Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

235
ladaco
11 lutego 2021r. o 21:35
szkoda tego bolec.info.., panowie MM zabili fajny projekt..

Dopisane 11.02.2021r. o godz. 21:35:

szkoda tego bolec.info.., panowie MM zabili fajny projekt..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 lutego 2021r. o 23:41
ladaco napisał(a): czemu mnie, piszącego pod własnym nikem od 2005 roku jakiś popiełdolony odbyt nazywa trolikiem?.., ludzie, ja tu jestem od lat, a wy?..

No ja tyż łod lat , ale mnie trolowate plemie gorzej jeszcze przezywało . Zechciej przypomnieć Ladaco największą belgę jakiej doznałeś .

Jam kłamca , d.ebil , kmiot i złodziej , oraz o ile sobie przypominam , to ludzka szmata w skórze wilka ... albo jakoś tak :D

Można się przyzwyczaić Ladaco . Nie jęcz :D

Kwiatuszki Mańka nie jedno imię mają :D

Specem od kwiatuszków Mańka , Kolega Horus , alias Głupia Papuga :)

Stwórco , jak ja lubię się nad gnojem znęcać ... wybacz mi moje pokusy :D

Dobrej nocy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Srebrnoszara Bazylia niezalogowany
12 lutego 2021r. o 6:24
Pannazdzieckiem napisał(a):
ladaco napisał(a): czemu mnie, piszącego pod własnym nikem od 2005 roku jakiś popiełdolony odbyt nazywa trolikiem?.., ludzie, ja tu jestem od lat, a wy?..

No ja tyż łod lat , ale mnie trolowate plemie gorzej jeszcze przezywało . Zechciej przypomnieć Ladaco największą belgę jakiej doznałeś .

Jam kłamca , d.ebil , kmiot i złodziej , oraz o ile sobie przypominam , to ludzka szmata w skórze wilka ... albo jakoś tak :D

Zdarzenie miało miejsce w środę, 10 lutego przy ulicy Bielskiej w Bolesławcu. Po godzinie 23.00 służby otrzymały informację, że mężczyzna ma myśli samobójcze, chce się targnąć na swoje życie.

Na szczęście do tragedii nie doszło. Desperata, który był pod wpływem alkoholu, przekazano zespołowi ratownictwa medycznego.

PIOTRZE nie rób tego więcej.
22258
#Horus nieaktywny
12 lutego 2021r. o 8:25
a dlaczego nie?
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
12 lutego 2021r. o 8:39
~~Srebrnoszara Bazylia napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Zdarzenie miało miejsce w środę, 10 lutego przy ulicy Bielskiej w Bolesławcu. Po godzinie 23.00 służby otrzymały informację, że mężczyzna ma myśli samobójcze, chce się targnąć na swoje życie.

Na szczęście do tragedii nie doszło. Desperata, który był pod wpływem alkoholu, przekazano zespołowi ratownictwa medycznego.

PIOTRZE nie rób tego więcej.

To był Panna??????
12 lutego 2021r. o 8:40
Horus napisał(a): a dlaczego nie?

A ty falco pomyśl czasem. Bo to ani śmieszne, ani błyskotliwe :|
12 lutego 2021r. o 8:41
A raczej żenujące.
22258
#Horus nieaktywny
12 lutego 2021r. o 9:07
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Horus napisał(a): a dlaczego nie?

A ty falco pomyśl czasem. Bo to ani śmieszne, ani błyskotliwe :|

dla mnie śmieszne...

tym bardziej że gościu już kiedyś myślał o sznurze....
teraz skoro się nachlał może wróciły myśli samobójcze...

a bo to wiesz co alkoholikowi wpadnie da łba w danej chwili? :]

potocznie nazywa się takie stany ''delirką'' :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.