Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~roza niezalogowany
12 września 2017r. o 15:45
~~sylwek napisał(a): Niemcy okradli całą Europę a teraz kreują się na dobrego wujka , który finansuje wszystko wszystkim to są złodzieje a właściwie to potomkowie morderców i złodziei .

Okradli Polskę na więcej miliardów.A następni z PO.Brawo PiS nareszcie ktoś mądry jest.w rządzie.A Niemcy łaski nie robią.zapłacą nam tym złotem co nam ukradli.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Polska ciàgle walczàca niezalogowany
12 września 2017r. o 15:48
Jako znany Przedsiębiorca uwielbiam się pastwić nad moimi podległymi robolami zwolennikami PO i nowoczesnego lewactwa. Daję im najgorszą robotę i gardzę nimi jak gorszym sortem. Dzięki temu pozostałych normalnych pracowników mogę bardzo dobrze nagradzać i opłacać. Awansują i później oni przejmują tradycję i mają się pastwić nad każdym, kto popiera lewaków i PO! Należy doić ten gorszy sort za głupotę! Sama przyjemność patrzeć jak się motają w swojej głupocie! Warto także zatrudniać ten gorszy sort PO do najgorszej roboty! Heh a poza tym jestem w szoku widząc jak poparcie rośnie dla PIS. Obecnie mamy już ponad 65%, a PO niecałe 3%! Przyjemnie patrzeć na agonię PO!

~~PO niezalogowany
12 września 2017r. o 17:24
~~Polska ciàgle walczàca napisał(a): Jako znany Przedsiębiorca uwielbiam się pastwić nad moimi podległymi robolami zwolennikami PO i nowoczesnego lewactwa. Daję im najgorszą robotę i gardzę nimi jak gorszym sortem. Dzięki temu pozostałych normalnych pracowników mogę bardzo dobrze nagradzać i opłacać. Awansują i później oni przejmują tradycję i mają się pastwić nad każdym, kto popiera lewaków i PO! Należy doić ten gorszy sort za głupotę! Sama przyjemność patrzeć jak się motają w swojej głupocie! Warto także zatrudniać ten gorszy sort PO do najgorszej roboty! Heh a poza tym jestem w szoku widząc jak poparcie rośnie dla PIS. Obecnie mamy już ponad 65%, a PO niecałe 3%! Przyjemnie patrzeć na agonię PO!

U którego psychiatry ce leczą .?
~~Belgia niezalogowany
12 września 2017r. o 17:31
Belgia: Burmistrz z miasta Mouscron znaleziony z poderżniętym gardłem. Nieznane intencje napastnika

http://polskaracja.com/belgia-burmistrz-z-miasta-mouscron-znaleziony-z-poderznietym-gardlem-nieznane-intencje-napastnika/?utm_source=onesignal
~~abc niezalogowany
12 września 2017r. o 17:37
Okłamano nas , że będzie 500 na KAŻDE dziecko. Okłamano nas , że będzie 8 tys. zwolnione z podatku. Okłamano seniorów , że będą mieli darmowe leki. Okłamano nas , że zostanie obniżony VAT. Okłamano frankowiczów , że państwo im pomoże.

wszystko jest prawdà ...

2900
#falco nieaktywny
12 września 2017r. o 18:00
a gdzieś tam wcześniej jakiś pislamista zapewnia że budżęt jest super a co na to Morawiecki?
ano to że budżet jest już na minusie ...

wiem ,wiem ...to wszystko plotki ...hahahaha
aproposik ''plotek '':)
do czego dzisiaj strzelamy Szyszko?

do czapli siwej?
wszak to szkodnik grasujący na stawach hodowlanych ...

hahahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~brawo PIS niezalogowany
12 września 2017r. o 18:19
pensja minimalna w gore !
~~ania niezalogowany
12 września 2017r. o 18:23
Co Polacy sądzą o Nowoczesnej/KOD/Platformie i oddawaniu przez nich koryta.

https://youtu.be/VU5F45Zgl9I
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.