Bajtel napisał(a): []
Bajtel napisał(a): [img=1569334041_776hsiq.jpg][img=1569334057_kx8luvp.jpg]
~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a):Bajtel napisał(a): [img=1569334041_776hsiq.jpg][img=1569334057_kx8luvp.jpg]
ta pani jest od kilku lat twarzą największej machiny hejtu w powojennej Polsce...
Kim Dzong Un by się nie powstydził tak zorganizowanej akcji jaka prowadzi tak zwana telewizja publiczna.
wystarczy pooglądać podróbę Szkła Kontaktowego :) tych dwóch klaunów to porażka :) wizualna i intelektualna.
tak, tak :) tak mam oglądam - lub staram się oglądać więcej niż 1 stację :) na podstawie obserwacji wyrobiłem sobie zdanie na temat tvpis :).
pani ogórek powinna uzupełnić adriana :) dowygladałaby jego babole :)
~~Piwny Łubin napisał(a):~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a):Bajtel napisał(a): [img=1569334041_776hsiq.jpg][img=1569334057_kx8luvp.jpg]
ta pani jest od kilku lat twarzą największej machiny hejtu w powojennej Polsce...
Kim Dzong Un by się nie powstydził tak zorganizowanej akcji jaka prowadzi tak zwana telewizja publiczna.
wystarczy pooglądać podróbę Szkła Kontaktowego :) tych dwóch klaunów to porażka :) wizualna i intelektualna.
tak, tak :) tak mam oglądam - lub staram się oglądać więcej niż 1 stację :) na podstawie obserwacji wyrobiłem sobie zdanie na temat tvpis :).
pani ogórek powinna uzupełnić adriana :) dowygladałaby jego babole :)
ta pani wyglądem gracja i inteligencją zdecydowanie przewyższa paszkwili z
telewizji TVNPO
jak by nie telewizja publiczna to baranie nawet byś nie wiedział co w kraju się dzieje.
na TVN Polska i Polacy to wróg numer 1
Sok z Buraka zrobił ci papkę z łba
PO już nawet zatrudniła w swoje szeregi manipulatora, i propagandziste.
FALUS napisał(a): tak oto Polska była KOMPROMITOWANA
przez ówczesnych włodarzy jak KOMPROMITOWSKI
Wstyd i hańba , tam gdzie pojechał Komorowski tam narobił wstydy i hańby
https://youtu.be/7aSfvLQeSAU