Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 października 2019r. o 21:22
~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a): gajowiec :).

mam propozycję- zakładamy konta stałe na tych samych nazwach. wymienimy się na priw miejscem spotkania i powiesz i to w oczy ok ?

chyba, że jesteś taki gajfus :) mocny w gębie pod tyldą na forum ?

O ! I to jest bardzo dobry pomysł . Mogę zostać sekundantem :D Od lat wqurwiają mnie mocni w gębie z pod tyldy. A szrama na pysku faceta , nawet dla utopijnej idei , to powód do dumy .

Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskofioletowy Ognik niezalogowany
7 października 2019r. o 21:56
kolejny przykład bezdennej pisowskiej głupoty...

Szyszko łączy przedszkola z pozostałością po ''komunie'' :]
ale czego można spodziewać się po wypowiedzi ''fahowca'' od smogu który kiedyś powiedział że smog powstaje z opalania węglem tyle że ...''ruskim'' ...
polski nie truje ...hahahaha
~~Poczerwieniała Wiśnia niezalogowany
7 października 2019r. o 23:36
~~Kakaowa Miechunka napisał(a):
~~Mlecznobiały Winnik napisał(a):
~~Jaskrawoczerwona Kanna napisał(a): "W niczym to nie przeszka jak stwierdził, poyeby i tak będą na platformę głosować"

:):):)
~~Ciemnobursztynowy Miskant niezalogowany
8 października 2019r. o 10:47
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a): gajowiec :).

mam propozycję- zakładamy konta stałe na tych samych nazwach. wymienimy się na priw miejscem spotkania i powiesz i to w oczy ok ?

chyba, że jesteś taki gajfus :) mocny w gębie pod tyldą na forum ?

O ! I to jest bardzo dobry pomysł . Mogę zostać sekundantem :D Od lat wqurwiają mnie mocni w gębie z pod tyldy. A szrama na pysku faceta , nawet dla utopijnej idei , to powód do dumy .

Miłego wieczoru :)

:) a dlaczego uważasz, że każde spotkanie musi się kończyć mordobiciem ?

to już nie ma rozmowy ? tylko krec nawet bez buzi ?

oj. niedobrze jednak się dzieje :)

Zastosowana autokorekta

~~Żółtawozielona Gynostemma niezalogowany
8 października 2019r. o 12:50
Bolek kompletnie zwariował teraz Kukiza I PSL popiera hahahahhahah
14240
M21W2
8 października 2019r. o 12:53
~~Niebieskofioletowy Ognik napisał(a): ''Plusy PiS nie działają, w Polsce rodzi się coraz mniej dzieci, a odsetek osób skrajnie ubogich drastycznie wzrósł. Dane na ten temat przedstawiło samo Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej.

Rząd PiS przygotował i przedstawił raport, z którego jasno wynika: ich polityka prorodzinna nie działa. 500 plus miało sprawić, że w kraju będzie rodziło się coraz więcej dzieci, a i sytuacja rodzin ulegnie znacznej poprawie. Temu ostatniemu służyć miało zresztą kilka innych "plusów PiS". Niestety, okazuje się, że rozdawanie pieniędzy, Polsce nie pomogło.

Zobacz także:

Dzieci nie przybywa, ubóstwo coraz większe

Dlaczego? Z przygotowanego przez Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej raportu jasno wynika, że na urodzenie dziecka decyduje się coraz mniej kobiet. To jednak nie koniec. W rodzinach jest coraz mniej dzieci, a w szpitalach coraz mniej noworodków. Tylko w 2018 roku na świat przyszło aż 14 tysięcy mniej maluchów niż rok wcześniej.''

KOLEJNY ''SUKCES'' (NIE)RZĄDU...HAHAHAHA
Małe sprostowanie , w roku 2014 urodziło się 375,2 tyś dzieci , w 2015 - 369,3 ---- a teraz 2016-382,3 w 2017 -402,0 . Wystarczy że w 2018 urodziło się 388 tyś dzieci co i tak jest znacznie więcej niż przed wprowadzeniem 500+ a soki z buraka i inne szmatławce oraz ich czytelnicy zaczynają straszyć . Owszem programy społeczny PiS aż tak nie poprawiły sytuacji w Polsce aby spocząć na laurach , należy dążyć do tego aby stopniowo rosły zarobki a jednocześnie nie powodowały zbyt dużej inflacji co jest w programie PiS na lata następne jest też program PO-KO 600+ od stycznia 2020 dla zarabiających poniżej 4,5 tyś oraz stwierdzenie że jednak programy społeczne a nie rozdawnictwo PiS okazały dobre i skuteczne więc zostaną utrzymane . PO przez lata straszy PiS-em , politolodzy twierdzą że na strachliwych to zadziałało bo nie dość że sami w to wierzą to próbują straszyć innych , ostatnio słyszałem że coraz mniej wyborców na to się nabiera , teraz zamiast straszącego Schetyny należy łapać wyborców na uśmiechniętą nową twarz PO Kidawę - Błońską a program już konkretny Schetyna przedstawi po wygranych wyborach .
~~Makowa Azalia niezalogowany
8 października 2019r. o 13:40
''...politolodzy twierdzą... ''

Twierdzą inni, ja natomiast widzę że społeczeństwo robi się zwyczajnie roszczeniowe. Począwszy od nastolatków w szkole, którzy wykrzykują że 500+ zwyczajnie im się należy. Takie kieszonkowe. Przyszłość narodu.
~~Zzieleniały Czosnek niezalogowany
8 października 2019r. o 14:41
Czy obiecanie chleba i igrzysk ludowi wystarczy aby wygrać wybory???????????????
czy lud ma własny rozum i nie zostanie "kupiony"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza