~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a): gajowiec :).
mam propozycję- zakładamy konta stałe na tych samych nazwach. wymienimy się na priw miejscem spotkania i powiesz i to w oczy ok ?
chyba, że jesteś taki gajfus :) mocny w gębie pod tyldą na forum ?
~~Kakaowa Miechunka napisał(a):~~Mlecznobiały Winnik napisał(a):~~Jaskrawoczerwona Kanna napisał(a): "W niczym to nie przeszka jak stwierdził, poyeby i tak będą na platformę głosować"
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a): gajowiec :).
mam propozycję- zakładamy konta stałe na tych samych nazwach. wymienimy się na priw miejscem spotkania i powiesz i to w oczy ok ?
chyba, że jesteś taki gajfus :) mocny w gębie pod tyldą na forum ?
O ! I to jest bardzo dobry pomysł . Mogę zostać sekundantem :D Od lat wqurwiają mnie mocni w gębie z pod tyldy. A szrama na pysku faceta , nawet dla utopijnej idei , to powód do dumy .
Miłego wieczoru :)
Zastosowana autokorekta
~~Niebieskofioletowy Ognik napisał(a): ''Plusy PiS nie działają, w Polsce rodzi się coraz mniej dzieci, a odsetek osób skrajnie ubogich drastycznie wzrósł. Dane na ten temat przedstawiło samo Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej.Małe sprostowanie , w roku 2014 urodziło się 375,2 tyś dzieci , w 2015 - 369,3 ---- a teraz 2016-382,3 w 2017 -402,0 . Wystarczy że w 2018 urodziło się 388 tyś dzieci co i tak jest znacznie więcej niż przed wprowadzeniem 500+ a soki z buraka i inne szmatławce oraz ich czytelnicy zaczynają straszyć . Owszem programy społeczny PiS aż tak nie poprawiły sytuacji w Polsce aby spocząć na laurach , należy dążyć do tego aby stopniowo rosły zarobki a jednocześnie nie powodowały zbyt dużej inflacji co jest w programie PiS na lata następne jest też program PO-KO 600+ od stycznia 2020 dla zarabiających poniżej 4,5 tyś oraz stwierdzenie że jednak programy społeczne a nie rozdawnictwo PiS okazały dobre i skuteczne więc zostaną utrzymane . PO przez lata straszy PiS-em , politolodzy twierdzą że na strachliwych to zadziałało bo nie dość że sami w to wierzą to próbują straszyć innych , ostatnio słyszałem że coraz mniej wyborców na to się nabiera , teraz zamiast straszącego Schetyny należy łapać wyborców na uśmiechniętą nową twarz PO Kidawę - Błońską a program już konkretny Schetyna przedstawi po wygranych wyborach .
Rząd PiS przygotował i przedstawił raport, z którego jasno wynika: ich polityka prorodzinna nie działa. 500 plus miało sprawić, że w kraju będzie rodziło się coraz więcej dzieci, a i sytuacja rodzin ulegnie znacznej poprawie. Temu ostatniemu służyć miało zresztą kilka innych "plusów PiS". Niestety, okazuje się, że rozdawanie pieniędzy, Polsce nie pomogło.
Zobacz także:
Dzieci nie przybywa, ubóstwo coraz większe
Dlaczego? Z przygotowanego przez Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej raportu jasno wynika, że na urodzenie dziecka decyduje się coraz mniej kobiet. To jednak nie koniec. W rodzinach jest coraz mniej dzieci, a w szpitalach coraz mniej noworodków. Tylko w 2018 roku na świat przyszło aż 14 tysięcy mniej maluchów niż rok wcześniej.''
KOLEJNY ''SUKCES'' (NIE)RZĄDU...HAHAHAHA