jak jeden oszust może zmienić mapę geopolityczną ...
[img=1614956626_wkwv0s0.jpg]
Dopisane 05.03.2021r. o godz. 17:28:
''TVP przegrała sprawę z prof. Wojciechem Sadurskim. Prawnik pisał o "goebbelsowskich mediach"
"Wygrałem z Jackiem Kurskim! Sąd Rejonowy w Warszawie uniewinnia mnie w sprawie karnej z oskarżenia prywatnego TVP o zniesławienie ('Goebbelsowskie media')" - ogłosił na swoim koncie na Twitterze prof. Wojciech Sadurski.
W marcu 2019 roku sąd umorzył postępowanie wszczęte na wniosek TVP. Według sądu wpis Sadurskiego nie dotyczył bezpośrednio TVP i był komentarzem dziennikarskim, który nie ma znamion czynu zabronionego. Telewizja złożyła zażalenie do sądu wyższej instancji i sprawa została przekazana do ponownego rozpatrzenia. 5 marca 2021 roku Sąd Rejonowy Warszawa-Mokotów nieprawomocnym wyrokiem uniewinnił prof. Sadurskiego.
Prof. Sadurski wygrywa sprawę z Jackiem Kurskim
Sąd Rejonowy uzasadnił, że określenie "goebbelsowskie media" i słowo "zaszczuć" użyte przez prof. Sadurskiego mieści się w ramach wolności słowa.''
tak kończy się kolejna sprawa jacusiowej szczujni...
zła passa trwa...hahaha
sprawa za sprawą przerżnięta...hahaha
a pisio.ry siedzą w norach bo jak tu kurna zaprzeczyć...:]
Dopisane 05.03.2021r. o godz. 17:39:
Wojciech Sadurski
@WojSadurski
·
5 g.
Wygrałem z Jackiem Kurskim! Sąd Rejonowy w Warszawie uniewinnia mnie w sprawie karnej z oskarżenia prywatnego TVP o zniesławienie („Goebbelsowskie media”). Wyrok nie jest ostateczny. Jeszcze są sędziowie w Polsce.
Slawomir Nitras
@SlawomirNitras
·
4 mar
Uwaga! Ważny wyrok sądu w Szczecinie. Policja żądała ukarania osób biorących udział w zgromadzeniu spontanicznym. Sąd stwierdził, że można się gromadzić ale co WAŻNE!, że Policja nie może bez uzasadnionej przyczyny legitymować osób tylko dlatego, że biorą udział w demonstracji.
Piotr Szumlewicz
@PiotrSzumlewicz
·
23 g.
Partia Zbigniewa Ziobry ma 1,04% poparcia. Do zera już niedaleko![img=1614962395_8cra5fp.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.