~~Anty pis napisał(a): Ja wszystko mam i nie potrzebuję propagandowych pisowskich pieniędzy na kredyt 500+. Nie wątpię że sporej części rodzin te pieniądze są potrzebne ale program 500+ ma 3 główne wady: nieróbstwo, alkoholizm, partyjne kupienie dzieci i rodziców ich własnymi pieniędzmi na kredyt aby głosowali na pis nie zwracając na świat wokół siebie.
~~... napisał(a):~~Anty pis napisał(a): Ja wszystko mam i nie potrzebuję propagandowych pisowskich pieniędzy na kredyt 500+. Nie wątpię że sporej części rodzin te pieniądze są potrzebne ale program 500+ ma 3 główne wady: nieróbstwo, alkoholizm, partyjne kupienie dzieci i rodziców ich własnymi pieniędzmi na kredyt aby głosowali na pis nie zwracając na świat wokół siebie.
po pierwsze człowieku ciekawe skąd masz info że 500 plus jest na kredyt , jak na razie to
to kasa jest bo sie zaczeło rządzic a nie krasc . PO rządziło nic nie dawało i nic nie było oprócz PODDANSTWA NIEMCOM. Po drugie to alkoholikiem i nierobem jestes ty skoro masz czas siedziec na takim beznadziejnym i lewackim portalu. Po trzecie wez sie do roboty i przestan Pieprzyc farmazony. Po czwarte ja nie mam 500 plus pracuje , nie pije. dziekuje władzy że wspiera ludzi. to pewnie ty jestes tym nierobem i pijakiem bo 500 na miesiąc picia ci nie starcza. dziekuje tyle w temacie.
Zastosowana autokorekta
~~ napisał(a):~~... napisał(a):~~Anty pis napisał(a): Ja wszystko mam i nie potrzebuję propagandowych pisowskich pieniędzy na kredyt 500+. Nie wątpię że sporej części rodzin te pieniądze są potrzebne ale program 500+ ma 3 główne wady: nieróbstwo, alkoholizm, partyjne kupienie dzieci i rodziców ich własnymi pieniędzmi na kredyt aby głosowali na pis nie zwracając na świat wokół siebie.
po pierwsze człowieku ciekawe skąd masz info że 500 plus jest na kredyt , jak na razie to
to kasa jest bo sie zaczeło rządzic a nie krasc . PO rządziło nic nie dawało i nic nie było oprócz PODDANSTWA NIEMCOM. Po drugie to alkoholikiem i nierobem jestes ty skoro masz czas siedziec na takim beznadziejnym i lewackim portalu. Po trzecie wez sie do roboty i przestan Pieprzyc farmazony. Po czwarte ja nie mam 500 plus pracuje , nie pije. dziekuje władzy że wspiera ludzi. to pewnie ty jestes tym nierobem i pijakiem bo 500 na miesiąc picia ci nie starcza. dziekuje tyle w temacie.
Pisior tym masz w rozporku ...ka dla tego wylewasz swoje żale na internecie zamiast zadowolić jakąś babę
Zastosowana autokorekta