~~Amarantowa Kolkwicja napisał(a): mafia PiS nagradza siebie za łamanie prawa naszymi pieniędzmi!!!!
https://wiadomosci.wp.pl/wysoka-nagroda-dla-szefowej-kancelarii-sejmu-wiemy-ile-dokladnie-dostala-6482089259067009a
Trzeba zatrzymać to złodziejstwo w maju raz na zawsze!!!!
pis-ancjum !!!!
~~Kasztanowa Gynostemma napisał(a):M21W2 napisał(a): . Ty i jeszcze jeden komentator zamiast dyskusji o faktach i na argumenty opisujecie swoje urojenia odnośnie mojej osoby .
Zacytuję tylko fragment z Etyki Dziennikarza --
Zawiera się w niej ogół norm i zasad określający zachowania i działania uważane za właściwe w pracy dziennikarza. Jej podstawowe założenia to: dążenie do prawdy, bezstronność i uczciwość .
GNOMIE NIE PODNIECAJ SIĘ TAK
BO CI ŻYŁKA W DU......CE PĘKNIE
I KTO BĘDZIE PŁYTKI KLEIŁ ?????
nie pired...l tu ''komentatorze-propagandzisto '' bzdur...
po pierwsze to ''imbecylu'' :] roisz sobie durnowate fantazje na mój temat i możesz robić sobie to nadal bo jak ty sam mi to ''powiewa'' (mowa nienawiści ? ) :]
po drugie łżesz jak najęty odnosząc się do dziennikarskiej etyki bo ani słowem nie napiszesz jak podstawowe jej prawa łamie pisowska tvkura
napisz tu gdzie ta twoja ''etyka'' w sprawie Senatora Grodzkiego?
gdzie ta ''etyka'' w pisowskich gębach pisowskich ''mediów'' które właśnie wbrew etyce dziennikarskiej już wydały ''wyrok'' na senatora zanim sprawa trafiła do sądu ...
więc jak to się ma do tego twojego ''cytatu''?
gdzie tu dążenie do prawdy czy bezstronność?
przypomnieć ci jak zasłaniano w tvkura serduszka WOŚP?
uczciwość?
przypomnieć ci jak ci twoi psedudodziennikarze'' bronili ostatnio ''gestu lichockiej""?
a na koniec duda....
jak to jest że dzisiaj zbiera się plenum KC pis w Jachrance a duda jedzie tam bez żadnego skrępowania z uśmieszkiem na ustach?
no to teraz pisz o tej ''bezstronności i uczciwości''
nie pamiętasz jak jeszcze niedawno ogłaszał jaki to on będzie ''apolityczny''?
a teraz co?...pędzi na spotkanie z prezesem ...
to jest prezydent?
prezydent ''wszystkich Polków''?
nie ...to jest prezydent pisowskiej ''kasty''
~~falco napisał(a): na oszołomstwo nie ma lekarstwa
~~Płowożółta Smagliczka napisał(a): :D
NAJWSPANIALSZY :*
:D