~~Granatowoczarny Szarłat napisał(a): Kolejne kłamstwa PIS to ZUS dla małych firm 500 zł ,jeśli ktoś będzie płacił 500 zł ZUS to jaką będzie miał emeryturę ja obecnie płacę mały ZUS i dostałem wyliczenia z ZUSu ,że jak osiągnę wiek emerytalny to moja emerytura będzie wynosić 540 zł miesięcznie pomimo ,że przez 30 lat płaciłem normalną pełną składkę .
~~Srebrna Liatra napisał(a): Anglicy podali, że liczba przebywających Polaków na ich terytorium w ostatnim czasie zmniejszyła się o 100 tys. Ale dla naczelnego bolec błazna Falco to nic nie znaczy. Ten przypadek jest nie uleczalny.
~~Srebrna Liatra napisał(a): Na kontynent matole, czyli gdzie? Jakiś procent na pewno rozproszył się po zachodzie. Ale z własnego podwórka wiem ilu wróciło do Polski. Ale to ci przez gardło nie przejdzie. A do USA nie jadą, bo dzięki dobrej koniunktyrze gospodarczej u nas dolar tak stoi, że lepiej iść do Amazona. Poniał?
~~Srebrna Liatra napisał(a): Na kontynent matole, czyli gdzie? Jakiś procent na pewno rozproszył się po zachodzie. Ale z własnego podwórka wiem ilu wróciło do Polski. Ale to ci przez gardło nie przejdzie. A do USA nie jadą, bo dzięki dobrej koniunktyrze gospodarczej u nas dolar tak stoi, że lepiej iść do Amazona. Poniał?
~~Terakotowy Świerk napisał(a): https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/andrzej-stankiewicz-smolensk-zniknal-we-mgle-razem-z-macierewiczem/w1jdc57
antonii smoleński ruszy z komisją "po wyborach"
a może nawet zostanie szefem NIK
kto wie ?