ladaco napisał(a): czemu mnie, piszącego pod własnym nikem od 2005 roku jakiś popiełdolony odbyt nazywa trolikiem?.., ludzie, ja tu jestem od lat, a wy?..
Pannazdzieckiem napisał(a):ladaco napisał(a): czemu mnie, piszącego pod własnym nikem od 2005 roku jakiś popiełdolony odbyt nazywa trolikiem?.., ludzie, ja tu jestem od lat, a wy?..
No ja tyż łod lat , ale mnie trolowate plemie gorzej jeszcze przezywało . Zechciej przypomnieć Ladaco największą belgę jakiej doznałeś .
Jam kłamca , d.ebil , kmiot i złodziej , oraz o ile sobie przypominam , to ludzka szmata w skórze wilka ... albo jakoś tak :D
Można się przyzwyczaić Ladaco . Nie jęcz :D
Kwiatuszki Mańka nie jedno imię mają :D
Specem od kwiatuszków Mańka , Kolega Horus , alias Głupia Papuga :)
Stwórco , jak ja lubię się nad gnojem znęcać ... wybacz mi moje pokusy :D
Dobrej nocy :)
~~Srebrnoszara Bazylia napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):ladaco napisał(a): czemu mnie, piszącego pod własnym nikem od 2005 roku jakiś popiełdolony odbyt nazywa trolikiem?.., ludzie, ja tu jestem od lat, a wy?..
No ja tyż łod lat , ale mnie trolowate plemie gorzej jeszcze przezywało . Zechciej przypomnieć Ladaco największą belgę jakiej doznałeś .
Jam kłamca , d.ebil , kmiot i złodziej , oraz o ile sobie przypominam , to ludzka szmata w skórze wilka ... albo jakoś tak :D
Można się przyzwyczaić Ladaco . Nie jęcz :D
Kwiatuszki Mańka nie jedno imię mają :D
Specem od kwiatuszków Mańka , Kolega Horus , alias Głupia Papuga :)
Stwórco , jak ja lubię się nad gnojem znęcać ... wybacz mi moje pokusy :D
Dobrej nocy :)
Zdarzenie miało miejsce w środę, 10 lutego przy ulicy Bielskiej w Bolesławcu. Po godzinie 23.00 służby otrzymały informację, że mężczyzna ma myśli samobójcze, chce się targnąć na swoje życie.
Na szczęście do tragedii nie doszło. Desperata, który był pod wpływem alkoholu, przekazano zespołowi ratownictwa medycznego.
PIOTRZE nie rób tego więcej.
Horus napisał(a): a dlaczego nie?
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):Horus napisał(a): a dlaczego nie?
A ty falco pomyśl czasem. Bo to ani śmieszne, ani błyskotliwe :|