~~Złocista Irezyna napisał(a): twoja ''specjalność'' to dwie ,trzy wklejki ...To już też kilkakrotnie pisałeś - wymyśl coś nowego , jesteś nudnym marudą . Co do śmieciówek masz częściowo rację , z tego co wiem na komisji trójstronnej przedsiębiorcy byli przeciwni całkowitej likwidacji tych umów ze względu na to że są popularne w wielu polskich małych firmach ponieważ obniżają koszty zatrudnienia pracowników , są natomiast niekorzystne dla zatrudnionych . Przypomnę Tobie że za poprzedniej ekipy PO-PSL tacy jak pan Kazio pracowali za 5 zeta na godzinę , obecna stawka to 16 zł . Widzisz różnicę ? .
jedna to zdjęcie ''opozycjonistów'' w jakiejś remizie a druga to ta z czołgiem czy tez samochodem milicyjnym ...
ot ''specjalista'' :]
co z odpowiedzią co z tych waszych ''postulatów'' do dzisiaj przetrwało?
ruciłeś kilka ulotek na Wizowie i co?
ocaliłeś tym chociaż jedno miejsce pracy ?
dzisiaj ''pan Kaziu''z grupą inwalidzką z jakiejś agenci ochrony pilnuje resztek tego co wy zdewastowaliście ...
dlaczego inwalida?
bo to wy kiedyś doprowadziliście do tego by dzisiaj nadal omijać prawo zatrudniając kogoś tak by minimalizować koszta...
gdzie ten twój ...owaty nie(rząd) który pierdzielił o zlikwidowaniu ''śmieciówek''?
zamknęli ''kłamliwe mordy '' na ten temat
dlatego na tej ''warcie '' stoi ''ochroniarz pan Kaziu''...bez ręki czy nogi ale kto by na to zawracał uwagę ...
Pannazdzieckiem napisał(a): Wiesz Lucjanie , nie lubię Przema , ale szanuję ze względu na wiedzę i odwagę , nawet jeśli się z Nim nie zgadzam. Dzisiaj jednak nie mogę , po południu mam bardzo newralgiczny dzień ze względów zawodowych . Myślę sobie , że przyjdzie kiedyś taki czas , że siądziemy sobie u Przema w patio , które nota bene bardzo dobrze znam i popijając piwko pogadamy , jak Polak z Polakiem . Miejmy nadzieję , że i Głupia Papuga dołączy .Zaczekam i trzymam za słowo , W cuda nie wierzę Janusz to delikatnie mówiąc CYKOR , już go zapraszałem , wykręcał się sianem .
Obaj Panowie znam Wasze numery telefonów , i kiedyś też znałem numer do Głupiej Papugi , z resztą ... za chwilę spróbuje nas umówić , ciekawym , czy odbierze .
Numer może być już nie aktualny , jak falco :DDopisane 06.01.2020r. o godz. 12:39:No niestety nie mam numeru do Głupiej Papugi , a kiedyś miałem . Dzwonię do Przema , może ma . Przy okazji spytam Przema , o co Mu biega z tymi króliczkami :D Bo na prawdę nie qumam aluzji :)
Zastosowana autokorekta
~~Sinawy Brokuł napisał(a): Kmiocie głombie, solidarność nie upadła. Solidarność wygasła w momencie, kiedy cel główny został osiągnięty. Na jej fundamentach funkcjonuje obecne państwo Polskie.
~~Złocista Irezyna napisał(a): nie przypominam sobie jakiegoś zaproszenia ...
....
~~Złocista Irezyna napisał(a):~~Sinawy Brokuł napisał(a): Kmiocie głombie, solidarność nie upadła. Solidarność wygasła w momencie, kiedy cel główny został osiągnięty. Na jej fundamentach funkcjonuje obecne państwo Polskie.
taaaa...jasne .....
a jaki to cel został osiągnięty?
bo ja widzę jeden ...wprowadzenie swoich do zarządów ,spółeczek ...
''swoich'' czyli najczęściej ''towarzyszy partyjnych''
więc jeśli ty w tym widzisz ''fundament'' to gratuluję pomysłowości na budowanie nowego domu ...
na zmurszałym fundamencie nie wybudujesz nawet zwykłej lepianki ...