~~Żółtawozielona Gynostemma napisał(a): mam w dupie co myśli o mnie PO hahahaha
~~Karminowoczerwona Gailadia napisał(a):~~Paliowy Zimowit napisał(a): Sławomir Neumann:… „Reszta to są goście, którzy mogą trafić do sądu z aktem oskarżenia, a sądy dzisiaj – ja ci gwarantuję – nie rozstrzygną żadnej sprawy przed wyborami. Żadnej. Przez rok nie zrobią ku*a nic. Będą prowadzić sprawy – i ch*j.
Możesz mieć tysiąc ludzi ale bez organizacji (bez „swoich sądów” ?) są niczym”.
Patryk Jaki:... "Zaczynam akcję tłumaczenia na różne języki #TaśmyNeumanna dla wszystkich w PE, aby zrozumieli dlaczego w PL potrzebna jest reforma wymiaru sprawiedliwości. Specjalną paczkę dostanie z pozdrowieniami @TimmermansEU bo szef klubu POKO „gwarantował”, że Sądy zrobią tak jak on chce"
Pytanie tylko czy jest taki język który sprawi, że elity EU uwierzą a przynajmniej przyjmą do wiadomości, że to…
mafia – przecinek – totalna – przecinek - mafia :(
Ten Jaki to dopiero kanalia niech popatrzy na siebie i swoją rodzinkę która rozdaje karty w Opolu .
~~Paliowy Zimowit napisał(a):~~Karminowoczerwona Gailadia napisał(a):~~Paliowy Zimowit napisał(a): Sławomir Neumann:… „Reszta to są goście, którzy mogą trafić do sądu z aktem oskarżenia, a sądy dzisiaj – ja ci gwarantuję – nie rozstrzygną żadnej sprawy przed wyborami. Żadnej. Przez rok nie zrobią ku*a nic. Będą prowadzić sprawy – i ch*j.
Możesz mieć tysiąc ludzi ale bez organizacji (bez „swoich sądów” ?) są niczym”.
Patryk Jaki:... "Zaczynam akcję tłumaczenia na różne języki #TaśmyNeumanna dla wszystkich w PE, aby zrozumieli dlaczego w PL potrzebna jest reforma wymiaru sprawiedliwości. Specjalną paczkę dostanie z pozdrowieniami @TimmermansEU bo szef klubu POKO „gwarantował”, że Sądy zrobią tak jak on chce"
Pytanie tylko czy jest taki język który sprawi, że elity EU uwierzą a przynajmniej przyjmą do wiadomości, że to…
mafia – przecinek – totalna – pr
zecinek - mafia :(
Ten Jaki to dopiero kanalia niech popatrzy na siebie i swoją rodzinkę która rozdaje karty w Opolu .
Dowody proszę. W przeciwnym przypadku Twoja wypowiedź to podłe pomówienie :(
~~Bladofioletowy Dyptam napisał(a): Po złodzieju w Gdańsku, żałoba trwała 3 dni, a jeden dzień była w całym Państwie. Ale wczoraj na pogrzeb Pana Morawieckiego z Wrocławia z Urzędu nie pojechała ani jedna osoba. I to są standardy tych neumannów, schetynów, dutkiewiczów i tej całej bandy oszustów.
~~Bladofioletowy Dyptam napisał(a): Po złodzieju w Gdańsku, żałoba trwała 3 dni, a jeden dzień była w całym Państwie. Ale wczoraj na pogrzeb Pana Morawieckiego z Wrocławia z Urzędu nie pojechała ani jedna osoba. I to są standardy tych neumannów, schetynów, dutkiewiczów i tej całej bandy oszustów.