~~Czerwonawy Gajowiec napisał(a): ~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a): ~~Ciemnobrązowy Wielosił napisał(a): ~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a): ~~Ciemnobrązowy Wielosił napisał(a): ~~Popielaty Pustynnik napisał(a): ~~Mahoniowa Szachownica napisał(a): Po wyborach większość konstytucyjna :-) , 500+ na każde dziecko, 300 zł na dobry strat do szkoły na każde dziecko, wiek emerytalny utrzymany na dotychczasowym poziomie, zakaz adopcji dzieci przez pary homoseksualne ( to nie zabawki ani zwierzęta ze schroniska aby każdy kto chce adoptował ), posiłek w każdej szkole, darmowa stomatologia dla dzieci szkolnych, pieniądze na przedsiębiorczość, reforma sądownictwa, elektromobilność, tereny zielone i ochrona środowiska, 13 i 14 emerytura, emerytura +, senior +, 75+. W rolnictwie wyrównanie dopłat bezpośrednich prawna ochrona gospodarstw rolnych, poprawienie komunikacji na wsi, wsparcie OSDP z krajami zachodnioeuropejskimi. To tylko niewielka część programu , jednak istnieje gwarancja realizacji programu wyborczego !!!
A potem się obudziłeś...
Przecieram oczy i wszystko prawda :)
a potem sięgasz do lodówki a tam pusto :)...bo mleko po 14,50...
do portfela nie sięgaj bo go dawno zastawiłeś, żeby mieć na to mleko :)...
ale bujdy piszesz chłopie.
gospodarka niemiecka leży na poziomie poprzedniego kryzysu...poczekaj z tymi bzdetami...
naprawdę żal mi Ciebie :(
U mnie mleko 2 do 3 zł - za litr żeby nie było :)
Masło nawet 3,99 zł
Portfel o kilkadziesiąt zł zasobniejszy - od października PIT 17%
Odstaw "chłopie" tvn na jakiś czas
No chyba że opisujesz swój zły sen :D
tak się składa, że ja umiem patrzeć realnie na życie a nie przez to co mi kto dał i ile mi z tego "danego" zostało...
pogadamy jak się obudzisz...
czyli ty k.r.e.t.tynie jak jest dobrze to znaczy że jest żle
to kiedy będzie dobrze ?
wtedy jak będzie żłe ?
co za poj.....eby Boże odpuść nam Tych POPAPRAŃCÓW
posłuchaj patałachu. wyzywać od kre.ty.nów to możesz swoją starą ale nie mnie łazęgo pisowska.
boli samodzielne myślenie innych ? jest dobrze ? toś faktycznie kre.tyn