Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 stycznia 2020r. o 16:26
~~Brudnozielona Irga napisał(a): Najważniejsze jest nie reagować impulsywnie
na zaczepki , jakiej wagi by one nie były ,
kiedy Putin by przypuszczalnie zaatakował Polskę , co nikomu nie życzę
Nikt jeszcze nie wymyślił takiej broni co będzie tylko PiS eliminowało ,
I tu trzeba być poważnie razem i nie drażnić tych co mięśni napinają ,
Ignorancja i dyplomatyczne rozwiązania lekarstwem na ból Putina
Historia go oceni , większość Rosjan chce się już odczepić od stereotypów
Postkomunistycznych zwłaszcza młodzież podróżująca po krajach naprawdę Demokratycznych.

Być może ta Rosyjska młodzież ma tyle samo we łbie co i nasza , skoro jeszcze wierzy w demokrację :D Jedno wszelako jest pewne , reakcja Putlera został sprowokowana przez palantów z Pisu pierdzących w stołki w eurokołchozie . Nawet Gadowski , który jak powszechnie wiadomo jest zwolennikiem Pis , mówi , że Polska powinna zachować neutralność zamiast drażnić MISIA. Wszyscy qurwa z Ruskimi handlują , my się obrażamy na Ruskich od lat. POPIS to ta sama drużyna twardogłowych karierowiczów ... przykro mi Lucjanie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocista Irezyna niezalogowany
4 stycznia 2020r. o 16:58
~~Brudnozielona Irga napisał(a): Najważniejsze jest nie reagować impulsywnie
na zaczepki , jakiej wagi by one nie były ,
kiedy Putin by przypuszczalnie zaatakował Polskę , co nikomu nie życzę
Nikt jeszcze nie wymyślił takiej broni co będzie tylko PiS eliminowało ,
I tu trzeba być poważnie razem i nie drażnić tych co mięśni napinają ,

może nazbyt ''obrazowo'' to ujmę ale ...
jesteśmy jako państwo bezzębnym kundelkiem w porównaniu do potęg jakie nas otaczają ...
pozwalając milczeniem pchamy sami ten kraj w wojnę ...
wojnę grożącą totalną zagładą bo to już nie czas szarż kawalerii, szabelek i lanc ułańskich ...

w najbardziej ''optymistycznym wariancie polskie miasta będą przypominać Hamburg czy Drezno...

w najgorszym ...
4 stycznia 2020r. o 17:07
ludzie ...nie wiem po raz który oglądam ten film ale oglądam i zawsze kiedy będzie ku temu okazja będę oglądał po raz kolejny..
na ''szóstce''-- ''Święci i żołnierze''

chcecie to sami przeżywać ?...chcecie mieć takie same dylematy?

211
skorn
4 stycznia 2020r. o 17:43
~~Złocista Irezyna napisał(a): Piłsudski wywołał wojnę ,on jest odpowiedzialny za śmierć swoich przeciwników politycznych ,on jest odpowiedzialny z Berezę ,on jest odpowiedzialny za późniejszy Wołyń.

Socjalista Piłsudski to nie moja bajka, ale jak zwykle, gdy bierzesz się za pisanie o historii, wychodzi z tego stek bredni. Za wielki głod na Ukrainie też jest odpowiedzialny Piłsudski? : )

W Berezie trzymał też narodowców, więc to musi ci się to chociaż trochę podobać : )

<i>
4 stycznia 2020r. o 18:16
jak zwyklej starasz się kolejny temat ''zamydlić'' ...
oczywiście że to sztucznie wywołany kryzys ale to nie tylko powód działania sowietów ale na taki stan rzeczy złożyły się też inne czynniki...

ale na ten temat mało czytałem więc nie do końca jestem zorientowany...

co do narodowców skazanych przez Piłsudskiego ...ilu ich było i jak ważnych?

ale generałowie ,pułkownicy jego armii ale przeciwnicy jego polityki to już całkiem inna ''bajka''

to w odpowiedzi na to co napisałeś kiedyś że Piłsudski nigdy by nie wydał rozkazu by tępić swoich ..
tępił swoich zarówno ze swoich szeregów jak wydał rozkazy co do pacyfikacji ludności wsi i miasteczek mu nieprzychylnych ...

przypomnieć ci pomieszczenia Strzelca ?...przypomnieć ci co zrobił Piłsudski z gen Zagórskim ?
a może ty napiszesz dlaczego ,z jakiego powodu zamordowano tego generała?
4 stycznia 2020r. o 18:24
ja sobie popatrzę na naszych szczypiornistów w spotkaniu z Hiszpanami a ty masz chwilę to może coś znajdziesz na ten temat...
~~Jasnoróżowa Szachownica niezalogowany
4 stycznia 2020r. o 18:52
Wyrok Sądu Okręgowego w Warszawie jest uderzeniem w moją osobę za to, że jestem twarzą reformy wymiaru sprawiedliwości - uznał sędzia TK Stanisław Piotrowicz, który wyrokiem sadu ma przeprosić I Prezes SN Małgorzatę Gersdorf i Krzysztofa rączkę.
~~Złotobrązowa Miechunka niezalogowany
4 stycznia 2020r. o 21:08
~~Jasnoróżowa Szachownica napisał(a): Wyrok Sądu Okręgowego w Warszawie jest uderzeniem w moją osobę za to, że jestem twarzą reformy wymiaru sprawiedliwości - uznał sędzia TK Stanisław Piotrowicz, który wyrokiem sadu ma przeprosić I Prezes SN Małgorzatę Gersdorf i Krzysztofa rączkę.

Jaka twarz taka reforma komunistyczna .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza