Pannazdzieckiem napisał(a):Piotrek falcuś nie odpowiada na pytania , on w ogóle nie potrafi dyskutować , kilka wklejek i hahahaha to jego specjalność .M21W2 napisał(a): ~~Biała Ułudka) .... może być .
Nie łam się Lucjanie . Pan Janusz TEE przypisuje innym swoje wady , a belki we własnym oku nie widzi :D Taka to choroba ... pomroczność uzasadniona , bo jeśli ma się belkę , abstrachując od byłego prezia NBP z SLD , to niewiele widać , oprócz tego żeś " karierowicz " .
Ciekawym , czy krynica forumowej wiedzy , lubiąca szperać po annałach ipeenku , co więcej , posiadająca swój własny ipeenek odpowie mi na pytania powyżej ... obsłudze betoniary , bez aspiracji ...plebsowi :) ?
Ale zróbmy eksperyment ... ja Piotr Różański , alias Pannazdzieckiem , który przepraszał jakiegoś faclobarana , alias Pana Janusza TEE wylogowuję się i zobaczymy co ... wykwitnie z algorytmu naszego Naczelnika Mańka :D
M21W2 napisał(a): ... Piotrek falcuś nie odpowiada na pytania , on w ogóle nie potrafi dyskutować , kilka wklejek i hahahaha to jego specjalność .
~~Złocista Irezyna napisał(a): ja obsesję na twoim punkcie?Już pisałem że jesteś nudziarzem , ile razy jeszcze powtórzysz to samo , wiem że kłamstwa i insynuacje powtarzane kilkakrotnie w głowie nieudacznika stają się prawdą . Piotrek czeka na odpowiedź .
nie pochlebiaj sobie ...takich jak ty są tu dziesiątki ...
to ty praktycznie w każdym swoim poście powracasz to do mnie ,to do fobiaka...
praktycznie każdą twoją brednie jestem w stanie obalić ...:]
twoją obsesją jest to by wszystkim udowodnić swoją ''wielkość'' a tu du.pa...:]
kiedyś byłeś pionkiem w grze ''s'' a teraz jesteś ''wazeliną'' kolejnej ''klasy '' rządzącej ...
nigdy się nie uwolnisz od tego co ci życie przypisało a ty na to sam pozwoliłeś ...uległość ...
nawet kiedy byłeś w tej''s''podatny na czyjś wpływ , byłeś uległy...
dzisiejsze twoje pieprzenie że to ''na próbę'' to tylko kolejne kłamstwo
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a): No jestem :)Nie Piotrze , ostatni alkohol jaki wypiłem to lampka wina w Nowym Roku , Ja nadal mam ochotę odwiedzić Przemka nawet dzisiaj , co ty na to , wiem że za nim nie przepadasz , można to zmienić .
Panie Januszu , już nawet Fobiczny przestaje pana tolerować , myślę , że jest o czym myśleć :D
No dobra idę po piwo :)
ps . Lucjan , jak tam ? Walnąłeś setę dzisiaj ? :D . Jak Trzech króli , to trzech. Atos , Portos i Aramis ... tylko kurde gdzie my znajdziemy tego na de ... artaniom ? :DDopisane 06.01.2020r. o godz. 12:06:M21W2 napisał(a): ... Piotrek falcuś nie odpowiada na pytania , on w ogóle nie potrafi dyskutować , kilka wklejek i hahahaha to jego specjalność .
Co prawda , to prawda :)
No ale walnąłeś tą setę , czy nie ? , bo Przemo ze względu na stan zdrowia pić nie może , ja młodszy od Was mogę sobie jeszcze na to pozwolić , a celebryta pan Janusz TEE jest cichym abstynentem ... oficjalnie nie pije , pije tylko po kryjomu . Taki bochater :D Ortograf celowy , żeby nie było :D