~~Kanarkowa Aukuba napisał(a):~~Malinowa Rogownica napisał(a): Nie słuchałem przemówienia Kaczyńskiego, musiało być genialne. Dziękuję Panie Prezesie.
Pasterzu świń ? Tu masz przemówienie Jarosława Mniejszego
~~Kasztanowordzawa Dabecja napisał(a):~~Karmazynowy Orzech napisał(a): Jak żyć niech decydują Polacy a nie kłamczyński
Polacy zadecydowali i zadecydują w wyborach
Ja głosuję na PIS - Lista nr 2 :)
WIARYGODNOŚĆ
~~Kasztanowordzawa Dabecja napisał(a):~~Groszkowy Pierwiosnek napisał(a):~~Krasna Żurawina napisał(a): Jako deweloper zlecam wykonanie danych prac w większości firmom jednoosobowym. I mam z nimi kłopot. Ja płacę VAT , a za pracę przez nich wykonaną tego podatku odliczyć sobie nie mogę. Słusznie kolega pisze, że mają fury ful wypas, domy jak z bajki, ale drogi do Urzędu Skarbowego nie znają. Jakiś tam mały ryczałcik i na tym koniec. W 90% praca bez jakichkolwiek faktur . Najwyższy czas z tym skończyć. Wreszcie mamy prawdziwy Rząd , a państwo nie jest teoretyczne.
ależ pierdzielisz ...''deweloperze''
to wyjaśnij jak rozliczasz wykonaną przez nich robotę w US.
BO SAM PISZESZ ŻE FAKTURY OD NICH MASZ NA 10% ZLECEŃ
''najwyższy czas z tym skończyć ''?
to co? sam staniesz na rusztowanie ?...sam złapiesz kielnię w rączkę ?
nie pierdziel gościu ...nie pierdziel bo taki z ciebie ''deweloper'' jak ze mnie ''noblista''
za długo siedzę w budowlance bym nie wiedział na czym i na kim żerujesz ...;)
To rzuca zupełnie nowe światło na to środowisko. :(
Po mafii paliwowej i watowskiej widać pora na mafie budowlańców ;(
~~Kasztanowordzawa Dabecja napisał(a): Budżet zrównoważony, polska gospodarka rozwija się w bardzo dobrym tempie. :)
Twoje dzieci to Twoje długi będą spłacać ;)
Ja głosuję na PIS - Lista nr 2 :)