M21W2 napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~~Brudnozielona Irga napisał(a): Piotrek , witam po raz pierwszy w nowym roku , mam wrażenie że Twoje komentarze są pisane pod wpływem chwili , uzależnione od tego kogo ostatni słuchałeś . Następna prowokacja PiS-u , jak ten pisowski Bańka mógł wykluczyć rosyjskich sportowców z igrzysk i mundialu . Zapewne tym komentarzem zadowolę Ciebie , falco i fobiaka . Putin jakby przeczytał to może i order bym dostał .
bolus, jednak mnie nie zadowoliles, wkleiles stare smieci, dzisiaj lecial o soleimanim. o aferze dopingowej nie bylem zmuszaony nawet sam myslec, podali jak na talerzu, nagonka pisu na rosje nie jest mi obca. dziwie sie tylko olimpijczykom, ze nie protestuja, walczy sie z najlepszymi a nie ze slabymi, a rosjanie sa najlepsi. bolus nie jestem twoim wrogiem, jestem barykada, wstrzymujaca gloopote, ktora ty tutaj reprezentujesz.
fobiak napisał(a):M21W2 napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~~Brudnozielona Irga napisał(a):
bolus nie jestem twoim wrogiem, jestem barykada, wstrzymujaca gloopote, ktora ty tutaj reprezentujesz.
ale za takiego ma ciebie .... i mnie :]
do niego nie dociera to że traktuję go tylko jako zmanipulowanego obietnicami szarego robola ...
takich jak on były kiedyś miliony tyle że zmądrzeli a on ma nadal jakby bielmo na oku...
na siłę szuka czegoś co gdzieś po drodze zgubił ...nie wie w którym momencie i w którym miejscu ale szuka ...
a niech szuka...;)
czyż nie bardziej zajmujące jest to np. że polski nie(rząd) zakupił zapasy jadu?
czyż nie bardziej zastanawiające jest to że buduje pod Wawą bunkry dla czołgów?
czy widząc że jego kierowcy nie bardzo radzą sobie z limuzynami chcą ich przesadzić na czołgi czy też jest coś innego ?
czyżby jakaś ''wycieczka do Rumunii '' się szykowała?
znowu?...;)
~~Złocista Irezyna napisał(a):
teraz piszesz o ''socjaliście'' Piłsudskim że z nim ci nie po drodze a przecież dzisiejszy ''obóz rządzący '' robi prawie to to samo co kiedyś ''naczjalnik''....rozdaje nie swoje
~~Złocista Irezyna napisał(a): wiem ale co mi tam jakiś Lucjan...
to jest ciekawsze chociażby z tego powodu czy my ,czy nasze dzieciaki i wnuki będą jeszcze tu miały jakieś swoje miejsce...;)
'' Obecnie dostepne systemy obrony nie są w stanie zatrzymać rakiet hipersonicznych. Jak poradzić sobie z takim zagrożeniem w 6 minut? Nie wiemy jak się obronić - przyznał ekspert Richard Speier.
Im szybciej taka rakieta się porusza, tym ma większą energię kinetyczną. Pocisk hipersoniczny nawet bez ąłdunku wybuchowego wyrządziłby gigantyczne zniszczenia - powiedział Rich Moore z korporacji RAND.''
nawet pomijając Avangard mają jeszcze coś takiego jak Kindżał ...
co my mamy?...obietnice ''tarczy rakietowej'' :]
to tak jakbyśmy się chcieli bronić drewnianą tarczą przed strzałem z rusznicy ppanc...:]
Zastosowana autokorekta