skorn napisał(a):~~Żółtobiała Truskawka napisał(a): elektorat ...ów to ludzie bez wykształcenia lub po szkołach zawodowych ...
czyli poziom powiedzmy przez litość dla ...ów kiepściutki ...
Ty, zdaje się, masz pracę niczym ludzie po zawodówkach. A może zrobiłes jakiś doktorat w międzyczasie, a my nic o tym nie wiemy? Doktor czy nawet profesor historii, ekonomii, religoioznastwa, teologii...
Zastosowana autokorekta
~~Żółtobiała Truskawka napisał(a): ''Górnicy zapowiadają protesty i alarmują, że na kopalnianych zwałach może leżeć nawet milion ton polskiego węgla, którego nikt nie chce kupić. - Spalany jest węgiel rosyjski - wskazują, domagając się od rządu Prawa i Sprawiedliwości natychmiastowych działań. ''.........................
skorn napisał(a): Skoro tak to skąd ta krytyka odnośnie wykształcenia zawodowego? Rzucasz znów pomyjami w miliony ludzi, a potem się wycofujesz rakiem.
ramaj napisał(a):~~Żółtobiała Truskawka napisał(a): ''Górnicy zapowiadają protesty i alarmują, że na kopalnianych zwałach może leżeć nawet milion ton polskiego węgla, którego nikt nie chce kupić. - Spalany jest węgiel rosyjski - wskazują, domagając się od rządu Prawa i Sprawiedliwości natychmiastowych działań. ''.........................
Ci górnicy zapowiadają tez protesty mające wymusić podwyżkę wypłat : chodzi o kilkaset zł do pensji i wypłaty 13,14 - tek bez względu na wyniki finansowe kopalń.
Zmuszenie elektrowni do kupna ichniego wegla to automatycznie następna podwyżka cen energii - już i tak jednej z najdroższych w UE.Ten ruski węgiel ratuje nasze kieszenie.Chyba taniej wysłac ich do domu na zasiłek .
~~Żółtobiała Truskawka napisał(a):skorn napisał(a): Skoro tak to skąd ta krytyka odnośnie wykształcenia zawodowego? Rzucasz znów pomyjami w miliony ludzi, a potem się wycofujesz rakiem.
zaraz ,zaraz...
ja czymś ''rzucam''?
skornie ty czytasz coś co było wcześniej przedrukiem z jakiegoś ''sondażu''?
przecież ja tylko do tego się odniosłem