pytanie ??? Gdzie są służby i za co im płacą ??? Jeżeli na bolec info poszukują złodzieju sprzed roku.

pozdrawiam

To mam do ciebie pytanie ??
Czy dziennikarstwo polega na zasadzie kopiuj / wklej z innych stron które nawet nie dotyczą powiatu Bolesławieckiego. Co kogo obchodzi, że złapali złodzieja w Legnicy,albo udaremnili przemyt kokainy w Olszynie?? I większość spraw policyjnych ściągana jest ze stron policyjnych!!! I ty to uważasz za rzetelne dziennikarstwo? Lub komentarze które nie są po ich stronie to kasują.

niewiem nic o dziennikarstwie, ja lubie czytać różne artykuły polskie i również zagraniczne w szczególności soulask.
wydaje mi się i czuję, że coś z twoim wpisem jest 'nie tegez... masz jakiś nie wiem żal, pretensje czy problem ...skoro zadajesz takie pytanie na forum ... myślę, że w dzisiejszych czasach autorzy artykułów korzystają z Al sztucznej inteligencji i z calym szacunkiem jestem blacharzem-lakiernikiem i nie do mnie te wypociny ... dziwnie sie zachowujesz, dobranoc
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.