Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

14240
M21W2
6 stycznia 2020r. o 12:55
~~Złocista Irezyna napisał(a): twoja ''specjalność'' to dwie ,trzy wklejki ...
jedna to zdjęcie ''opozycjonistów'' w jakiejś remizie a druga to ta z czołgiem czy tez samochodem milicyjnym ...

ot ''specjalista'' :]

co z odpowiedzią co z tych waszych ''postulatów'' do dzisiaj przetrwało?

ruciłeś kilka ulotek na Wizowie i co?
ocaliłeś tym chociaż jedno miejsce pracy ?
dzisiaj ''pan Kaziu''z grupą inwalidzką z jakiejś agenci ochrony pilnuje resztek tego co wy zdewastowaliście ...

dlaczego inwalida?
bo to wy kiedyś doprowadziliście do tego by dzisiaj nadal omijać prawo zatrudniając kogoś tak by minimalizować koszta...

gdzie ten twój ...owaty nie(rząd) który pierdzielił o zlikwidowaniu ''śmieciówek''?

zamknęli ''kłamliwe mordy '' na ten temat
dlatego na tej ''warcie '' stoi ''ochroniarz pan Kaziu''...bez ręki czy nogi ale kto by na to zawracał uwagę ...
To już też kilkakrotnie pisałeś - wymyśl coś nowego , jesteś nudnym marudą . Co do śmieciówek masz częściowo rację , z tego co wiem na komisji trójstronnej przedsiębiorcy byli przeciwni całkowitej likwidacji tych umów ze względu na to że są popularne w wielu polskich małych firmach ponieważ obniżają koszty zatrudnienia pracowników , są natomiast niekorzystne dla zatrudnionych . Przypomnę Tobie że za poprzedniej ekipy PO-PSL tacy jak pan Kazio pracowali za 5 zeta na godzinę , obecna stawka to 16 zł . Widzisz różnicę ? .

Dopisane 06.01.2020r. o godz. 12:55:

Pannazdzieckiem napisał(a): Wiesz Lucjanie , nie lubię Przema , ale szanuję ze względu na wiedzę i odwagę , nawet jeśli się z Nim nie zgadzam. Dzisiaj jednak nie mogę , po południu mam bardzo newralgiczny dzień ze względów zawodowych . Myślę sobie , że przyjdzie kiedyś taki czas , że siądziemy sobie u Przema w patio , które nota bene bardzo dobrze znam i popijając piwko pogadamy , jak Polak z Polakiem . Miejmy nadzieję , że i Głupia Papuga dołączy .

Obaj Panowie znam Wasze numery telefonów , i kiedyś też znałem numer do Głupiej Papugi , z resztą ... za chwilę spróbuje nas umówić , ciekawym , czy odbierze .

Numer może być już nie aktualny , jak falco :DDopisane 06.01.2020r. o godz. 12:39:No niestety nie mam numeru do Głupiej Papugi , a kiedyś miałem . Dzwonię do Przema , może ma . Przy okazji spytam Przema , o co Mu biega z tymi króliczkami :D Bo na prawdę nie qumam aluzji :)
Zaczekam i trzymam za słowo , W cuda nie wierzę Janusz to delikatnie mówiąc CYKOR , już go zapraszałem , wykręcał się sianem .

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 stycznia 2020r. o 13:14
Po rozmowie z Przemem śpieszę Ci donieść Lucjanie , że , ten nr telefonu do pana Janusza TEE , który Przemo posiada ... zwyczajnie nie odpowiada . Być może CYKOR , jak słusznie zauważasz , wstydzi się nie tylko własnego nazwiska , może też i dokonań .

Nie wiem :)

Jedno wszelako jest pewne , Przemo nadal podtrzymuje zaproszenie i prosi jedynie , aby wcześniej uprzedzić , że będziemy :) Zdzwonimy się . Dzisiaj nie mogę :) No i wyjaśniły się trzy króliczki . Patologiczna aluzja Przema do święta Trzech Króli . Bo trzeba Ci Lucjanie wiedzieć , że Przemo jest zdeklarowanym ateistą i antyklerykałem , ale w gruncie rzeczy równy facet , chociaż gościa nie lubię :)

Staram się robić to co mówię , choć nie zawsze wychodzi , ale mam jeszcze jedno piwo . Na zdrowie Lucjanie i Tobie Przemo . Dziękuję za poświęcony Wasz czas ....... :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Złocista Irezyna niezalogowany
6 stycznia 2020r. o 13:37
nie przypominam sobie jakiegoś zaproszenia ...
ale dla wyjaśnienia ...
nawet o czymś takim nie myślałem i nie myślę a powód jest bardzo prosty- z ludzmi tak ukierunkowanymi ,tak zmanipulowanymi jak ty nie mam o czym rozmawiać ...

co to niby to spotkanie miało by mi przynieść?
kolejny wykład jak to ''walczyłeś z komuną''?
co takiego nowego byś mi oznajmił ?...co czego nie ma w dokumentach źródłowych z tamtych lat?
no tak ...być może twojego zdjęcia które jest dla ciebie ''dowodem opozycyjności'' a dla mnie szczegółem tonącym w milionach podobnych zdjęć ...bezimiennych robotników ...;)

spotykać więc możesz się ze swoimi kumplami którzy dzisiaj cię słuchają a następnego dnia ci piszą że twoje ''ego'' jakby cię zaczyna przerastać ...

o czym ty chcesz ze mną rozmawiać gdy chętnie się odniosłeś do ''pana Kazia'' i jego obecnych stawek -które i tak nie są zapisane jako sukces''s'' bo przyczyna jest inna -a o postulatach które wypisaliście wcześniej (nie ty zresztą) milczysz jak zaklęty...

nic z nich nie zostało ...nic ...

funkcjonujesz tu w sieci na bazie dawnego ruchu społecznego ,dawnej jego świetności ale ich upadek to także twój upadek ...boisz się tej myśli ,odpędzasz ją ale ona wraca i będzie wracać nawet kiedy tu będziesz zaprzeczać i piać kolejne peany o swojej ''wielkości''
:]
~~Sinawy Brokuł niezalogowany
6 stycznia 2020r. o 13:44
Kmiocie głombie, solidarność nie upadła. Solidarność wygasła w momencie, kiedy cel główny został osiągnięty. Na jej fundamentach funkcjonuje obecne państwo Polskie.
~~Złocista Irezyna niezalogowany
6 stycznia 2020r. o 13:56
~~Sinawy Brokuł napisał(a): Kmiocie głombie, solidarność nie upadła. Solidarność wygasła w momencie, kiedy cel główny został osiągnięty. Na jej fundamentach funkcjonuje obecne państwo Polskie.

taaaa...jasne .....

a jaki to cel został osiągnięty?

bo ja widzę jeden ...wprowadzenie swoich do zarządów ,spółeczek ...
''swoich'' czyli najczęściej ''towarzyszy partyjnych''

więc jeśli ty w tym widzisz ''fundament'' to gratuluję pomysłowości na budowanie nowego domu ...
na zmurszałym fundamencie nie wybudujesz nawet zwykłej lepianki ...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 stycznia 2020r. o 14:07
~~Złocista Irezyna napisał(a): nie przypominam sobie jakiegoś zaproszenia ...
....

A ja tak.

Sięgnij do własnego ipeenku Głupia Papugo . Osobiście przekonywałem Cię na gościnnych łamach Bolca , żebyś się wykazał jajami ... psu w dupę . Totalna ignorancja.

Dołącz do nowej dokumentacji .... CYKOR , delikatnie rzecz ujmując , jak raczył stwierdzić Lucjan . Ja taki qurwa delikatny nie jestem i mówię jak jest ... Tchórz Pospolity , taki podgatunek resortowego dzieciucha biorącego życie na gorąco :D Carpe diem , piekła nie ma ... nie to żebym przesadnie wierzący był , ale prawda jest prawda ... Tchórz Pospolity .

Czas do betoniary . Nara :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Jasnogranatowy Wiciokrzew niezalogowany
6 stycznia 2020r. o 14:15
~~Złocista Irezyna napisał(a):
~~Sinawy Brokuł napisał(a): Kmiocie głombie, solidarność nie upadła. Solidarność wygasła w momencie, kiedy cel główny został osiągnięty. Na jej fundamentach funkcjonuje obecne państwo Polskie.

taaaa...jasne .....

a jaki to cel został osiągnięty?

bo ja widzę jeden ...wprowadzenie swoich do zarządów ,spółeczek ...
''swoich'' czyli najczęściej ''towarzyszy partyjnych''

więc jeśli ty w tym widzisz ''fundament'' to gratuluję pomysłowości na budowanie nowego domu ...
na zmurszałym fundamencie nie wybudujesz nawet zwykłej lepianki ...

Tępy kmiocie głombie, twój tatuś dobrze wiedział, jaki to cel został osiągnięty, a ty nie wiesz?
~~Bananowa Metasekwoja niezalogowany
6 stycznia 2020r. o 14:25
pis niesmak przerodził się w niestrawność
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza