Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Zzieleniały Czosnek niezalogowany
30 stycznia 2020r. o 20:13
Nawet kacap jest w strachu bo pojawił się większy kłamca od niego -PISIOR
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kruczoczarna Azalia niezalogowany
30 stycznia 2020r. o 20:57
Wyrwijmy murom zęby krat
Zerwijmy kajdany, połam bat
A mury runą, runą, runą
I pogrzebią kaczy kulawy świat!
~~Tabaczkowy Nagietek niezalogowany
30 stycznia 2020r. o 21:09
~~Kruczoczarna Azalia napisał(a): Wyrwijmy murom zęby krat
Zerwijmy kajdany, połam bat
A mury runą, runą, runą
I pogrzebią kaczy kulawy świat!

235 i.diotów próbuje zrobić z 36 milionów normalnych ludzi swoich poddanych
~~Zielonkawa Mina niezalogowany
30 stycznia 2020r. o 21:13
~~Zzieleniały Czosnek napisał(a): No cóż ...ki życzę wam abyście doznali olśnienia i zobaczyli rzeczywistość .
Ale nie mam takiej nadziei ,przypominacie watahę wilków która szarpie co spotka po drodze .

Ja tam jestem zadowolony. Na 3 dzieci + 1500 złotych, renta socjalna , mops pomoże - opłaci mieszkanie i da na węgiel. Ukraińcy pracują na moją rentę. Ja siedzę na rybach, zbieram grzyby i pije piwo. Co mi więcej potrzeba ? Tak to mogę żyć i 100 lat. Za Po to do 100 lat musiał bym pracować. W końcu doganiamy Unię Europejską pod względem socjalu.

Zastosowana autokorekta

~~Żółtobiała Truskawka niezalogowany
30 stycznia 2020r. o 21:25
'' Najwięcej – 35 proc. respondentów – zadeklarowało, że popiera Prawo i Sprawiedliwość. W porównaniu z poprzednim badaniem jest to spadek o 6 punktów procentowych.

Na kolejnym miejscu uplasowała się Koalicja Obywatelska (tworzona przez Platformę Obywatelską, Nowoczesną, Inicjatywę Polska i Zielonych), na którą głos chciałoby oddać 30 proc. badanych – o 3 punkty procentowe więcej niż w poprzednim sondażu.''

ojojojoj...hahahahaha

''pis do wora a wór ...''wiadomo ....

koniec ...ów bliski ....

Zastosowana autokorekta

~~Żółtawozielona Gynostemma niezalogowany
30 stycznia 2020r. o 22:27
Zapomniałeś dodać badanie zostało przeprowadzone przez ośrodek Kantor na zlecenie TVN i wszystko jasne . Jutro będzie badanie TVP jak myślisz jaki będzie wynik . Te badania wała całego są warte dobrze o tym wiesz .
~~Tabaczkowy Nagietek niezalogowany
30 stycznia 2020r. o 22:35
Kiedy te pisowskie kanalie wyzdychają ? Zabrali 100 milionów Senatowi bo mają tam mniejszość ,po raz 3 z rzędu zmniejszyli pieniądze dla RZECZNIKA PRAW OBYWATELSKICH ,bo rzecznik wytyka im błędy i broni obywateli .
~~Rdzawy Wawrzynek niezalogowany
31 stycznia 2020r. o 10:54
Brak jakiejkolwiek samodzielności umysłowej, szczytowe chamstwo, zapiekła ślepa nienawiść, brak jakiejkolwiek logicznej polemiki czy argumentacji to zbiorcze cechy typowe dla ANTYpisu!
Bez potrzeby jakiegokolwiek dodatkowego uzasadniania oznacza to, że zwolennicy PO (więc i samo PO!) to jest dno, głupota i brak jakiejkolwiek etyki.
Swoimi wypowiedziami sami wystawiacie sobie świadectwo, jakiego wasz najgorszy wróg nie potrafiłby wam wystawić!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza