Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Ciemnoróżowa Leszczyna niezalogowany
2 lutego 2020r. o 10:05
https://wiadomosci.wp.pl/andrzej-duda-mial-odslonic-tablice-pamieci-lecha-kaczynskiego-proboszcz-powiedzial-nie-6474224528541313a

mao brakowao
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtobiała Truskawka niezalogowany
2 lutego 2020r. o 10:10
nie tak dawno był inny z kolei sondaż ...
dotyczył tego że elektorat ...ów to ludzie bez wykształcenia lub po szkołach zawodowych ...
czyli poziom powiedzmy przez litość dla ...ów kiepściutki ...

teraz kiedy sondaż o poparciu dla wyjścia z unii jest dla ...ów miażdżący okazuje się że Polska to kraj przygłupów bo ....tylko 6% jest za wyjściem z unii ...

czyli wg . ...ów te 6% ty ludzie mądrzy ...

...y - rozpiszcie referendum ...
nie rozpiszecie bo wiecie że wtedy ludzie was zmiotą w pisDU ...hahaha

już gatki wam falują bo wasze poparcie to 35% a koalicje 30 z tendencją wzrastającą ...

nadchodzi czas kiedy ponownie przyjdzie ''sztandar wyprowadzić ''...hahaha

Zastosowana autokorekta

9176
kc
2 lutego 2020r. o 10:16
Piszesz tak, jakby Kaczyński codziennie rano wchodził na BolecInfo i czytał co sądzisz o jego partii : ). Do kogo te słowa ? Dla kogo te rady ? : ).
2 lutego 2020r. o 10:40
''Górnicy zapowiadają protesty i alarmują, że na kopalnianych zwałach może leżeć nawet milion ton polskiego węgla, którego nikt nie chce kupić. - Spalany jest węgiel rosyjski - wskazują, domagając się od rządu Prawa i Sprawiedliwości natychmiastowych działań. ''

''...rząd PO-PSL "podniósł rękę na Polski węgiel".

a miało być tak dobrze ...

ale spoko - duda ma -duda da...

''TO JAK?....POMOŻECIE ?''

(w tym miejscu owacje na stojąco )

a ty durnowaty ''suwerenie '' szykuj się na kolejne podwyżki ...:]

~~Jasnoczerwona Wiśnia niezalogowany
2 lutego 2020r. o 13:05
No ja w nasza niemiecka gazeta czytać, że w Polska przed niektóra miejscowości stawiać tabliczka STREFA WOLNA OD LGBT . Nasza redaktora powoływać sie na to co mówić Kidawa kandydata na Prezydenta Polski. Może to być i dobra informacja ale wy tego nie robić. Eurokołchoza was karać, a wasza patriota w tym pomagać i prosić o kara.
2 lutego 2020r. o 13:57
dobrze piszesz ...
sam wiesz jak jest w Polsce...;)
zazdroszczę ci tego że mieszkasz w kraju gdzie tamtejszy socjal jest na poziomie polskiego miesięcznego ''wynagrodzenia'' ;)

cieszy mnie fakt że moje ostrzeżenie byś pilnował samochodu traktujesz poważnie ...

tu ''dziupla'' na ''dziupli'' a na giełdach miliony części z rozbieranych autek...
najczęściej niemieckich więc tym bardziej pilnuj...;)
211
skorn
2 lutego 2020r. o 14:13
~~Żółtobiała Truskawka napisał(a): elektorat ...ów to ludzie bez wykształcenia lub po szkołach zawodowych ...
czyli poziom powiedzmy przez litość dla ...ów kiepściutki ...

Ty, zdaje się, masz pracę niczym ludzie po zawodówkach. A może zrobiłes jakiś doktorat w międzyczasie, a my nic o tym nie wiemy? Doktor czy nawet profesor historii, ekonomii, religoioznastwa, teologii...

Zastosowana autokorekta

<i>
2 lutego 2020r. o 14:25
to co mam mnie wystarcza bo akurat żadne ''świadectwo'' nie jest mi do tego potrzebne ... wielu rzeczy sam się uczyłem ...
a może coś teraz o sobie napiszesz ?
czy ''dyplomy'' ci ułatwiają życie ?
masz z tego jakąś wymierną korzyść?

mam znajomego który po technikum budowlanym prowadzi sklep warzywny i jak mi kiedyś powiedział ''za cholerę tego nie rzuci''

więc nie ''świadectwa'' czy ''dyplomy'' tylko to co daje odpowiednie profity jest coś warte ...
odrębną kwestią jest satysfakcja kiedy widzi się zadowolonego klienta...ale nie mniej ważna od ''kasy''
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.