~~Kupiłem nick napisał(a): Mija prawie rok, a jak się określa bolec info że jest nr 1 w powiecie i piszą o kradzieży która nastąpiła prawie rok temu. To teraz można zadać sobie pytanie ??? Gdzie są służby i za co im płacą ??? Jeżeli na bolec info poszukują złodzieju sprzed roku.
~~Kasztanowoczerwony Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Mija prawie rok, a jak się określa bolec info że jest nr 1 w powiecie i piszą o kradzieży która nastąpiła prawie rok temu. To teraz można zadać sobie pytanie ??? Gdzie są służby i za co im płacą ??? Jeżeli na bolec info poszukują złodzieju sprzed roku.
....przypadkowo czytajac ten artykuł zadałem pytanie o motorek czy sie odnalazł i to wszystko, nie odświeżał tego tematu nikt z redakcji nie przesadzajcie juz z tym,ze ten portal taki kiepski bo czytam coraz częściej, a to z innego miasta dotyczy artykuł a to cos innego.... nie chwalę i nie 'jade po rajtuzach pracownikom ,po prostu bylem ciakawy i tyle ktos powinien sie w jezyk teraz ugrysc i przeprosic jak jest ' normalnm człowiekiem
pozdrawiam
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowoczerwony Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Mija prawie rok, a jak się określa bolec info że jest nr 1 w powiecie i piszą o kradzieży która nastąpiła prawie rok temu. To teraz można zadać sobie pytanie ??? Gdzie są służby i za co im płacą ??? Jeżeli na bolec info poszukują złodzieju sprzed roku.
....przypadkowo czytajac ten artykuł zadałem pytanie o motorek czy sie odnalazł i to wszystko, nie odświeżał tego tematu nikt z redakcji nie przesadzajcie juz z tym,ze ten portal taki kiepski bo czytam coraz częściej, a to z innego miasta dotyczy artykuł a to cos innego.... nie chwalę i nie 'jade po rajtuzach pracownikom ,po prostu bylem ciakawy i tyle ktos powinien sie w jezyk teraz ugrysc i przeprosic jak jest ' normalnm człowiekiem
pozdrawiam
To mam do ciebie pytanie ??
Czy dziennikarstwo polega na zasadzie kopiuj / wklej z innych stron które nawet nie dotyczą powiatu Bolesławieckiego. Co kogo obchodzi, że złapali złodzieja w Legnicy,albo udaremnili przemyt kokainy w Olszynie?? I większość spraw policyjnych ściągana jest ze stron policyjnych!!! I ty to uważasz za rzetelne dziennikarstwo? Lub komentarze które nie są po ich stronie to kasują.
niewiem nic o dziennikarstwie, ja lubie czytać różne artykuły polskie i również zagraniczne w szczególności soulask.
wydaje mi się i czuję, że coś z twoim wpisem jest 'nie tegez... masz jakiś nie wiem żal, pretensje czy problem ...skoro zadajesz takie pytanie na forum ... myślę, że w dzisiejszych czasach autorzy artykułów korzystają z Al sztucznej inteligencji i z calym szacunkiem jestem blacharzem-lakiernikiem i nie do mnie te wypociny ... dziwnie sie zachowujesz, dobranoc