Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Kakaowa Miechunka niezalogowany
7 października 2019r. o 13:02
~~Mlecznobiały Winnik napisał(a):
~~Jaskrawoczerwona Kanna napisał(a): "W niczym to nie przeszka jak stwierdził, poyeby i tak będą na platformę głosować"

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworuda Jukka niezalogowany
7 października 2019r. o 15:24
https://www.tvn24.pl/sprawa-mariana-banasia-komentarze-politykow,975293,s.html

"PiS-owska masakra piłą mechaniczną"
~~Krwistoczerwona Sosna niezalogowany
7 października 2019r. o 19:19
No to jeszcze raz.
Słoń z mrówką na grzbiecie pokonuje most.
W którymś momencie mrówka mówi:
- Słoniu
- Cooo?
- Ale tupiemy...
~~Czerwonawy Gajowiec niezalogowany
7 października 2019r. o 20:18
~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a):
~~Ciemnobrązowy Wielosił napisał(a):
~~Popielaty Pustynnik napisał(a):
~~Mahoniowa Szachownica napisał(a): Po wyborach większość konstytucyjna :-) , 500+ na każde dziecko, 300 zł na dobry strat do szkoły na każde dziecko, wiek emerytalny utrzymany na dotychczasowym poziomie, zakaz adopcji dzieci przez pary homoseksualne ( to nie zabawki ani zwierzęta ze schroniska aby każdy kto chce adoptował ), posiłek w każdej szkole, darmowa stomatologia dla dzieci szkolnych, pieniądze na przedsiębiorczość, reforma sądownictwa, elektromobilność, tereny zielone i ochrona środowiska, 13 i 14 emerytura, emerytura +, senior +, 75+. W rolnictwie wyrównanie dopłat bezpośrednich prawna ochrona gospodarstw rolnych, poprawienie komunikacji na wsi, wsparcie OSDP z krajami zachodnioeuropejskimi. To tylko niewielka część programu , jednak istnieje gwarancja realizacji programu wyborczego !!!

A potem się obudziłeś...

Przecieram oczy i wszystko prawda :)

a potem sięgasz do lodówki a tam pusto :)...bo mleko po 14,50...

do portfela nie sięgaj bo go dawno zastawiłeś, żeby mieć na to mleko :)...

ale bujdy piszesz chłopie.

gospodarka niemiecka leży na poziomie poprzedniego kryzysu...poczekaj z tymi bzdetami...

naprawdę żal mi Ciebie :(
U mnie mleko 2 do 3 zł - za litr żeby nie było :)
Masło nawet 3,99 zł
Portfel o kilkadziesiąt zł zasobniejszy - od października PIT 17%
Odstaw "chłopie" tvn na jakiś czas
No chyba że opisujesz swój zły sen :D

tak się składa, że ja umiem patrzeć realnie na życie a nie przez to co mi kto dał i ile mi z tego "danego" zostało...

pogadamy jak się obudzisz...

czyli ty k.r.e.t.tynie jak jest dobrze to znaczy że jest żle
to kiedy będzie dobrze ?
wtedy jak będzie żłe ?
co za poj.....eby Boże odpuść nam Tych POPAPRAŃCÓW
18157
#FALUS nieaktywny
7 października 2019r. o 20:29
[img=1570472960_o4c2wdf.jpg]
~~Herbaciany Kocanki niezalogowany
7 października 2019r. o 20:39
~~Czerwonawy Gajowiec napisał(a):
~~Popielaty Pustynnik napisał(a):
~~Mahoniowa Szachownica napisał(a): Po wyborach większość konstytucyjna :-) , 500+ na każde dziecko, 300 zł na dobry strat do szkoły na każde dziecko, wiek emerytalny utrzymany na dotychczasowym poziomie, zakaz adopcji dzieci przez pary homoseksualne ( to nie zabawki ani zwierzęta ze schroniska aby każdy kto chce adoptował ), posiłek w każdej szkole, darmowa stomatologia dla dzieci szkolnych, pieniądze na przedsiębiorczość, reforma sądownictwa, elektromobilność, tereny zielone i ochrona środowiska, 13 i 14 emerytura, emerytura +, senior +, 75+. W rolnictwie wyrównanie dopłat bezpośrednich prawna ochrona gospodarstw rolnych, poprawienie komunikacji na wsi, wsparcie OSDP z krajami zachodnioeuropejskimi. To tylko niewielka część programu , jednak istnieje gwarancja realizacji programu wyborczego !!!

A potem się obudziłeś...

Przecieram oczy i wszystko prawda :)

a potem sięgasz do lodówki a tam pusto :)...bo mleko po 14,50...

do portfela nie sięgaj bo go dawno zastawiłeś, żeby mieć na to mleko :)...

ale bujdy piszesz chłopie.

gospodarka niemiecka leży na poziomie poprzedniego kryzysu...poczekaj z tymi bzdetami...

naprawdę żal mi Ciebie :(
U mnie mleko 2 do 3 zł - za litr żeby nie było :)
Masło nawet 3,99 zł
Portfel o kilkadziesiąt zł zasobniejszy - od października PIT 17%
Odstaw "chłopie" tvn na jakiś czas
No chyba że opisujesz swój zły sen :D

tak się składa, że ja umiem patrzeć realnie na życie a nie przez to co mi kto dał i ile mi z tego "danego" zostało...

pogadamy jak się obudzisz...

czyli ty k.r.e.t.tynie jak jest dobrze to znaczy że jest żle
to kiedy będzie dobrze ?
wtedy jak będzie żłe ?
co za poj.....eby Boże odpuść nam Tych POPAPRAŃCÓW

posłuchaj patałachu. wyzywać od kre.ty.nów to możesz swoją starą ale nie mnie łazęgo pisowska.

boli samodzielne myślenie innych ? jest dobrze ? toś faktycznie kre.tyn
~~Ciemnobursztynowy Miskant niezalogowany
7 października 2019r. o 21:09
gajowiec :).

mam propozycję- zakładamy konta stałe na tych samych nazwach. wymienimy się na priw miejscem spotkania i powiesz i to w oczy ok ?

chyba, że jesteś taki gajfus :) mocny w gębie pod tyldą na forum ?
~~Niebieskofioletowy Ognik niezalogowany
7 października 2019r. o 21:21
''Plusy PiS nie działają, w Polsce rodzi się coraz mniej dzieci, a odsetek osób skrajnie ubogich drastycznie wzrósł. Dane na ten temat przedstawiło samo Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej.

Rząd PiS przygotował i przedstawił raport, z którego jasno wynika: ich polityka prorodzinna nie działa. 500 plus miało sprawić, że w kraju będzie rodziło się coraz więcej dzieci, a i sytuacja rodzin ulegnie znacznej poprawie. Temu ostatniemu służyć miało zresztą kilka innych "plusów PiS". Niestety, okazuje się, że rozdawanie pieniędzy, Polsce nie pomogło.

Zobacz także:

Dzieci nie przybywa, ubóstwo coraz większe

Dlaczego? Z przygotowanego przez Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej raportu jasno wynika, że na urodzenie dziecka decyduje się coraz mniej kobiet. To jednak nie koniec. W rodzinach jest coraz mniej dzieci, a w szpitalach coraz mniej noworodków. Tylko w 2018 roku na świat przyszło aż 14 tysięcy mniej maluchów niż rok wcześniej.''

KOLEJNY ''SUKCES'' (NIE)RZĄDU...HAHAHAHA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.