~~Wrzosowa Pelargonia napisał(a): Berberys vel Falco. Polska objęta procedur,a monitoringu. Skończy się układanie płytek bez fakturowania. Teraz cię wyśledzą i rozliczą z każdego metra.
~~Wrzosowa Pelargonia napisał(a): Jak tak być dalej to ja chyba przestać kupować nasza gazeta. Jak ja to czytać to ja sie zaczynać bać ta Polaka. Nie dość, że oni nas Niemca namówić na II wojna światowa, to teraz możeć rozpętać III. Ja nie czytać o wirusa w nasza kraja, o połowaniu sędzia w Paryża, o gwałta na nasza kobieta o tym, że ja nie móć wieczorem wyjść z hunda na spacera ja tylko czytać o Polska. Wy w czasie II wojna budować jakieś oboza przejściowe, wy bić 3 miliona swoja obywatela , wy robić jakaś akcja wisła, potem wy nagonić swoje obywatela do innego kraja- ja sie was bać. A teraz Falco mówić by ja pilnować swoje samochoda. Ja sie bać lodówka otworzyć by na mnie nie wyskoczyć temata Polska. Was heute nasza ruska przyjaciela upominać by wy przestrzegać demokracja. Wy sie stosować i najlepsza swoja sąsiada z zachoda i wschoda słuchać
~~Łososiowy Śniedek napisał(a):Ja być tak ta cała sytuacja przestraszony, że nie myśleć o seXa.~~Wrzosowa Pelargonia napisał(a): Jak tak być dalej to ja chyba przestać kupować nasza gazeta. Jak ja to czytać to ja sie zaczynać bać ta Polaka. Nie dość, że oni nas Niemca namówić na II wojna światowa, to teraz możeć rozpętać III. Ja nie czytać o wirusa w nasza kraja, o połowaniu sędzia w Paryża, o gwałta na nasza kobieta o tym, że ja nie móć wieczorem wyjść z hunda na spacera ja tylko czytać o Polska. Wy w czasie II wojna budować jakieś oboza przejściowe, wy bić 3 miliona swoja obywatela , wy robić jakaś akcja wisła, potem wy nagonić swoje obywatela do innego kraja- ja sie was bać. A teraz Falco mówić by ja pilnować swoje samochoda. Ja sie bać lodówka otworzyć by na mnie nie wyskoczyć temata Polska. Was heute nasza ruska przyjaciela upominać by wy przestrzegać demokracja. Wy sie stosować i najlepsza swoja sąsiada z zachoda i wschoda słuchać
Pelargonia ,jaj twoja z sexem . Bo moja tylko po ślubie , czarne chłopaki tak kazać ,Nawet jak bardzo, bardzo lubieć Skorna ,sexa nie mać ,qrna jego mać .
~~Płowoszary Dąb napisał(a): Po wyborach w PO żona Borysa Budki opublikowała w internecie info, że jej mąż wygra z Kaczyńskim. Ciekawe w co wygra ? . Żeby nie było jak w wierszu dla dzieci:
" Palec pod budkę,
Bo za minutkę
Zamykam budkę.
Budka zamknięta,
Nie ma klienta,
Klient w Warszawie
Siedzi na ławie ... " :-)