Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Żółtawozielona Gynostemma niezalogowany
5 października 2019r. o 22:19
mam w dupie co myśli o mnie PO hahahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karminowoczerwona Gailadia niezalogowany
5 października 2019r. o 22:32
~~Żółtawozielona Gynostemma napisał(a): mam w dupie co myśli o mnie PO hahahaha

A PO ma w dupie ciebie skunksie i twoje wypociny .
~~Paliowy Zimowit niezalogowany
5 października 2019r. o 23:17
~~Karminowoczerwona Gailadia napisał(a):
~~Paliowy Zimowit napisał(a): Sławomir Neumann:… „Reszta to są goście, którzy mogą trafić do sądu z aktem oskarżenia, a sądy dzisiaj – ja ci gwarantuję – nie rozstrzygną żadnej sprawy przed wyborami. Żadnej. Przez rok nie zrobią ku*a nic. Będą prowadzić sprawy – i ch*j.
Możesz mieć tysiąc ludzi ale bez organizacji (bez „swoich sądów” ?) są niczym”.
Patryk Jaki:... "Zaczynam akcję tłumaczenia na różne języki #TaśmyNeumanna dla wszystkich w PE, aby zrozumieli dlaczego w PL potrzebna jest reforma wymiaru sprawiedliwości. Specjalną paczkę dostanie z pozdrowieniami @TimmermansEU bo szef klubu POKO „gwarantował”, że Sądy zrobią tak jak on chce"
Pytanie tylko czy jest taki język który sprawi, że elity EU uwierzą a przynajmniej przyjmą do wiadomości, że to…
mafia – przecinek – totalna – przecinek - mafia :(

Ten Jaki to dopiero kanalia niech popatrzy na siebie i swoją rodzinkę która rozdaje karty w Opolu .

Dowody proszę. W przeciwnym przypadku Twoja wypowiedź to podłe pomówienie :(
~~Karminowoczerwona Gailadia niezalogowany
5 października 2019r. o 23:33
~~Paliowy Zimowit napisał(a):
~~Karminowoczerwona Gailadia napisał(a):
~~Paliowy Zimowit napisał(a): Sławomir Neumann:… „Reszta to są goście, którzy mogą trafić do sądu z aktem oskarżenia, a sądy dzisiaj – ja ci gwarantuję – nie rozstrzygną żadnej sprawy przed wyborami. Żadnej. Przez rok nie zrobią ku*a nic. Będą prowadzić sprawy – i ch*j.
Możesz mieć tysiąc ludzi ale bez organizacji (bez „swoich sądów” ?) są niczym”.
Patryk Jaki:... "Zaczynam akcję tłumaczenia na różne języki #TaśmyNeumanna dla wszystkich w PE, aby zrozumieli dlaczego w PL potrzebna jest reforma wymiaru sprawiedliwości. Specjalną paczkę dostanie z pozdrowieniami @TimmermansEU bo szef klubu POKO „gwarantował”, że Sądy zrobią tak jak on chce"
Pytanie tylko czy jest taki język który sprawi, że elity EU uwierzą a przynajmniej przyjmą do wiadomości, że to…
mafia – przecinek – totalna – pr
zecinek - mafia :(

Ten Jaki to dopiero kanalia niech popatrzy na siebie i swoją rodzinkę która rozdaje karty w Opolu .

Dowody proszę. W przeciwnym przypadku Twoja wypowiedź to podłe pomówienie :(

O jakie dowody pytasz.?
~~Bladofioletowy Dyptam niezalogowany
6 października 2019r. o 8:21
Po złodzieju w Gdańsku, żałoba trwała 3 dni, a jeden dzień była w całym Państwie. Ale wczoraj na pogrzeb Pana Morawieckiego z Wrocławia z Urzędu nie pojechała ani jedna osoba. I to są standardy tych neumannów, schetynów, dutkiewiczów i tej całej bandy oszustów.
~~Bursztynowy Miłek niezalogowany
6 października 2019r. o 8:25
~~Bladofioletowy Dyptam napisał(a): Po złodzieju w Gdańsku, żałoba trwała 3 dni, a jeden dzień była w całym Państwie. Ale wczoraj na pogrzeb Pana Morawieckiego z Wrocławia z Urzędu nie pojechała ani jedna osoba. I to są standardy tych neumannów, schetynów, dutkiewiczów i tej całej bandy oszustów.

Byłeś oczywiście ,prawda ?
~~Piwny Motylek niezalogowany
6 października 2019r. o 12:22
~~Bladofioletowy Dyptam napisał(a): Po złodzieju w Gdańsku, żałoba trwała 3 dni, a jeden dzień była w całym Państwie. Ale wczoraj na pogrzeb Pana Morawieckiego z Wrocławia z Urzędu nie pojechała ani jedna osoba. I to są standardy tych neumannów, schetynów, dutkiewiczów i tej całej bandy oszustów.

byli inni...też banda oszustów i krętaczy ...
status quo zostało więc zachowane...;)
18157
#FALUS nieaktywny
6 października 2019r. o 15:40
https://niezalezna.pl/291377-przelozyli-konwencje-z-szacunku-dla-k-morawieckiego-walesa-nie-wiedzial

Takim człowiekiem ja Wałęsa Platfusy próbują wygrać wybory
Ale jak można wygrać wybory jak jako za wzór stawia się człowieka który szacunek ma tylko i wyłącznie do swojej osoby
Wałęsa nie potrafi odpuścić nawet po śmierci , mi że nosi się z Matką Boską na klapie
to świadczy o tym jak zepsutym do szpiku kości jest człowiekiem, i jak zepsuta jest partia która stawia takiego niegodziwego człowieka jak postać która ma niby coś znaczyć
Jak można mówić o osobie zmarłej zle BA zwyzywać , a jednocześnie uważać się za katolika, a banda nieudaczników i złodziei , klaszcze i cynicznie się smieje.
Wałęsa kiedyś będzie musiał odpowiedzieć za swoje podłe zachowanie , tak jak my za swoje grzechy ,
każdego to czeka.
Życzę tej upadłej legendzie żeby po jego odejściu nikt nie powie o nim tak jak on mówi o innych
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Zapraszamy