M21W2 napisał(a): Fobiaczku , dla mnie bardzo ważnym tematem są losy polski i Polaków , wyżej oceniam rząd PiS-u , tytuł filmiku który wrzuciłem -( Co oni zrobili z Polską )- mówi wszystko i jest oparty na faktach . Ty i jeszcze jeden komentator zamiast dyskusji o faktach i na argumenty opisujecie swoje urojenia odnośnie mojej osoby .
Śmiech mnie ogarnia jak czytam - cytuję Ciebie -
- . jestes przedstawicielem grupy interesu i obojetnie w czyich rekach bedzie rzad, zawsze bedziesz stal po ich stronie bo przyczyniles sie do ich wychodowania. polska rzadza od 30 lat bolki, ktorym i ty jestes,
Wbij sobie raz na zawsze do głowy że jestem jednym z prawie dziesięciu milionów którzy dążyli do zmian w Polsce , nadrzędnym naszym celem była poprawa losu i bytu polskich rodzin .
W mojej ocenie dopiero ten rząd w jakimś stopniu spełnia to do czego dążyliśmy , nie mam złudzeń że w krótkim czasie są w stanie nadrobić stracone lata rządów liberałów i postkomunistów .
Neunan z PO powiedział - ( Polacy mają słabą pamięć ) - zgadzam się z nim , szybko zapominają że byli tanią siłą roboczą i atutem w rękach rządzących przy ściąganiu firm zagranicznych .
Nie twierdzę że w obecnym rządzie nie ma odpowiedzialnych za poprzednie lata złego rządzenia , widzę jednak pewne zmiany i jako całość oceniam dość pozytywnie , nie ze wszystkim się zgadzam , ideałów nie ma .
Zdumiewa mnie Twoja wypowiedź o mediach , - (. media nie maja obowiazku przekazywac prawde, ) - to pozostawię bez komentarza .
Zacytuję tylko fragment z Etyki Dziennikarza --
Zawiera się w niej ogół norm i zasad określający zachowania i działania uważane za właściwe w pracy dziennikarza. Jej podstawowe założenia to: dążenie do prawdy, bezstronność i uczciwość .
bolusiu, temat jest o pisie i moj linek byl o pisie ale z ciebe poryp. nie odnos sie do tego co pisze zanim nie wrzucisz na google "grupa interesu" bo nie wiesz o czym ja pisze a ja pisze o pisie i bolkach tak jak temat nakazuje.
wymien mi media, ktore przekazuja prawde. doopku wiadomosci sa tworzone przez 5 % mediow , ich etatowi dziennikarze lub prywatni, opracowuja materialy na zlecenie, ktore po nadaniu w macierzystych mediach, sa kopiowane przez media na calym swiecie i zywi sie nimi ciemnote. ty jako superciemniak tego nie widzisz i nie zobaczysz dlatego dla ciebie kazda dziennikarska szmira bedzie prawda oczywista. media nie maja zadnego obowiazku pisac prawde, media maja przyciagac, oglupiac odciagac od spraw waznych, media z tego zyja. dla przykladu, gdzie tutaj jest prawda? "Audi wymusiło pierwszeństwo przejazdu" albo tutaj "Kolejki jak za dawnych lat" jesli pokazana jest tylko jedna kolejka, gdzie sa pozostale?
jesli chodzi o ciebie to nic o tobie jeszcze nie napisalem bo nie jestes wart zadnej mojej literki. napisalem tylko abys sie nie podszywal za kogos kim nie jestes. nie przyczyniles sie do zadnych zmian w polsce bo byles za cienki bolek, rowniez nie zmieniles nic w boleslawcu. wklejasz jakis linek z peryferii i wyimaginowane zaslugi jesli nimi sa, przypisujesz sobie. wymachujesz 10 milionami a nie jestes w stanie wymienic kazdego z tych 10 milionow i przypisac mu zaslugi w obaleniu komuny, zmianie systemu i wprowadzeniu dobrobytu w boleslawcu.
wymien chociaz swoje zaslugi w poprawie zycia mieszkancow to pozostalych z 10 milionow mozesz sobie odpuscic.
Dopisane 24.02.2020r. o godz. 17:52:
bolus, wklejam specjalnie dla ciebie niektore tytuly z bolca a ty zaznacz mi, ktory tytul glosi prawde
Żądają zapłaty za pracę
Ogolił się na łyso dla Fundacji Rak n’Roll!
Osiedle Kwiatowe przeciw LGBTQ
Zardzewiała, niebezpieczna latarnia
Praca dla każdego - konsultantka Oriflame