bolus nie wiem co tym kradzionym linkiem chcesz przekazac, moze wyjasnisz. twoja rola na tym portalu ogranicza sie na kopowaniu i wklejaniu starych smieci z najgorszymi polskimi metami. jestes przedstawicielem grupy interesu i obojetnie w czyich rekach bedzie rzad, zawsze bedziesz stal po ich stronie bo przyczyniles sie do ich wychodowania. polska rzadza od 30 lat bolki, ktorym i ty jestes,
nie jestes w stanie przedstawic jakiegos rozwiazania na polepszenie zycia polakow, jedynie co potrafisz to rozsiewac propagande i doprac mozgi tym, ktorzy jeszcze potrafia myslec. masz juz swoje lata, gdybys napisal cos co przezyles, byloby to o wiele ciekawsze, ale co ty tam mogles przezyc.
Fobiaczku nie wiem co tym kradzionym linkiem chcesz przekazać, może wyjaśnisz. twoją rola na tym portalu ogranicza się na kopiowaniu i wklejaniu śmieci
nie jesteś w stanie przedstawić jakiegoś rozwiązania na polepszenie życia Polaków, jedynie co potrafisz to rozsiewać propagandę i doprać mozgi tym, którzy jeszcze potrafią myśleć. masz już swoje lata, gdybyś napisał coś co przeżyłeś, byłoby to o wiele ciekawsze, ale co ty tam mogłeś przeżyć.
Fobiaczku ty stary plotkarz już tyle na mój temat napisałeś że nie muszę już nic dodawać , niech Twoja prawda o mnie dalej zaśmieca Tobie mózgownicę .
~~Kasztanowa Gynostemma niezalogowany 22 lutego 2020r. o 12:59
no i ci się dostało fobiak :)
''wyrocznia'' przemówiła ...hahahaha
jak zwykle w swoim ,niepowtarzalnym ''stylu''
ty wklejasz śmieci a on nie ...
zaraz ci sypnie kolejnymi ''rewelacjami'' podobnymi do tych morawieckiego ...łgarza nad łgarzami ...:]
wychodzi na to że jeden i drugi mają ''kombatanctwo '' wpisane w akta chrztu ...
jak tym razem wytłumaczy wyciszone przez straszenie strajkami ich zaniechanie?
pieprzony hipokryta nawet słowem nie zaprotestuje przeciw przywilejom górniczej ''kasty'' a te swoje korzenie mają przecież w ''komunistycznej '' Polsce...
ale pamiętam jak tu nasi forumowi ''opozycjoniści'' darli japy o likwidację podobnego przywileju jakim jest ''Karta nauczyciela''
''kasta'' górnicza niedługo ugrzęźnie we własnym ''bagienku''
myślę że potrzeba do tego kilku ,może kilkunastu kolejnych milionów ton ''ruskiego'' węgla i będzie po nich ...
z jednej strony mi ich szkoda ale z drugiej będę zadowolony podwójnie , nawet potrójnie ...hahahaha
~~Szkarłatny Bluszcz niezalogowany 22 lutego 2020r. o 13:40
~~Perłowoszara Trzykrotka napisał(a): przecież on skopiował tekst fobiaka baranie :D
powinieneś jednak coś czytać zamiast tylko pisać bo się błaźnisz :D
Przecież on skopiował tylko część postu fobiaka baranie i tą skopiowaną częścią mu odpowiedział .Resztę dodał od siebie ,było to jak zawsze miałkie .
Powinieneś jednak coś czytać zamiast tylko pisać bo się błaźnisz .
~~Perłowoszara Trzykrotka niezalogowany 22 lutego 2020r. o 13:59
~~Szkarłatny Bluszcz napisał(a):
~~Perłowoszara Trzykrotka napisał(a): przecież on skopiował tekst fobiaka baranie :D
powinieneś jednak coś czytać zamiast tylko pisać bo się błaźnisz :D
Przecież on skopiował tylko część postu fobiaka baranie i tą skopiowaną częścią mu odpowiedział .Resztę dodał od siebie ,było to jak zawsze miałkie .
Powinieneś jednak coś czytać zamiast tylko pisać bo się błaźnisz .
tylko że on akurat zaśmiewał się z części skopiowanej z fobiaka
~~Kasztanowa Gynostemma niezalogowany 22 lutego 2020r. o 14:59
punkt spojrzenia często uwarunkowany jest własnym punktem postrzegania otaczającej nas rzeczywistości ...;)
a kiedy błędny osąd oparty na narzuconym przez kogoś jej oceny popieramy dodatkowo własnym egoizmem ,wtedy już jest po nas...
ja czuję się wolny nawet kiedy popełniam jakiś błąd i kolejnych staram się unikać ...
u ''opozycjonisty'' jest inaczej ...
i to co w nim dla mnie jest śmieszne dla niego jest tragiczne :]
jego ''ego'' przesłoniło mu racjonalność myślenia i teraz kiedy widzi że totalnie go ''olewam'' uczepił się fobiaka...
ale ja fobiaku widzę coś z siebie a to nie wróży nic dobrego dla forumowego ''opozycjonisty'' :]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.