Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Ciemnogranatowy Nawłoć niezalogowany
6 października 2019r. o 16:29
FALUS napisał(a): https://niezalezna.pl/291377-przelozyli-konwencje-z-szacunku-dla-k-morawieckiego-walesa-nie-wiedzial

Takim człowiekiem ja Wałęsa Platfusy próbują wygrać wybory
Ale jak można wygrać wybory jak jako za wzór stawia się człowieka który szacunek ma tylko i wyłącznie do swojej osoby
Wałęsa nie potrafi odpuścić nawet po śmierci , mi że nosi się z Matką Boską na klapie
to świadczy o tym jak zepsutym do szpiku kości jest człowiekiem, i jak zepsuta jest partia która stawia takiego niegodziwego człowieka jak postać która ma niby coś znaczyć
Jak można mówić o osobie zmarłej zle BA zwyzywać , a jednocześnie uważać się za katolika, a banda nieudaczników i złodziei , klaszcze i cynicznie się smieje.
Wałęsa kiedyś będzie musiał odpowiedzieć za swoje podłe zachowanie , tak jak my za swoje grzechy ,
każdego to czeka.
Życzę tej upadłej legendzie żeby po jego odejściu nikt nie powie o nim tak jak on mówi o innych

Puzno PISzesz , dopiero wstałeś PISowski analfabeto?
Czy to nie wy PISowcy buczycie i wyjecie na cmentarzach .? Widzisz siusiak, obrazek Bozi w klapie marynarki nie robi zaraz z człowieka ideału . W Polsce jest na odwrót ,im żarliwiej wierzy ,tym większy cham i prostak .Dorośniesz to się przekonasz .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18157
#FALUS nieaktywny
6 października 2019r. o 17:34
~~Ciemnogranatowy Nawłoć napisał(a):
FALUS napisał(a): https://niezalezna.pl/291377-przelozyli-konwencje-z-szacunku-dla-k-morawieckiego-walesa-nie-wiedzial

Takim człowiekiem ja Wałęsa Platfusy próbują wygrać wybory
Ale jak można wygrać wybory jak jako za wzór stawia się człowieka który szacunek ma tylko i wyłącznie do swojej osoby
Wałęsa nie potrafi odpuścić nawet po śmierci , mi że nosi się z Matką Boską na klapie
to świadczy o tym jak zepsutym do szpiku kości jest człowiekiem, i jak zepsuta jest partia która stawia takiego niegodziwego człowieka jak postać która ma niby coś znaczyć
Jak można mówić o osobie zmarłej zle BA zwyzywać , a jednocześnie uważać się za katolika, a banda nieudaczników i złodziei , klaszcze i cynicznie się smieje.
Wałęsa kiedyś będzie musiał odpowiedzieć za swoje podłe zachowanie , tak jak my za swoje grzechy ,
każdego to czeka.
Życzę tej upadłej legendzie żeby po jego odejściu nikt nie powie o nim tak jak on mówi o innych

Puzno PISzesz , dopiero wstałeś PISowski analfabeto?
Czy to nie wy PISowcy buczycie i wyjecie na cmentarzach .? Widzisz siusiak, obrazek Bozi w klapie marynarki nie robi zaraz z człowieka ideału . W Polsce jest na odwrót ,im żarliwiej wierzy ,tym większy cham i prostak .Dorośniesz to się przekonasz .

ciemnogranatowy obchodz się tak z ta twoją pogardą, dla człowieka który jest wierzący,
i tak nic nie zrobisz ani nie zdziałasz , Pis wygra te wybory , możesz tu Pisiorów sobie wyzywać jak chcesz, bo tylko tyle możesz zrobić,
A analfabętą jest twój wybawca Wałęsa , jaki pan tacy poddani
Boli was popaprańcy że Jaruś wygra 2 raz
Analfabeto tak się pisze "późno"
~~Ciemnogranatowy Nawłoć niezalogowany
6 października 2019r. o 18:35
FALUS napisał(a):
~Kasztankowa Kolczurka napisał(a): Gops w Kruszynie kombinuje tak samo jak zapszancy z Warszawy nie wypłaca pieniędzy dzieciom na dobry start i 500+

potwierdzam , specjalnie wysyłają zapotrzebowanie na 500 plus
puzno , żeby przeciągnąc wypłaty
tak to jest jak to przeciwnicy PIS

Downie ,nie czaisz że ,,cytuję'' ciebie ?
18157
#FALUS nieaktywny
6 października 2019r. o 18:55
~~Ciemnogranatowy Nawłoć napisał(a):
FALUS napisał(a):
~Kasztankowa Kolczurka napisał(a): Gops w Kruszynie kombinuje tak samo jak zapszancy z Warszawy nie wypłaca pieniędzy dzieciom na dobry start i 500+

potwierdzam , specjalnie wysyłają zapotrzebowanie na 500 plus
puzno , żeby przeciągnąc wypłaty
tak to jest jak to przeciwnicy PIS

Downie ,nie czaisz że ,,cytuję'' ciebie ?

długo szukałeś :)
widzę że bardzo cie denerwuję skoro tak mnie śledzisz :0
bardzo mnie to cieszy DOWNIE

Dopisane 06.10.2019r. o godz. 18:55:

[img=1570380936_g3hxbtg.jpg]
~~Złocistorudy Judaszowiec niezalogowany
6 października 2019r. o 19:01
CHCIAŁBYM WSTĄPIĆ DO PLATFORMY OBYWATELSKIEJ JEDNAK JAK NA ZŁOŚĆ NIE MAM ŻADNYCH PROBLEMÓW Z PRAWEM. ROZUMIEM, ŻE NIE MAJĄC ŻADNYCH ZARZUTÓW ANI PRZESZŁOŚCI KRYMINALNEJ JESTEM BEZ SZANS W TEJ FORMACJI?
~Bananowa Alstremeria niezalogowany
6 października 2019r. o 19:02
Rządy pisdzielców to najgorszy okres w historii Polski!
~~Amarantowy Jastrzębiec niezalogowany
6 października 2019r. o 19:03
hehehehe PO co krok się kompromituje :) dajcie sobie już siana i tak wybory już przesądzone :) to już nawet nie jest wbi/ja/nie sobie gwoździ w stopę to jest łażenie po macie dla fak/ira :D co krok to ból :D za tydzień Polacy Wam odpłacą za wszelkie obrazy :) za chłopów folwarcznych za niepiśmienną ho/ło/tę głosującą na PiS za Matkę Boską w tęczy za powstańców kochających inaczej i za to,że macie zwykłych ludzi w głębokim poważaniu za wywyższanie się parodii elity za to,że zwykli ludzie nic dla Was nie znaczą :) teraz pokazaliście swe prawdziwe oblicze czyli "mam gdzieś wszystkich a liczy się tylko roz/kra/da/nie Polski i bezkarność w tym" !!!

18157
#FALUS nieaktywny
6 października 2019r. o 19:06
~Bananowa Alstremeria napisał(a): Rządy pisdzielców to najgorszy okres w historii Polski!
[img=1570381582_f5p38a1.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza