Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~Ciemnoróżowy Słonecznik niezalogowany
9 lutego 2021r. o 12:11
Nowy pisowski szef badania wypadków lotniczych nie ma doświadczenia w badaniu wypadków lotniczych. Nie jest nawet pilotem i tak samo jak macierewicz woli jeździć pociągiem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ciemnoróżowy Słonecznik niezalogowany
9 lutego 2021r. o 12:13
Ale co tam... ze dwie, trzy katastrofy i nabierze wprawy
~~Sinawy Kasztanowiec niezalogowany
9 lutego 2021r. o 12:14
Horus napisał(a):
~~Siwa Czeremcha napisał(a):
Ho-rusku podaj te dane , bąkniesz dwa bezsensowne zdania ,cały ty .

wpisz sobie w wiki ;) ''eurostat'' tam wleź sobie w odnośnik statistics coś tam ...nie pamiętam

i jeśli ten jak widzę złożony dla ciebie cykl przejdziesz pomyślnie to przeczytasz..

to czy zrozumiesz to co pokazują tabele już inna kwestia ...

ale z tym to już nie do mnie :]

Ho-rusku potwierdzasz że piszesz głupoty , nie musiałeś , jesteś z tego znany .
~~Pozłocisty Agrest niezalogowany
9 lutego 2021r. o 13:13
~Łososiowa Smagliczka napisał(a): Największą wydaje się wadą PiS jest to że umie dobrze rządzić i dba o Polskę i Polaków.
Drugą wadą PiS jest to że stanowiska obsadza ludźmi, którzy dobrze sobie na tych stanowiskach radzą i nie są z PO albo z PSL albo z Lewicy
Trzecią wadą PiS jest to że w wyborach osiągnęli taki wynik, który pozwala im rządzić samodzielnie.
Czwartą wadą jest to że PiS nie należy do PO
To co piszesz jest 100% prawdą. Ale ja bym dodał jeszcze piątą wadę . Horus ich nie lubi.
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
9 lutego 2021r. o 13:39
Zapomniałem, a to wada największa:)
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
9 lutego 2021r. o 13:50
Horus napisał(a): zamiast pieprzyć tu te swoje powtarzalne brednie może podaj źródło swojej wiedzy o tym jak to znika bieda w tym kraju..

ogarniasz gdzie i w co masz kliknąć czy twoje ograniczenie myślowe skupia całą twoją ''aktywność'' internetową na bolec.info i ''gościu niedzielnym'' ...;)

nie zapomnij się zalogować bo ci konto przepadnie...;)

Wiedziałem że będziesz się opierał. To normalne.
Ale i tak nalegam byś się zbadał.
Co do "Gościa niedzielnego", pudło. W życiu tego nie czytałem.
Konto może i kiedyś jakieś na bolcu miałem. Nie pamiętam nawet nazwy. Więc pies je drapał.
22258
#Horus nieaktywny
9 lutego 2021r. o 15:39
jest takie powiedzenie o złodzieju który najgłośniej krzyczy by łapać złodzieja ...

tak jest i z tobą bo to ty usilnie drzesz tu japkę o wysyłaniu innych na leczenie...
zastanów się więc czy czasem ty tego bardziej nie potrzebujesz...:]

jest też inne powiedzenie ...

''lekarzu lecz się sam'' :]
czyżby dotarło do ciebie że jesteś już przypadkiem nieuleczalnym? :]

Dopisane 09.02.2021r. o godz. 15:39:

ruszyła lawina ...

pisdzielce się ''sypią'' :]

czas najwyższy ...hahaha
20886
#Jurko61 nieaktywny
9 lutego 2021r. o 17:34
Przypomnijmy, 6 lutego podczas konferencji PO zatytułowanej "Czas na zmiany" Borys Budka zapowiedział powstanie opozycyjnej Koalicji 276. Do współpracy z Platformą Obywatelską zaproszono Lewicę, PSL oraz Polskę 2050. Przez cały weekend nowa inicjatywa była szeroko komentowana z każdej strony sceny politycznej.
Czytaj także: Powstaje Koalicja 276. "To pierwszy krok do zjednoczenia opozycji"
– Co do Szymona Hołowni: nie proponuję mu małżeństwa. Jest czas na współpracę, nie na zabawę w mediach społecznościowych. Polityka to nie jest talent show, to nie jest wyścig na lajki, to nie jest casting. Polityka polega na tym, żeby zbudować skuteczną konstrukcję do zrealizowania tego, co wspólnie proponujemy – mówił w poniedziałkowym wywiadzie dla "Rz" Borys Budka. Stwierdził też: – Nie mam problemu z tym, by Szymon Hołownia był prezydentem, premierem, ministrem a nawet prymasem.
Reakcja Szymona Hołowni na wywiad

Szymon Hołownia przeczytał wywiad z Budką i odniósł się do niego na Twitterze. "Czytam że Pan Przewodniczący coś do nas wysłał. I tak sobie myślę, że może zanim Platforma uruchomi wszechmocną koalicję 276 posłów, niech ogarnie jednego kuriera, który dostarczałby przesyłki. Bo nie dochodzą" – stwierdził[img=1612888462_pya8l1l.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza