~~Ceglastobrązowa Kokoryczka napisał(a):~~Cynamonowy Kasztanowiec napisał(a):~~Ceglastobrązowa Kokoryczka napisał(a):~~Ciemnozielona Dynia napisał(a): no co tam ...y?
zanim podrę łacha z waszego ''agronoma'' co to jak widzę upodobał sobie loty i już okazało się że wylatał sobie z rodzinką 23 wycieczki na moment wrócę do Falenty którego wasz prezesina oszukał podobnie jak tego Austriaka od ''kwacz-tower''
obiecał Falencie bezkarność a tu masz ..
''Nie zamierzam umierać w samotności. Ujawnię zleceniodawców i wszystkie szczegóły” – ostrzegał Falenta. W swoim piśmie do prezydenta wymienił 12 osób, m.in. ministrów Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika, szefa CBA Ernesta Bejdę, oficerów biura i dziennikarzy piszących o aferze, a także prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego, który zdaniem Falenty miał wyrazić zgodę na akcję.''
ciekawe jest i to że to właśnie Falenta całkiem niezłe ''wały'' robił na ruskim węglu ...
a teraz pisowskie prokuratury milczą i będą milczeć ...wszak ''wybory'' za pasem i prezesina mógłby kiepsko wypaść ...
płacz i płać ''suwerenie''
za każdy lot waszego ''agronoma'' :]
za każdy lot Casą wszej ''broszki''
za każdą kolizję waszego oszołoma antonia ...hahahaha
Za twoich idoli z poprzedniej władzy działo się o wiele więcej , tylko że mając wszystkie media w garści nie pozwalali na wypłynięcia takich przekręcików, a przez to mieli dużo czasu antenowego na przerabianie , struganie twojego światopoglądu po ich myśli. Przykro że się dałeś. Pis nie był przy władzy 8 lat a mimo to PO cały czas straszyło Kaczyńskim. Czyżby się go bało??
Ten Kaczyński to debeściak nikogo się nie boi a tych kilku ochroniarzy to tylko dla podniesienia jego prestiżu .
Totalni niestety tylu ludziom namieszali w głowach, że ochrona jest konieczna.
Zastosowana autokorekta
~~Ceglastobrązowa Kokoryczka napisał(a): Kiedyś zapytałem szwagra co takiego zrobiło PO dla niego osobiście. Poprosiłem o podanie choć jednego faktu. Obraził się bo nie mógł znaleźć odpowiedzi. Coś mówił o ulgach podatkowych na dzieci ale szybko okazało się, że to wprowadził PIS. Moje pytanie jest nadal aktualne - z jakiego powodu popieracie PO ?
Zastosowana autokorekta
~~Cynamonowy Kasztanowiec napisał(a):~~Ceglastobrązowa Kokoryczka napisał(a): Kiedyś zapytałem szwagra co takiego zrobiło PO dla niego osobiście. Poprosiłem o podanie choć jednego faktu. Obraził się bo nie mógł znaleźć odpowiedzi. Coś mówił o ulgach podatkowych na dzieci ale szybko okazało się, że to wprowadził PIS. Moje pytanie jest nadal aktualne - z jakiego powodu popieracie PO ?
A wiesz ...ze co ja dostałem od PIS, nową kasę fiskalną która jest sprzężona z Urzędem Skarbowym 24 godziny na dobę , za którą zapłaciłem 2 tys .Od nowego roku wszyscy prowadzący działalność muszą zakupić takie kasy .
Zastosowana autokorekta
~~Ciemnozielona Dynia napisał(a): do dupy dobierze się kaczorowi austriacki sąd bo polski nie jest w stanie ..
może dlatego że akurat nie polski a pisowski
takie to oto mamy tu ''prawo''