Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Złocista Irezyna niezalogowany
6 stycznia 2020r. o 11:50
ja obsesję na twoim punkcie?
nie pochlebiaj sobie ...takich jak ty są tu dziesiątki ...

to ty praktycznie w każdym swoim poście powracasz to do mnie ,to do fobiaka...

praktycznie każdą twoją brednie jestem w stanie obalić ...:]

twoją obsesją jest to by wszystkim udowodnić swoją ''wielkość'' a tu du.pa...:]
kiedyś byłeś pionkiem w grze ''s'' a teraz jesteś ''wazeliną'' kolejnej ''klasy '' rządzącej ...

nigdy się nie uwolnisz od tego co ci życie przypisało a ty na to sam pozwoliłeś ...uległość ...

nawet kiedy byłeś w tej''s''podatny na czyjś wpływ , byłeś uległy...

dzisiejsze twoje pieprzenie że to ''na próbę'' to tylko kolejne kłamstwo
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fiołkowa Kanna niezalogowany
6 stycznia 2020r. o 11:50
Ta dam :D

Pytanko dodatkowe Głupia Papugo . Dlaczego nie przyjmiesz dajmy na to nicku Falco Dwa ? I dalej sadzisz z pod kwiatuszków ? Mańka i mnie się boisz , czy Bolecnautów i Bolecnautek ?

Tak wiem , z plebsem ludzie o aspiracjach nie rozmawiają :D

Idę się zalogować :)
14240
M21W2
6 stycznia 2020r. o 11:57
Pannazdzieckiem napisał(a):
M21W2 napisał(a): ~~Biała Ułudka) .... może być .

Nie łam się Lucjanie . Pan Janusz TEE przypisuje innym swoje wady , a belki we własnym oku nie widzi :D Taka to choroba ... pomroczność uzasadniona , bo jeśli ma się belkę , abstrachując od byłego prezia NBP z SLD , to niewiele widać , oprócz tego żeś " karierowicz " .

Ciekawym , czy krynica forumowej wiedzy , lubiąca szperać po annałach ipeenku , co więcej , posiadająca swój własny ipeenek odpowie mi na pytania powyżej ... obsłudze betoniary , bez aspiracji ...plebsowi :) ?

Ale zróbmy eksperyment ... ja Piotr Różański , alias Pannazdzieckiem , który przepraszał jakiegoś faclobarana , alias Pana Janusza TEE wylogowuję się i zobaczymy co ... wykwitnie z algorytmu naszego Naczelnika Mańka :D
Piotrek falcuś nie odpowiada na pytania , on w ogóle nie potrafi dyskutować , kilka wklejek i hahahaha to jego specjalność .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 stycznia 2020r. o 12:06
No jestem :)

Panie Januszu , już nawet Fobiczny przestaje pana tolerować , myślę , że jest o czym myśleć :D

No dobra idę po piwo :)

ps . Lucjan , jak tam ? Walnąłeś setę dzisiaj ? :D . Jak Trzech króli , to trzech. Atos , Portos i Aramis ... tylko kurde gdzie my znajdziemy tego na de ... artaniom ? :D

Dopisane 06.01.2020r. o godz. 12:06:

M21W2 napisał(a): ... Piotrek falcuś nie odpowiada na pytania , on w ogóle nie potrafi dyskutować , kilka wklejek i hahahaha to jego specjalność .

Co prawda , to prawda :)

No ale walnąłeś tą setę , czy nie ? , bo Przemo ze względu na stan zdrowia pić nie może , ja młodszy od Was mogę sobie jeszcze na to pozwolić , a celebryta pan Janusz TEE jest cichym abstynentem ... oficjalnie nie pije , pije tylko po kryjomu . Taki bochater :D Ortograf celowy , żeby nie było :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
6 stycznia 2020r. o 12:07
~~Złocista Irezyna napisał(a): ja obsesję na twoim punkcie?
nie pochlebiaj sobie ...takich jak ty są tu dziesiątki ...

to ty praktycznie w każdym swoim poście powracasz to do mnie ,to do fobiaka...

praktycznie każdą twoją brednie jestem w stanie obalić ...:]

twoją obsesją jest to by wszystkim udowodnić swoją ''wielkość'' a tu du.pa...:]
kiedyś byłeś pionkiem w grze ''s'' a teraz jesteś ''wazeliną'' kolejnej ''klasy '' rządzącej ...

nigdy się nie uwolnisz od tego co ci życie przypisało a ty na to sam pozwoliłeś ...uległość ...

nawet kiedy byłeś w tej''s''podatny na czyjś wpływ , byłeś uległy...

dzisiejsze twoje pieprzenie że to ''na próbę'' to tylko kolejne kłamstwo
Już pisałem że jesteś nudziarzem , ile razy jeszcze powtórzysz to samo , wiem że kłamstwa i insynuacje powtarzane kilkakrotnie w głowie nieudacznika stają się prawdą . Piotrek czeka na odpowiedź .
~~Złocista Irezyna niezalogowany
6 stycznia 2020r. o 12:09
twoja ''specjalność'' to dwie ,trzy wklejki ...
jedna to zdjęcie ''opozycjonistów'' w jakiejś remizie a druga to ta z czołgiem czy tez samochodem milicyjnym ...

ot ''specjalista'' :]

co z odpowiedzią co z tych waszych ''postulatów'' do dzisiaj przetrwało?

ruciłeś kilka ulotek na Wizowie i co?
ocaliłeś tym chociaż jedno miejsce pracy ?
dzisiaj ''pan Kaziu''z grupą inwalidzką z jakiejś agenci ochrony pilnuje resztek tego co wy zdewastowaliście ...

dlaczego inwalida?
bo to wy kiedyś doprowadziliście do tego by dzisiaj nadal omijać prawo zatrudniając kogoś tak by minimalizować koszta...

gdzie ten twój ...owaty nie(rząd) który pierdzielił o zlikwidowaniu ''śmieciówek''?

zamknęli ''kłamliwe mordy '' na ten temat
dlatego na tej ''warcie '' stoi ''ochroniarz pan Kaziu''...bez ręki czy nogi ale kto by na to zawracał uwagę ...

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
6 stycznia 2020r. o 12:13
Pannazdzieckiem napisał(a): No jestem :)

Panie Januszu , już nawet Fobiczny przestaje pana tolerować , myślę , że jest o czym myśleć :D

No dobra idę po piwo :)

ps . Lucjan , jak tam ? Walnąłeś setę dzisiaj ? :D . Jak Trzech króli , to trzech. Atos , Portos i Aramis ... tylko kurde gdzie my znajdziemy tego na de ... artaniom ? :DDopisane 06.01.2020r. o godz. 12:06:
M21W2 napisał(a): ... Piotrek falcuś nie odpowiada na pytania , on w ogóle nie potrafi dyskutować , kilka wklejek i hahahaha to jego specjalność .

Co prawda , to prawda :)

No ale walnąłeś tą setę , czy nie ? , bo Przemo ze względu na stan zdrowia pić nie może , ja młodszy od Was mogę sobie jeszcze na to pozwolić , a celebryta pan Janusz TEE jest cichym abstynentem ... oficjalnie nie pije , pije tylko po kryjomu . Taki bochater :D Ortograf celowy , żeby nie było :D
Nie Piotrze , ostatni alkohol jaki wypiłem to lampka wina w Nowym Roku , Ja nadal mam ochotę odwiedzić Przemka nawet dzisiaj , co ty na to , wiem że za nim nie przepadasz , można to zmienić .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 stycznia 2020r. o 12:39
Wiesz Lucjanie , nie lubię Przema , ale szanuję ze względu na wiedzę i odwagę , nawet jeśli się z Nim nie zgadzam. Dzisiaj jednak nie mogę , po południu mam bardzo newralgiczny dzień ze względów zawodowych . Myślę sobie , że przyjdzie kiedyś taki czas , że siądziemy sobie u Przema w patio , które nota bene bardzo dobrze znam i popijając piwko pogadamy , jak Polak z Polakiem . Miejmy nadzieję , że i Głupia Papuga dołączy .

Obaj Panowie znam Wasze numery telefonów , i kiedyś też znałem numer do Głupiej Papugi , z resztą ... za chwilę spróbuje nas umówić , ciekawym , czy odbierze .

Numer może być już nie aktualny , jak falco :D

Dopisane 06.01.2020r. o godz. 12:39:

No niestety nie mam numeru do Głupiej Papugi , a kiedyś miałem . Dzwonię do Przema , może ma . Przy okazji spytam Przema , o co Mu biega z tymi króliczkami :D Bo na prawdę nie qumam aluzji :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza