~~Woskowożółty Platan napisał(a): Podstawowe tezy to
Polska na drodze do dobrobytu
Wyższe płace minimalne (4000 zł w 2003r)
Niższe podatki, całkowite zwolnienie z PIT dla młodych
Niższy ZUS dla małych przedsiębiorców (proporcjonalny do dochodu zamiast ryczałtu)
13 i 14 emerytura w 2021
100 obwodnic
Dotacje do służby zdrowia
To tak na szybko :)
no to i ja ...''na szybko'' ;)
rozdawanie nie swoich pieniędzy to ''program''?
wzrost płacy minimalnej to jednoczesny a ponad wszystko wzrost pieniędzy ''budżetowych''
o tym całkowicie ...nym ''programie'' pitowskim nawet szkoda pisać ...to mi przypomina ''miliony mieszkań dla młodych ''...do chwili obecnej oddano około 600 000 a reszta jest ale na rysunkach technicznych ...
13,14 emerytura? patrz na początek -to jest to samo ...dodatkowo brak o nich zapisów w budżecie więc ...to tylko obietnica (jak wygramy )
100 obwodnic? to z kolei przypomina mi obietnice ''ratowanie przemysłu stoczniowego'' tyle że skończyło się na ''stępce '' pod prom który zostanie w końcu zakupiony prawdopodobnie w jednej z duńskich stoczni ...no i ten ostatni pisowski ''balonik''
lodołamacz ''pospawany'' taśmą ...kapitalne...
na koniec zostawiłem sobie to ...dobrze napisałeś ''dotacje''ale brzmi to jednak śmiesznie jeśli nie patrzymy na to pod kątem ratowania życia ludzkiego ...
''dotacje '' na służbę zdrowia...hahahahaha
dotacje?...tu są potrzebne kosmiczne wręcz pieniądze a nie jakieś ''dotacje'' ....dotacje to na schroniska dla zwierząt ...;)
przypomnę ci w tym miejscu sprawę pięcioletniej Igi która z wyroku sądu miała być leczona min. z pieniędzy NFZ
sąd nakazał a NFZ to olewa...
a teraz pisz o programie a nie o obietnicach ...;)
Zastosowana autokorekta
~~Złotawobrązowa Kuningamia napisał(a):~~Barwinkowy Świerk napisał(a): tak rządziły tuski.... ukradli ofe
tusk ofe to nie są wasze pieniądze
Cała prawda o intencjach Tuska!
~~Groszkowy Pierwiosnek napisał(a):
na koniec
~~Jasnopopielata Katalpa napisał(a):~~Złotawobrązowa Kuningamia napisał(a):~~Barwinkowy Świerk napisał(a): tak rządziły tuski.... ukradli ofe
tusk ofe to nie są wasze pieniądze
Cała prawda o intencjach Tuska!
..
~~Jasnopopielata Katalpa napisał(a):~~Groszkowy Pierwiosnek napisał(a):
na koniec
Gówniany fejkowyżerca ocenia program? Znawca wszystkiego. Całkiem cie poyebało kmiocie głombie?